Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι

Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι

Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι
Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι

Σόφι καμηλοπάρδαλη: Σύννεφο για σκαρφαλώματα και παιχνίδι

59.90 
S240130
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+

Tο προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή.
Θα πρέπει να γίνει κατάθεση σε τράπεζα ή να πληρωθεί με κάρτα

Το ιδανικό παιχνίδι που αναπτύσσει την αδρή κινητικότητα των μωρών, δυναμώνει τους μεγάλους μυς και διεγείρει όλες τις αισθήσεις τους - δεξιότητες πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του μωρού!

Με το σύννεφο της Σόφις θα σκαρφαλώσει, θα ξαπλώσει, θα κάτσει, θα σκύψει, θα παίξει με τα παιχνιδάκια και θα ανακαλύψει και μόνο του διάφορους ακόμα τρόπους παιχνιδιού. Όλες οι κινήσεις που θα κάνει, θα το βοηθήσουν στην ευλυγισία, στην ακρίβεια των κινήσεών του, την δύναμή του, την σωματική του διάπλαση, αλλά και στην καλύτερη κατανόηση της έννοιας του χώρου.

  • Ξαπλώνοντας πάνω στο σύννεφο, το μωρό χτίζει και ενεργοποιεί τους μύες του λαιμού και της πλάτης του χάρη.
  • Παίζοντας με τα παιχνιδάκια που υπάρχουν και στις δύο πλευρές (καθρέφτης, κορδελίτσες, ήχος τσαλακωμένου χαρτιού...) θα διεγείρει όλες τις αισθήσεις του.
  • Σκαρφαλώνοντας πάνω στο σύννεφο ή σέρνοντάς το θα αναπτύξει την ισορροπία του και αν στέκεται όρθιο πάνω του, γίνεται η βάση του και εξερευνεί το περιβάλλον.

Είναι εξοπλισμένο με αντιολισθητική βάση για να μην γλιστράει και υψηλής πυκνότητας αφρού 28kg/m3.

Το κάλυμμα αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο.

100% αφρώδες υλικό

Διαστάσεις: 55x45x18 cm

Φωτογραφίες πελατών

Bought this product
Έχει ενθουσιάσει πολύ τον μικρούλη μου, σκαρφαλώνει, κάθεται, στέκεται, το σέρνει όρθιος παίζει με τα παιχνιδάκια, έχει τρελαθεί με τον καθρέφτη, το συστήνω ανεπιφύλακτα είναι φοβερό για ενδυνάμωση και για μπρούμυτα θέση πολύ!
0
0
Reply
Bought this product
Το πήρα δώρο στον εγγονό μου! Είναι σχεδόν 10 μηνών και βρίσκεται στην φάση που μπουσουλάει και πιάνεται για να σηκωθεί. Τον έχει ενθουσιάσει το σύννεφο της Σόφι. Σκαρφαλώνει συνέχεια και παίζει με τα παιχνιδάκια (ιδιαίτερα με τον καθρέφτη που βλέπει τον εαυτό του!). Η ποιότητα του απίθανη και τα χρώματα υπέροχα. Το συστήνω γιατί εκτός από το παιχνίδι που κάνει με αυτό φαίνεται ότι πραγματικά θα τον βοηθήσει στην δυνάμωση των μεγάλων μυών του!
0
0
Reply
Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!