Privacy and GPDR Cookie Consent

Το Νο1 εκπαιδευτικό παιχνίδι στην Αγγλία για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του παιδιού σύμφωνα με την ηλικία του!

Η Νο1 επιλογή του Amazon Αγγλίας με 8500 κριτικές από γονείς που έπαιξαν με τα παιδιά τους και έμαθαν μέσα από αυτό!

Η Νο1 επιλογή παιδαγωγών, λογοθεραπευτών και ψυχολόγων!

Παιχνίδι ορόσημο για την παιδική ηλικία που χρησιμοποιείται στο εκπαιδευτικό σύστημα της Αγγλίας όπως και όλα τα παιχνίδια της Orchard toys!

Το παιδί μαθαίνει πανεύκολα και αναπτύσσει δεξιότητες μέσα από την καθημερινότητα μας και αυτό το κάνει μοναδικό!

Πάμε σουπερ μαρκετ με τα παιδιά μας και μέσα από τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί το παιχνίδι θα καλλιεργήσουμε την μνήμη, την παρατηρητικότητα, θα μάθουμε λεξούλες και θα κάνουμε  τα ψώνια τον πιο διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης!

Πάρτε τα καλάθια σας και τη λίστα για ψώνια και πάμε να παίξουμε!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γεμίσουμε όλοι το καλάθι μας με τη είδη που έχουμε στη λίστα μας! 

Κάθε παίκτης έχει μπροστά του μια λίστα και ένα καλάθι και τα είδη του σουπερ μαρκετ είναι κλειστά μπροστά μας.

Επιλέγουμε μια κλειστή κάρτα, την ανοίγουμε και αν το είδος το έχουμε στη λίστα μας το βάζουμε στο καλάθι αλλιώς το αφήνουμε κάτω κλειστό και συνεχίζει ο επόμενος παίκτης.

Ο πρώτος που θα γεμίσει το καλάθι του με τα ψώνια κερδίζει!

Με αυτό τον απλό και ευχάριστο τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν λεξούλες, να αναγνωρίζουν τα είδη, μπορείτε να αναπτύξετε μια συζήτηση γύρω από την καθημερινότητα σας και να μάθουν τόσα πράγματα χωρίς καν να το καταλάβουν και θα το έχετε ευχαριστηθεί σίγουρα και εσεις!

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για γονείς και παιδιά που θα παίξετε αμέτρητες φορές!

Συνδυάστε το με τη Λίστα αγορών με ρούχα και τη Λίστα αγορών με φρούτα και λαχανικά

Δείτε το βίντεο του παιχνιδιού!

Εκπαιδευτικά οφέλη

Ενθαρρύνει την συζήτηση
Προάγει την φαντασία στο παιχνίδι
Αναπτύσσει τις ικανότητες της αντιστοίχισης και της μνήμης
Ενθαρρύνει τις παρατηρητικές δεξιότητες
Αναπτύσσει προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες

Αυτό το παιχνίδι είναι για 2-6 παίκτες. Κατάλληλο για παιδιά 3-7 ετών

Περιέχει: 

2 καρότσια για ψώνια

2 καλάθια για ψώνια

4 λίστες αγορών

32 κάρτες αντικειμένων

Το παιχνίδι Shopping List της Orchard Toys είναι μια ευχάριστη προσθήκη στις οικογενειακές βραδιές παιχνιδιού! Η εκπαιδευτική του αξία είναι εξαιρετική, προωθώντας τη μνήμη, την αντιστοίχιση και τις παρατηρησιακές δεξιότητες. Ο πολύχρωμος σχεδιασμός αιχμαλωτίζει τα παιδιά, ενώ οι απλοί κανόνες το καθιστούν προσβάσιμο για διάφορες ηλικιακές ομάδες. Οι ανθεκτικές κάρτες και τα καρότσια αγορών εξασφαλίζουν οτι θα το έχουμε για πολύ καιρό στην συλλογή μας.
Το Orchard Toys Shopping List είναι μια απολαυστική προσθήκη στη βραδιά του οικογενειακού παιχνιδιού! Η εκπαιδευτική του αξία είναι εξαιρετική, προάγει τη μνήμη, την αντιστοίχιση και τις δεξιότητες παρατήρησης. Το πολύχρωμο σχέδιο αιχμαλωτίζει τα παιδιά, ενώ οι απλοί κανόνες το καθιστούν προσιτό για διάφορες ηλικιακές ομάδες. Οι σκληρές κάρτες και τα καρότσια αγορών εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα μακροχρόνια παιχνίδια στη συλλογή μας. Αυτό το παιχνίδι όχι μόνο διασκεδάζει αλλά και προωθεί πολύτιμες μαθησιακές εμπειρίες—συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Μου αρέσει που αυτά τα παιχνίδια διδάσκουν στα παιδιά δεξιότητες που χρειάζονται.
Και είναι πολύ διασκεδαστικά.
Καταπληκτικό για τα παιδιά η ανιψιά μου το λατρεύει.
Το αγόρασα για τον 3χρονο γιο μου και τον ξάδερφό του. Από προηγούμενη εμπειρία, γνωρίζω ότι η Orchard Toys είναι μια καλή μάρκα παιχνιδιών και αυτό δεν μας απογοήτευσε.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε πραγματικά να παίξετε μαζί, και ένα παιχνίδι που δε σας κάνει να βαριέστε. Διατίθενται χαριτωμένα παιχνίδια έξτρα, για να ανανεώσετε το ενδιαφέρον όταν δείτε ότι το παιδί αρχίζει λίγο να βαριεται. Ευχάριστη διασκέδαση για όλους.
Τεράστια επιτυχία στο νηπιαγωγείο μας η λίστα για ψώνια!!!
Αγόρασαν το προϊόν
Η λίστα για ψώνια από την Orchad είναι μια απολαυστική προσθήκη για τις βραδινές στιγμές οικογενειακού παιχνιδιού! Η εκπαιδευτική του αξία είναι εξαιρετική, προάγει τη μνήμη, την αντιστοίχιση και τις δεξιότητες παρατήρησης. Το πολύχρωμο σχέδιο αιχμαλωτίζει τα παιδιά, ενώ οι απλοί κανόνες το καθιστούν προσιτό για διάφορες ηλικιακές ομάδες. Οι στιβαρές κάρτες και τα καρότσια αγορών εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα μακροχρόνια στο σπίτι μας. Αυτό το παιχνίδι όχι μόνο διασκεδάζει αλλά και προωθεί πολύτιμες μαθησιακές εμπειρίες—συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Απο τα αγαπημένα μας επιτραπεζια! Το συνδυάζουμε με ταμειακή μηχανη και χρήματα
Παιχνίδι μνήμης απλό στους κανόνες. Το έχουμε 3 μήνες και ακόμα παίζουμε με την κόρη μου.
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 10
Αφήστε ένα σχόλιο!
5.00 / 5
5 αστέρια
100
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0
Αφήστε ένα σχόλιο!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους γονείς να βλέπουν το παιδί τους να αναπτύσσεται και να μαθαίνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του! 

Ενώ παίζουν με τα Orchard Toys, τα παιδιά δεν θα αντιληφθούν καν ότι μαθαίνουν τη γλώσσα και την παιδεία, τους αριθμούς και τους υπολογισμούς, την αντιστοίχιση και τη μνήμη, τα σχήματα και τα χρώματα, την αξία του να μοιράζεται και το δίκαιο παιχνίδι. 

Έχοντας κατασκευάσει εκπαιδευτικά παιχνίδια εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, τα Orchard Toys αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους γονείς που θέλουν ένα παιχνίδι ή παζλ με πραγματική παιδαγωγική αξία

Είναι μια διαχρονική εταιρεία που έχει περάσει μέσα από γενιές, με πολλούς από όσους τα αγόρασαν να τα περνούν τώρα στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους. Εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που κατασκευάζει ανταποκρίνεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ εκπαίδευσης και διασκέδασης, και συνεχίζουν να παράγουν παιχνίδια και παζλ που λαμβάνουν τη σφραγίδα της έγκρισης από τους γονείς και τα παιδιά!

Μπορούν να παίξουν με πειρατές, νεράιδες και ποδοσφαιριστές. Μπορούν να ψωνίσουν στα καταστήματα, να πετάξουν με δράκους και να ταξιδέψουν στο φεγγάρι. Θα συναντήσουν άπληστους γορίλες, γουρουνάκια με παντελόνι και τρελούς σεφ.  

Και το πιο σημαντικό ... Θα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ απίστευτα!

 

Βραβευμένα προϊόντα

Μερικά από τα βραβευμένα προϊόντα είναι το "Shopping list" που απέκτησε το βραβείο "Mother & Baby Gold", το "Where Do I Live?" με το βραβείο " Toy Fair Best New Toy" και το  "Giant Railway Jigsaw" που πήρε το "Made For Mums Gold". Είναι αναγνωρισμένα βραβεία τα οποία περνάνε από αυστηρές διαδικασίες δοκιμών από τους επαγγελματίες των πρώτων χρόνων, τους γονείς και τα παιδιά για να πάρουν τη σφραγίδα της έγκρισης!


Σχεδιασμός και προσοχή στη λεπτομέρεια

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και τα παζλ της Orchard Toys είναι αγαπημένα από τους γονείς και τα παιδιάΈνα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των παιχνιδιών και των παζλ είναι οι λεπτομερείς απεικονίσεις και οι πολύχρωμοι χαρακτήρες, οι οποίοι απευθύνονται άμεσα στα παιδιά και τους βοηθούν να απολαμβάνουν τη μάθηση. Όλες οι εικονογραφήσεις σχεδιάζονται με το χέρι από την ταλαντούχα ομάδα εικονογράφων με έμφαση στη λεπτομέρεια, την προστιθέμενη αξία και τα σημεία συζήτησης που ενσωματώνονται έξυπνα στο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι όταν το παιδί σας παίζει ένα παιχνίδι ή συνδυάζει ένα παζλ, μπορεί να δει πράγματα που δεν έχουν δει ποτέ πριν και να μάθουν για τον κόσμο ... από τους αστροναύτες στο διάστημα, τους προϊστορικούς δεινοσαύρους, τους ζωικούς οικοτόπους!

Ποιότητα

Σχεδιάζουν και κάνουν όλα τα παιχνίδια και τα παζλ με τα παιδιά στο μυαλό τους. Όλες οι κάρτες και τα κομμάτια παιχνιδιού είναι άριστης ποιότητας και εύκολα στο καθάρισμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου ενάντια στο συνεχές παιχνίδι, τη φθορά και τα ακατάστατα χέρια! Είναι ο καλύτερος συνδυασμός του εκπαιδευτικού παιχνιδιού και της φυσικής ανθεκτικότητας που καθιστά τα προϊόντα τους μακράς διαρκείας, παρέχοντας στα παιδιά παιχνίδια που θα θέλουν να παίζουν ξανά και ξανά ... ακόμα και όταν μεγαλώσουν! 

Ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά οφέλη των επιτραπεζίων Orchard Toys που χιλιάδες γονείς και εκπαιδευτικοί επιλέγουν σε όλο τον κόσμο!!

Ενθαρρύνει την συζήτηση

Τα Orchard Toys κατανοούν την αξία της επικοινωνίας και έχουν δημιουργήσει μια συλλογή παιχνιδιών και puzzle που ενθαρρύνουν την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και την συζήτηση! Όλα αυτά συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης!

Προωθεί τις δεξιότητες της γλώσσας και της έκφρασης

Στην συλλογή θα ανακαλύψετε μια σειρά παιχνιδιών που βοηθούν στην αναγνώριση γραμμάτων και λέξεων! Τα παιδιά από νωρίς ξεκινούν και μαθαίνουν να αναπτύσσουν την ικανότητα της ανάγνωσης!

Αναπτύσσει τις αριθμητικές και υπολογιστικές ικανότητες

Προκειμένου τα παιδιά να εξασκήσουν τις αριθμητικές τους δεξιότητες χρειάζονται χρόνο και εξάσκηση! Η Orchard Toys προσφέρει μια ποικιλία παιχνιδιών και puzzle που βοηθούν στην ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων μέσα από πολλές και διαφορετικές καταστάσεις! Τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τους αριθμούς και στη συνέχεια να κάνουν μαθηματικές πράξεις.

Αναπτύσσει τις ικανότητες σχήματος και αντιστοίχισης

Το πρώτο βήμα για την αναγνώριση των γραμμάτων είναι η αναγνώριση των σχημάτων και των διαφορών τους. Παίζοντας με τα εκπαιδευτικά επιτραπέζια της Orchard Toys τα παιδιά εξασκούν τις μαθηματικές τους δεξιότητες αλλά αναπτύσσουν και την ικανότητα τους στην ανάγνωση!

  Αναπτύσσει τις ικανότητες της αντιστοίχισης και της μνήμης

Η μνήμη σχετίζεται με την ικανότητα να ανακαλούμε πληροφορίες και εμπειρίες! Αναπτύσσοντας μια καλή μνήμη το παιδί μαθαίνει να κρατά σημαντικές πληροφορίες και να τις εφαρμόζει όποτε χρειάζεται στην καθημερινότητα του!

Με τα επιτραπέζια της Orchard Toys το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει ομοιότητες και διαφορές, να κατηγοριοποιεί με βάση τα χαρακτηριστικά και να θυμάται μοτίβα, οδηγίες και αντικείμενα!

Ενθαρρύνει τις παρατηρητικές δεξιότητες

Η Orchard Toys προσφέρει μια ποικιλία παιχνιδιών που αναπτύσσει την παρατηρικότητα και ενθαρρύνει τα παιδιά να συγκρίνουν, να παρατηρούν ομοιότητες και διαφορές αλλά και να αναγνωρίζουν αντικείμενα με βάση το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα κλπ.

Αναπτύσσει την γνώση και την κατανόηση

Τα επιτραπέζια της Orchard Toys δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν μέρη και τομείς που δεν είναι οικεία σε αυτά! Αυτά τα μέρη ποικίλουν και μπορεί να είναι ένα ταξίδι στο διάστημα ή στην προϊστορία! Τα επιτραπέζια της Orchard μπορούν να βάλουν τα παιδιά σε εμπειρίες και μέρη που αφορούν την καθημερινή ζωή όπως για παράδειγμα τα ψώνια του supermarket, αθλήματα ή ακόμη και την μαγειρική!

Αναπτύσσει τον συντονισμό των χεριών και των ματιών

Τα puzzle ενθαρρύνουν το συντονισμό ματιών-χεριών αφού θα πρέπει να ταιριάξουν στην κατάλληλη θέση

Αναπτύσσει προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες

Τα Orchard Toys είναι ο τέλειος τρόπος για να κατανοήσουν τα παιδιά την αξία των κανόνων και της ομαδικότητας!

 

 

 

 

 

 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε

  • Δημοφιλή
  • BestSeller
  • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών