ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Υπνόσακοι

Οι υπνόσακοι GroBags είναι οι μόνοι που συστήνονται από το Lyllaby Trust ως οι πιο ασφαλείς για τον ύπνο του μωρού. Είναι σύμφωνοι με τα Ευρωπαϊκά και Βρετανικά πρότυπα ασφάλειας και έρχονται για να χαρίσουν σε μωρά και γονείς περισσότερο ύπνο!

Είναι οι πιο δημοφιλείς υπνόσακοι στην Αγγλία με ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των μαμάδων να αγοράζουν υπνόσακο Gro. Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Δοκιμάστε τους και εσείς και πείτε μας τη γνώμη σας!

Επιλέξτε τον υπνόσακό σας με βάση την ηλικία του μωρού σας και τη θερμοκρασία στο σπίτι ως εξής. 

  • Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog / αυτούς που εμείς λέμε χειμωνιάτικοι
  • Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1.0 tog / αυτούς που εμείς λέμε ανοιξιάτικοι ή φθινοπωρινοί. Είναι δε ιδανικοί και για την περίοδο του χειμώνα για το μεσημεριανό ύπνο του μωρού.   
  • Για θερμοκρασίες δωματίου  24-27°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog / αυτούς που εμείς λέμε καλοκαιρινοί. Ιδανικοι και για τις διακοπές σας. 
Οι υπνόσακοι που χαρακτηρίζονται ως Travel / Ταξιδιωτικοί έχουν υποδοχή για ζώνη 5 σημείων. Έτσι μπορείτε εκτός από το κρεβάτι του μωρού να τους χρησιμοποιείτε στο κάθισμα αυτοκινήτου ή στο καρότσι και να μεταφέρεται το μωρό στο κρεββάτι του, χωρίς να διαταράξετε τον ύπνο του. 
  

Έχουν κερδίσει αμέτρητα βραβεία για την ποιότητα και την αποτελεσματική τους εφαρμογή!

Χιλιάδες μαμάδες σε όλο τον κόσμο ψηφίζουν εδω και χρόνια τους υπνόσακους της GroBag σαν τους καλύτερους υπνόσακους!