ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Υπνόσακοι

Οι υπνόσακοι Grobag είναι οι μοναδικοί Βρετανικοί υπνόσακοι που εγγυώνται τον καλό ύπνο του μωρού σας.

Η Grobag είναι η εταιρεία που

  • εφηύρε τους υπνόσακους,
  • δημιουργησε το Βρετανικό και Ευρωπαϊκό πρότυπο για την σωστή κατασκευή υπνόσακων τους
  • φέρει την υπογραφή αποδοχής του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των μωρών διεθνώς.

Μέσα σε έναν υπνόσακο Grobag το μωρό σας θα κοιμάται ήσυχα όλη νύχτα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία του. Έτσι το μωρό σας θα παρατηρησετε ότι θα κοιμάται χωρίς να ξυπνάει ενδιάμεσα όλη τη νύχτα, γεγονός που θα βελτιώσει πολύ και τον δικό σας ύπνο.  

Μάθετε περισσότερα για τους υπνόσακους Grobag βλέποντας αυτό το video

Είναι οι πιο δημοφιλείς υπνόσακοι στην Αγγλία με ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των μαμάδων να αγοράζουν υπνόσακο Gro. Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Δοκιμάστε τους και εσείς και πείτε μας τη γνώμη σας!

Επιλέξτε τον υπνόσακό σας με βάση την ηλικία του μωρού σας και τη θερμοκρασία στο σπίτι ως εξής. 

  • Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog / αυτούς που εμείς λέμε χειμωνιάτικοι
  • Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1.0 tog / αυτούς που εμείς λέμε ανοιξιάτικοι ή φθινοπωρινοί. Είναι δε ιδανικοί και για την περίοδο του χειμώνα για το μεσημεριανό ύπνο του μωρού.   
  • Για θερμοκρασίες δωματίου  24-27°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog / αυτούς που εμείς λέμε καλοκαιρινοί. Ιδανικοι και για τις διακοπές σας. 

 
  
 
Θα δείτε στη συλλογή μας ότι κάποιοι υπνόσακοι χαρακτηρίζονται ως ταξιδιωτικοί.
Είναι οι υπνόσακοι που δέχονται ζώνη 5 σημείων και μπορούν εκτός από το κρεβατάκι του παιδιού να χρησιμοποιηθούν στο αυτοκίνητο ή στο καρότσι. 
 
 
Η blogger Ολίβια στο παρακάτω video περιγράφει αναλυτικά όσα θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα ενός υπνόσακου Grobag.
 
 

Έχουν κερδίσει αμέτρητα βραβεία για την ποιότητα και την αποτελεσματική τους εφαρμογή!

Χιλιάδες μαμάδες σε όλο τον κόσμο ψηφίζουν εδω και χρόνια τους υπνόσακους της GroBag σαν τους καλύτερους υπνόσακους!

 
Ελέγξτε τον υπνόσακο του μωρού σας βλέποντας το βίντεο
 
 
Ο κύριος Διογένης δοκίμασε τους υπνόσακους Grobag όταν ήταν νεογέννητο το μωρό του και συνεχίζει να τους χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα που το παιδί του είναι 20 μηνών! 
 
 
"Θυμάμαι τη σύζυγο μου, πριν ακόμα γεννηθεί η κορούλα μας, να μου αναφέρει το πόσο σημαντικό είναι για τους πρώτους μήνες του βρέφους να αποκλείσεις όσο μπορείς με κάθε τρόπο του κινδύνους που σχετίζονται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών. Μέσα απο έρευνα που κάναμε, καταλήξαμε οτι το να κοιμάται σε υπνόσακο, απο πολλές απόψεις αλλά κυρίως θέμα ασφάλειαςείναι ότι καλύτερο για το βρέφος.
Ενω δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, εμείς καταλήξαμε ως γονείς οτι αυτό θέλουμε και αυτό είναι το σωστό να κάνουμε.
Καταλήξαμε στους Grobag υπνόσακους λόγω feedback απο γνωστούς μας αλλά και απο βαθμολογίες παγκοσμίως στο διαδίκτυο. Πέραν όμως των λόγων για τους οποίους αρχικά καταλήξαμε σε αυτούς, σημασία έχει να σας μεταφέρω το γιατι συνεχίζουμε να παίρνουμε υπνόσακους Grobag για κάθε εποχή μέχρι και σήμερα που είναι 20 μηνών.
Ήταν τριών μηνών όταν μπήκε πρώτη φορά σε υπνόσακο GrobagΟ υπνόσακος δεν έχει ξεχωριστά ποδαράκια, ούτε μανίκια. Αυτός ο συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα το κορμακι του παιδιού να έχει σταθερη ζεστή θερμοκρασία μεσα στον υπνόσακο. Ούτε να ζεσταίνεται, ούτε να κρυώνει. Έχει ιδανικό φερμουάρ που προσαρμόζετε σε κάθε ύψος με αποτέλεσμα να ανοίξεις σε όποιο ύψος θέλεις εσυ, να βα΄λεις το χέρι σου μέσα κια να δεις το πόσο ζεστό ή οχι είναι το παιδί, ή αν θέλει άλλαγμα πάνας.
Καθώς μεγάλωνε το παιδί, ξεκινούσε να κάνει τούμπες σε όλο το κρεβάτι μέσα στον ύπνο του. Ακόμα αναρωτιέμαι αν ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα ή πάπλωμα τι θα γινόταν ?? Θα ήταν μόνιμα ξεσκεπασμένο ή θα είχε γίνει μια μάζα με το σκέπασμα ?? Όπως και να έχει θα ήμασταν alert όλη τη νύχτα είτε για να το σκεπάζουμε για να μην κρυώσει είτε για να το φτιάχνουμε για να μην είναι κουκουλωμένο. Με τον υπνόσακο δεν είχαμε καμμία τέτοια έννοια. Μόνιμα σωστα σκεπασμένο όσες κωλοτούμπες και αν κάνει τη νύχτα. Γιατί κάνει, κάνει ΠΟΛΛΕΣ.
Τα παιδιά αγαπάνε τη ρουτίνα. Είναι αποδεδειγμένο απο μελέτες και έρευνες. Ο υπνόσακος έγινε κομμάτι της ρουτίνας  ύπνουΝιώθει ασφάλειακαταλαβαίνει ότι μπαίνοντας στον υπνόσακο ήρθε η ώρα για ύπνο. Και το απολαμβάνει. Γιατί το ξέρει!!
Θυμάμαι απο βρεφάκι που ήταν η κόρη μου, να της λέω "έλα να μπούμε στον υπνοσακό σου..βάλε μέσα τα ποδαράκια.." και χαιρόταν..μου χαμογελούσε..αυτό το συνεχίζω μέχρι και σήμερα..
Δεν τους αλλάζουμε σε καμμια περίπτωση..Είναι τέλειοι, είναι πανέμορφοι με υπέροχα σχέδια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχει μεγέθη, μέχρι και αρκετών ετών.
Είτε είμαστε σε ταξίδι, είτε σε κάποια επίσκεψη, κοιμάται πάντα στον υπνόσακο.
Ευχαριστούμε Grobag !!"