Privacy and GPDR Cookie Consent

Το πιο καινοτόμο και βραβευμένο παιχνίδι ανοιχτού τύπου Bilibo και σε mini έκδοση για τα πιο μικρά παιδάκια! 

Ιδανικό για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, την φαντασία και την δημιουργικότητα τους! 

Η συσκευασία περιέχει 6 mini Bilibo για παιχνίδι με άλλα παιδάκια ή και τους γονείς.

Χαρακτηριστικά:

Χρώματα: μπλε, κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο και ροζ

Διαστάσεις: 12x12x7cm

Χωρίς BPA, φθαλικά και λάτεχ (BPA-free, phthalate-free, latex-free)

100% ανακυκλώσιμο

http://moluk.com/media/download/bilibo_mini/LoRes/Bilibo_Mini_PLAY.jpg

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ!!!!!????????????????????????
Το έκανα δώρο στα εγγόνια μου και το λάτρεψαν! Δεν χρειάζεται μπαταρίες και παίζουν συνέχεια! Είναι υπέροχο γιατί δεν σπάει, δεν χαλάει και τους εξασκεί το μυαλουδάκι!
Ένας φίλος μου είχε ένα. Αγόρασα δύο! Ζυγίζω 130, και βάζω το 3χρονο γιο μου στην αγκαλιά μου και γυρίζουμε! Γελάμε, πέφτουμε, γυρίζουμε, λέμε "weeee!" Τα παιδιά μπορούν να τα φορέσουν και ως κράνος!
Στην αρχή η 19 μηνών κόρη μου δεν είχε ιδέα τι να κάνει με αυτό. Λίγες μέρες αργότερα όμως το χρησιμοποιεί σαν καρέκλα, σκαμνί, κράνος και οι ιδέες συνεχίζονται!!!
Μεγάλη ποιότητα, υπέροχο χρώμα. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι πολλαπλών χρήσεων γιατί είναι διασκεδαστικό για το πεντάχρονο και το 18 μηνών μου γιο μου. Το χρησιμοποιούν για να κάθονται και να διαβάζουν ένα βιβλίο, να κάθονται και να περιστρέφονται, να μεταφέρουν παιχνίδια, να κοιτάζουν μέσα από τις τρύπες, να στέκονται και ως κρεβάτι ή μπάνιο για κούκλες.
Τώρα έχουμε 4 Bilibos, ένα για κάθε παιδί. Φαίνεται περίεργο, αλλά αυτά τα παιχνίδια παρέχουν ώρες διασκέδασης και δημιουργικού παιχνιδιού. Το Bilibos μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λίγη φαντασία με πάρα πολλούς τρόπους!
Καταπληκτικό υλικό και μέγεθος. Τα παιδιά το λατρεύουν και εξεπλάγην με το πόσο καλοφτιαγμένο είναι.
Έχω 3 παιδιά και περνούν άπειρες ώρες με το Bilbo
Ο 4 χρονών γιος μου αγαπάει να κάθεται και να περιστρέφεται μέσα στο bilibo. Kαι είναι πολύ σημαντικό ότι δεν σημαδεύει τα πατώματά σας.
1 2 3 4
Αφήστε ένα σχόλιο!
5.00 / 5
5 αστέρια
32
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0
Αφήστε ένα σχόλιο!
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Moluk! 
 
Τα καλά παιχνίδια βοηθάνε το παιδί να βρει τι μπορεί να κάνει, όχι να δείξουν τι το παιχνίδι μπορεί να κάνει! 
 

 

 

 

Τα παιχνίδια μας είναι μια πρόσκληση για το παιδί, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο. Αφήνουν χώρο για την φαντασία και ενδυνάμωση των παιδιών να εφεύρουν τα δικά τους παιχνίδια αντί να καταναλώνουν έτοιμες ιδέες. Πιστεύουμε με πάθος στη σημασία του ενεργού, ανοιχτού τύπου παιχνιδιού, ώστε να μεγαλώσουν με το παιδί και να αποκαλύψουν νέες δυνατότητες και χρήσεις σε διαφορετικές ηλικίες. Όλα τα παιχνίδια Moluk συνεργάζονται μεταξύ τους και  αλληλοσυμπληρώνονται.

 


Παιχνίδι - Μάθηση 
Κατά τη σύλληψη ενός νέου παιχνιδιού, στηριζόμαστε στην τελευταία έρευνα της νευροεπιστήμης σε συνεννόηση με εμπειρογνώμονες στην ανάπτυξη των παιδιών και στην επαγγελματική θεραπεία. 

Για να βοηθήσουν τα παιδιά σε περίπλοκες εργασίες όπως ανάγνωση, γραφή ή μαθηματικά, που είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να εκτίθονται σε ένα ευρύ φάσμα αισθητηριακής διέγερσης τα πρώτα χρόνια. Πρέπει να αγγίξουν, να μετακινηθούν, με ολόκληρο το σώμα τους και όλες τις αισθήσεις τους.

Η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ενσυναίσθηση είναι μεταξύ των ανθρώπινων δεξιοτήτων που δεν θα αντικατασταθούν ποτέ από μηχανές. Είναι ακριβώς αυτές οι ικανότητες που καλλιεργούνται από τα παιχνίδια Moluk!

 


Βιωσιμότητα
Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας που είναι 100% ασφαλή, εύκολα στον καθαρισμό και για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να παίζουν έξω με φυσικά στοιχεία όπως νερό, την άμμο ή το χιόνι.
Όλα τα παιχνίδια μας είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Χωρίς βαμμένα κομμάτια. Δεν υπάρχουν σύνθετα υλικά που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν.
Χωρίς PVC, χωρίς φθαλικούς εστέρες, χωρίς BPA.

Το πιο σημαντικό: Τα παιχνίδια είναι πολυλειτουργικά και σχεδιασμένα για να διαρκούν και να προκαλούν τα παιδιά σε κάθε ένα στάδιο της ανάπτυξής τους. Οι πόροι και η ενέργεια που απαιτείται για την παραγωγή ενός παιχνιδιού πάντα εξαρτάται από την σχέση με την αξία του παιχνιδιού και τα έτη χρήσης που θα το απολαμβάνετε. Από την άποψη αυτή, τα παιχνίδια Moluk έχουν ένα ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα.

 

 

Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά "παιχνίδι ανοιχτού τύπου" οι περισσότεροι από εμάς αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό;; Στην πραγματικότητα τα ανοιχτού τύπου παιχνίδια είναι εκείνα που δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο κανόνα. Το παιδί έχει την ευκαιρία να παίξει ακριβώς όπως το ίδιο θέλει και όχι όπως θα έπαιζε ένας ενήλικας ή όπως θα το καθοδηγούσαν οι κανόνες.

Παρακάτω θα δείτε γιατί τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου είναι σημαντικά και ποια η αξία τους:

Ενισχύεται η δημιουργικότητα:

Όταν υπάρχουν περιορισμοί στο παιχνίδι, το παιδί δεν έχει την ευκαιρία να αφήσει την δημιουργικότητα του ελεύθερη. Αν δώσουμε σε ένα παιδάκι δύο μαρκαδόρους και του πούμε να ζωγραφίσει μια γατούλα τότε αυτομάτως του έχουμε αφαιρέσει οποιοδήποτε δικαιώμα στην δημιουργικότητα. Αντιθέτως θα μπορούσαμε να του δώσουμε όλα τα χρώματα και άλλα υλικά και να το ενθαρρύνουμε να ζωγραφίσει όπως και ότι φανταστεί!

Η φαντασία πιο ελεύθερη από ποτέ:

Σήμερα, τα παιδιά από πολύ νωρίς έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και πηγές που τους στερούν την φαντασία και την δημιουργικότητα αφού τα κινητά και τα tablet κάνουν τα πάντα για αυτά πριν από αυτά και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους. Για αυτό τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου είναι πιο σημαντικά από ποτέ καθώς τα ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους για να σκεφτούν το δικό τους παιχνίδι, με τους δικούς τους κανόνες!

Τα παιδιά μαθαίνουν πολλά περισσότερα: 

Τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου μαθαίνουν στα παιδάκια πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε. Τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις νοητικές τους ικανότητες! Μέσα από αυτού του είδους παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν να αντιδρούν και να αντιμετωπίζουν καλύτερα κάποιες καταστάσεις, μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν επιλογές και νιώθουν πιο ανεξάρτητα!

  • Δημοφιλή
  • BestSeller
  • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών