Κλείσιμο

Φίλτρο

Tog
Ηλικία
Φίλτρο

Υπνόσακοι

Οι μανούλες πάντα αναρωτιούνται αν το μωράκι κρυώνει ή ζεσταίνεται στον ύπνο του.
 
Εταιρείες έχουν ασχοληθεί με το θέμα αυτό και με την μελέτη της ασφάλειας του ύπνου, κατέληξαν πως μέσα σε έναν υπνόσακο, είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να κοιμηθεί ένα μωράκι! 
 
 
Η Grobag είναι η πρώτη εταιρεία με χιλιάδες βραβεία που εφηύρε τους υπνόσακους και δημιούργησε το Βρετανικό και Ευρωπαϊκό πρότυπο για την σωστή κατασκευή υπνόσακων τους. Οι υπνόσακοι της είναι χωρίς μανίκια γιατί από τα χέρια ρυθμίζεται η θερμοκρασία του μωρού. Στην συλλογή θα βρείτε υπνόσακους για όλες τις εποχές, χειμωνιάτικους 2.5 tog, ανοιξιάτικους/φθινοπωρινούς 1.0 tog και καλοκαιρινούς 0.2 tog
 
 
Η Fresk σχεδιάζει υπνόσακους από 100% βιολογικό βαμβάκι, με αποσπώμενα μανίκια ή και αμάνικους για τον χειμώνα 2.5 tog και για την άνοιξη/φθινόπωρο 1.1 tog με το πιο απαλό ύφασμα. 
 
Η Mama Designs έχει την τέλεια λύση και σας προσφέρει υπνόσακους με εσωτερικά στρώματα που ανοίγουν εύκολα, δημιουργώντας έτσι έναν υπνόσακο πολλαπλών χρήσεων  2-σε-1 για χρήση όλο το χρόνο! Γίνεται και 2.5 tog για τον χειμώνα αλλά και 1.0 tog για το φθινόπωρο και άνοιξη!