ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
BabyOno: Δαχτυλική οδοντόβουρτσα
BabyOno: Δαχτυλική οδοντόβουρτσα BabyOno: Δαχτυλική οδοντόβουρτσα

BabyOno: Δαχτυλική οδοντόβουρτσα


 

2.90 

BN723
Διαθέσιμο
+

Η δαχτυλική οδοντόβουρτσα της BabyOno βοηθά στον καθαρισμό και στο μασάζ των παιδικών δοντιών και ούλων.

Έιναι ιδανική για το βρέφος καθώς είναι πολύ απαλή και κατασκευασμένη από ασφαλή, ανθεκτικά υλικά, χωρίς BPA.

Η Αμερικανική οδοντριατρική εταιρεία συστήνει καθημερινό καθαρισμό και μασάζ των ούλων πριν ακόμη το πρώτο δοντάκι, ειδικά για μωρά που χρησιμοποιούν πιπίλα, που συνηθιζουν να αποκοιμιούνται με το μπιμπερό ή επάνω στο στήθος της μαμάς θηλάζοντας. 

Ο καθαρισμός με δαχτυλική οδοντόβουρτσα σιλικόνης είναι πολύ αποτελεσματικός σύμφωνα με το Dentistry for Babies, από το οποίο προέρχονται και οι παρακάτω φωτογραφίες: 

H οδοντόβουρτσα της BabyOno είναι πολύ πρακτική καθώς έρχεται με κουτάκι αποθήκευσης, για να μπορείτε να την έχετε μαζί σας, ή να αποθηκεύετε την οδοντόβουρτσα και να την έχετε καθαρή μεχρι την επόμενη χρήση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Αφαιρεί απαλά τα υπολείμματα τροφών από τα ούλα του μωρού.
  • Ιδανική για μασάζ των ούλων.
  • Χρήσιμη κατά τη διάρκεια της οδοντοφυΐας.
  • Με θήκη για την υγιεινή αποθήκευση της.
  • Κατασκευασμένη από ασφαλή, ανθεκτικά υλικά.
  • Χωρίς BPA.

ΗΛΙΚΙΑ: 0 μηνών και άνω

Το έχω και είναι πολύ καλό ηδικα τώρα που έχει δοντάκια

Μας το πρότεινε ο παιδίατρος. Το μωρό μας το δέχεται με ευχαριστήση. Τη χρησιμοποιούμε μετά από κάθε γεύμα. Ελπίζω να κάνει δουλειά, γιατί ξέρω πόσο σημαντική είναι η φροντίδα των δοντιών από νωρίς.

Αρέσει πολύ στο μωρό μου. Το θεωρεί παιχνίδι και δεν διαμαρτύρεται, ενώ με τις απλές οδοντόβουρτσες είχαμε γκρίνιες! Πολύ καλή ποιότητα σιλικόνης και πολύ μαλακή!

Φθηνό και χρήσιμο προϊόν. Πολύ πρακτικό που περιλαμβάνεται η μικρή θήκη για την οδοντόβουρτσα. Αγαπητές μαμάδες, να θυμάστε πάντα να καθαρίζεται και να κάνετε μασάζ στα ούλα και τα δοντάκια των μωρών σας από τις πρώτες μέρες ακόμη. Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι τέλεια για αυτό!