Privacy and GPDR Cookie Consent
 
Moluk: Παιχνίδι νερού - Plui Raincloud

Moluk: Παιχνίδι νερού - Plui Raincloud

Moluk: Παιχνίδι νερού - Plui Raincloud

10.00 
43060
Διαθέσιμο
+

Μπορεί να μην μας αρέσουν οι βροχές όμως αυτό το σύννεφάκι της Moluk όμως είναι τόσο διασκεδαστικό! 

Η ώρα του μπάνιου μπορεί να γίνει τρομερά διασκεδαστική για τα παιδιά!

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια νερού που είναι κλασσικά και κάθολου ιδιαίτερα. Τα παιχνίδια της Moluk έχουν σκοπό να προσφέρουν ουσιαστική διέγερση στα παιδιά, στις αισθήσεις τους και να είναι ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικά! 

Το Plui Raincloud απεικονίζει όμορφα τον κύκλο του νερού και μαγικά προσφέρει στα παιδιά ώρες διασκέδασης στο μπάνιο τους!

 

Αν αναρωτιέστε πως παίζεται, είναι απλό! 

Το βυθίστε το στο νερό και το αφήνετε μέχρι να γεμίσει. Στη συνέχεια απλά αφήνετε το νερό να τρέξει σαν καταρράκτης! Λειτουργεί ουσιαστικά σαν πιπέτα, μολις ακουμπήσετε την οπή με το δάχτυλο αυτό σταματάει την ροή. Και μετά ξάνα το ίδιο και ξανά και ξανά!

Τα παιδιά θα έχουν στα χέρια τους ένα συννεφάκι και παιχνιδιάρικα θα μάθουν τις βασικές αρχές της φυσικής!

Το Plui Raincloud εισάγει απαλά και ήπια τα μωρά και τα νήπια στο στοιχείο του νερού, κάνει το μπάνιο διασκέδαστο, ενώ παράλληλα τονώνει τη φαντασία και διεγείρει τις αισθήσεις τους.

Είναι κατάλληλο από 2 ετών και άνω. 

Είναι απόλυτα ασφαλή για τα παιδιά. 

Διαστάσεις : 92 x74 x 70mm

χωρίς BPA, χωρίς φθαλικά, χωρίς λατέξ.

 

Δείτε πως διασκεδάζουν την ώρα του μπάνιου: 

 

 

Ένα παιχνίδι όμως δεν είναι αρκετό για τα παιδιά...θέλουν πάντα περισσότερα!

Και τα παιχνίδια της Moluk αξίζει να είναι περισσότερα! Κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά βοηθάει τα παιδιά να αναπτύσσουν τις ιδιαίτερες αισθήσεις τους, την κινητικότητα τους, να χρησιμοποιούν την φαντασία και τα χεράκια τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. 

Γι αυτό μπορείτε να τα συνδιάσετε με άλλα παιχνίδια Moluk νερού για να έχει μία συλλογή που είναι τόσο ιδιαίτερη και δημιουργική! 

Χωρίς μπαταρίες και οδηγίες χρήσης. Απλά και μόνο εξελίσσοντας όλη την απεριόριστη παιδική φαντασία που έχουν! 

 

 

 

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Moluk! 
 
Τα καλά παιχνίδια βοηθάνε το παιδί να βρει τι μπορεί να κάνει, όχι να δείξουν τι το παιχνίδι μπορεί να κάνει! 
 

 

 

 

Τα παιχνίδια μας είναι μια πρόσκληση για το παιδί, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο. Αφήνουν χώρο για την φαντασία και ενδυνάμωση των παιδιών να εφεύρουν τα δικά τους παιχνίδια αντί να καταναλώνουν έτοιμες ιδέες. Πιστεύουμε με πάθος στη σημασία του ενεργού, ανοιχτού τύπου παιχνιδιού, ώστε να μεγαλώσουν με το παιδί και να αποκαλύψουν νέες δυνατότητες και χρήσεις σε διαφορετικές ηλικίες. Όλα τα παιχνίδια Moluk συνεργάζονται μεταξύ τους και  αλληλοσυμπληρώνονται.

 


Παιχνίδι - Μάθηση 
Κατά τη σύλληψη ενός νέου παιχνιδιού, στηριζόμαστε στην τελευταία έρευνα της νευροεπιστήμης σε συνεννόηση με εμπειρογνώμονες στην ανάπτυξη των παιδιών και στην επαγγελματική θεραπεία. 

Για να βοηθήσουν τα παιδιά σε περίπλοκες εργασίες όπως ανάγνωση, γραφή ή μαθηματικά, που είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να εκτίθονται σε ένα ευρύ φάσμα αισθητηριακής διέγερσης τα πρώτα χρόνια. Πρέπει να αγγίξουν, να μετακινηθούν, με ολόκληρο το σώμα τους και όλες τις αισθήσεις τους.

Η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ενσυναίσθηση είναι μεταξύ των ανθρώπινων δεξιοτήτων που δεν θα αντικατασταθούν ποτέ από μηχανές. Είναι ακριβώς αυτές οι ικανότητες που καλλιεργούνται από τα παιχνίδια Moluk!

 


Βιωσιμότητα
Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας που είναι 100% ασφαλή, εύκολα στον καθαρισμό και για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να παίζουν έξω με φυσικά στοιχεία όπως νερό, την άμμο ή το χιόνι.
Όλα τα παιχνίδια μας είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Χωρίς βαμμένα κομμάτια. Δεν υπάρχουν σύνθετα υλικά που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν.
Χωρίς PVC, χωρίς φθαλικούς εστέρες, χωρίς BPA.

Το πιο σημαντικό: Τα παιχνίδια είναι πολυλειτουργικά και σχεδιασμένα για να διαρκούν και να προκαλούν τα παιδιά σε κάθε ένα στάδιο της ανάπτυξής τους. Οι πόροι και η ενέργεια που απαιτείται για την παραγωγή ενός παιχνιδιού πάντα εξαρτάται από την σχέση με την αξία του παιχνιδιού και τα έτη χρήσης που θα το απολαμβάνετε. Από την άποψη αυτή, τα παιχνίδια Moluk έχουν ένα ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα.