Φίλτρο

Μάρσιποι - Babylonia

 
Χρησιμοποιώντας ένα μάρσιπο, δίνετε στο μωρό σας πολλά διαφορετικά ερεθίσματα.
 
Ο μάρσιπος είναι ένας τρόπος να έχετε μια άνετη φυσική επαφή με το μωρό σας, για αρκετές ώρες.
 
Τα μωρά νιώθουν πιο άνετα στην αγκαλιά των γονιών τους γιατί μπορούν να ακούνε τη καρδιά μας, να αισθάνονται την αναπνοή μας και να νιώθουν την κίνηση μας.
 
Ένα μωρό που βλέπει συνεχώς το πρόσωπό μας, τα μάτια μας, ακούει τη φωνή μας και εισπράττει τα χάδια και τα φιλιά μας είναι πιο ήρεμο. Νιώθει ασφάλεια και άνεση γι'άυτό και κλαίει συνολικά λιγότερο.
 
 
Στο MySunshine μετά από προσωπική έρευνα και χρόνια εμπειρίας στο babywearing επιλέξαμε και προτείνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη τους μάρσιπους της Babylonia. 
 
Είναι απόλυτα εργονομικοί και εγγυώνται ότι θα μεταφέρετε το μωρό σας ξεκούραστα και ευχάριστα. Το μωρό νιώθει όπως όταν το κρατάτε στην αγκαλιά σας, καθώς το πολύ μαλακό οργανικό ύφασμα το αγκαλιάζει όπως τα χέρια σας. 
 
 
Αγαπάμε τους μάρσιπους της Babylonia, γιατί τους έχουμε χιλιοφορέσει και έχουν δοκιμαστεί από χιλιάδες μαμάδες σε όλον τον κόσμο. 
 
  Το ύφασμά τους είναι 100% οργανικό βαμβακερό υφαντό, με φυσική ελαστικότητα που αγκαλιάζει το μωρό σας χωρίς να το πιέζει ή να ερεθίζει το δέρμα του.
 
 
Υψηλής ποιότητας ραφή, εργονομία και απίστευτη απαλότητα. Μπορούν να φορεθούν μπροστά, στο πλάι και πίσω στη πλάτη, εύκολα και γρήγορα.
 
Το βάρος του παιδιού μοιράζεται σε όλο σας το σώμα και τους γοφούς σας, έτσι η μέση σας δεν επιβαρύνεται καθόλου.