ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2103422583
Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη
Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη

Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου και Baby on board Σόφι καμηλοπάρδαλη


 

11.70 

S470222+S470213
Διαθέσιμο
+

Κάντε το ταξίδι ή την μετακίνησή σας με το αμάξι πιο ασφαλή και ευχάριστη για το μωρό σας.

Προστατέψτε το από τις επικίνδυνες και βλαβερές ακτινοβολίες του ηλίου και ειδοποιήστε τον οδηγό που βρίσκεται στο πίσω όχημα να είναι προσεχτικός!

Αποκτήστε τις ηλιοπροστασίες της Σόφις καμηλοπάρδαλης και το baby on board με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΣΟΦΙ

Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτές τις ηλιοπροστασίες της Σόφις καμηλοπάρδαλης που τόοοοοοσο λατρεύουν και θα σταματήσουν να παραπονιούνται στις μετακινήσεις σας με το αμάξι καθώς θα κάνουν την πιο όμορφη παρέα.

Δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ για το αμάξι. Είναι απαραίτητο για κάθε αμάξι που μεταφέρει παιδί και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ακτίνες του ήλιου είναι βλαβερές. Οι ηλιοπροστασίες της Σόφις μπλοκάρουν τις υπεριώδης ακτινοβολίες και κάνουν το ταξίδι πιο ευχάριστο και ασφαλές.

Εφαρμόζονται εύκολα με μια κεντρική βεντούζα. Ταιριάζει σε όλα τα αυτοκίνητα. Διαστάσεις: 49 x 36cm

Μωρό στο αυτοκίνητο! (Baby on board)

Το σήμα αυτοκινήτου της αγαπημένης μας Σόφι της καμηλοπάρδαλης, στερεώνεται με μια βεντούζα στο πίσω μέρος του τζαμιού, έχει όμορφα σχέδια και χρώματα για να γίνεται ορατό, και το πιο ωραίο; μέσα στις βούλες της είναι κρυμένα LED λαμπάκια που ενεργοποιούνται αυτόματα με την κίνηση.