Καθίσματα Αυτοκινήτου

ΠΟΤΕ μωρό / παιδί στο αυτοκίνητο χωρίς κάθισμα αυτοκινήτου! 
 
Κάθε χρόνο πολλά παιδιά πεθαίνουν ή τραυματίζονται σε οδικά δυστυχήματα… γιατί να συμβαίνει αυτό όταν μπορούμε να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τα παιδιά μας;
 
Προμηθευτείτε ένα αξιόπιστο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου και κάντε κάθε μετακίνησή σας με απόλυτη ασφάλειαΤα μέτρα ασφαλείας στο αυτοκίνητο αποτελούν σημαντική φροντίδα του γονιού για αυτό η σωστή επιλογή ενός καθίσματος παίζει σημαντικό ρόλο. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω (rear facing) είναι η ασφαλέστερη επιλογή για την επιβίβαση των παιδιών σε αυτοκίνητο έως τα δύο έτη της ηλικίας τους. Ο λόγος που το κάθισμα με αυτή την θέση θεωρείται πιο ασφαλές είναι διότι υποστηρίζει το κεφάλι, τον λαιμό και την σπονδυλική στήλη του παιδιού και διατηρεί αυτές τις πολύ ευαίσθητες περιοχές του σώματος προστατευμένες, ιδιαιτέρως στα μικρότερα παιδιά, των οποίων η σπονδυλική στήλη δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως ακόμα.

Στο Mysunshine πάντα επιλέγουμε προϊόντα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ανάλογα το βάρος του παιδιού σας μπορείτε να επιλέξετε:

0-13 κιλά / ηλικία μέχρι περίπου 15 μηνών

To Cosatto Dock i-Size Group 0+ θα είναι η πρώτη σας αγορά σε καθισματάκι αυτοκινήτου! Θα συντροφεύσει το μωράκι σας από το μαιευτήριο μέχρι την ηλικία των 15 μηνών περίπου (δηλαδή 13 κιλά ή 80 εκατοστά ύψος).  Είναι προικισμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά,τεχνολογία ασφαλείας και μέγιστη προστασία πρόσκρουσης. Το Cosatto Dock i-Size Group 0+ εφαρμόζει επίσης τέλεια στο καρότσι Woosh XL (πωλείται χωριστά, θα το βρείτε εδώ). Απλά εφαρμόστε τους αντάπτορες (πωλούνται χωριστά) και τοποθετήστε το πάνω στο κάθισμα του καροτσιού. 

0-36 κιλά / ηλικία μέχρι περίπου 12 ετών

Το Cosatto All in All είναι το κάθισμα αυτοκινήτου που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας. Αυτό το ολοκληρωμένο μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας και θα το συντροφεύει από νεογέννητο και μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Με ISOFIX, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, αποκλειστικό σύστημα 5 σημείων Anti-Escape και μεγάλα πλευρικά πάνελ με σύστημα απορρόφησης κραδασμών.

Πλοηγηθείτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορέσετε με άνεση και σιγουριά να επιλέξετε ποιο είναι το πλέον κατάλληλο κάθισμα για το μωρό σας