Φίλτρο

Ηλικία

Γυαλιά Ηλίου KiETLA

 

Γνωρίζετε γιατί τα παιδιά πρέπει να φορούν γυαλιά ηλίου από τη βρεφική τους ηλικία;

Οι φακοί των ματιών ενός βρέφους έως 6 μηνών, δεν έχουν διαμορφώσει φίλτρα φυσικής προστασίας με αποτέλεσμα να παραμένουν απόλυτα εκτεθειμένα στον ήλιο και τις υπεριώδεις ακτίνες Α και Β. Ο αμφιβληστροειδής ιστός, ωριμάζει μετά τα 2 πρώτα έτη και αναπτύσσεται πλήρως μαζί με την όραση του παιδιού μας στην ηλικία των 6 ετών.

Είναι απαραίτητο από τη βρεφική ηλικία τα παιδιά μας να φορούν κατάλληλα γυαλιά ηλίου, αλλά και καπέλο με μεγάλο γείσο για τη προστασία των ματιών τους. Η επικινδυνότητα της έκθεσης στον ήλιο κάθε εποχή του χρόνου και ιδίως το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά υψηλή. Στη παραλία τόσο το νερό όσο και η άμμος αντανακλούν περισσότερο από 20% της ακτινοβολίας UV δημιουργώντας έντονους ερεθισμούς στα μάτια των μικρών παιδιών, που δεν έχουν διαμορφώσει τη φυσική προστασία που απαιτείται για τις ακτίνες του ήλιου. Σύμφωνα με έρευνες το 70% της ολικής έκθεσης στην ακτινοβολία UV, γίνεται μέχρι την ηλικία των 17 ετών της ζωής ενός ανθρώπου.


 
 Τα βρεφικά γυαλιά ηλίου KIETLA είναι η δική μας επιλογή καθώς διαθέτουν: 
 • Φακούς μέγιστης προστασίας επιπέδου 4, με λειτουργία 100% κατά των ακτινών UVA, UVB
 • Μέγιστη ασφάλεια με ευλύγιστο σκελετό και αύθραυστους φακούς που αντέχουν στις πιο δύσκολες συνθήκες και δε γρατζουνίζονται
 • Μαλακό και ελαστικό σκελετό για απόλυτη άνεση που δε πιέζει στους κροτάφους και τα αυτιά
 • Κυκλοφορούν σε 6 μεγέθη που διασφαλίζουν απόλυτη εφαρμογή σε όλη τη περιοχή των ματιών, για να καλύπτουν το παιδί με ασφάλεια σε κάθε στάδιο ανάπτυξης. Η εφαρμογή τους σχεδιάζεται μετά από ειδική μελέτη της ανατομίας του παιδιού, για απόλυτη κάλυψη.
 • Είναι διαθέσιμα σε πολλά ζωηρά χρώματα και θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ των παιδιών σας

Φροντίστε άμεσα για την υγεία των ματιών του μωρού σας! 

0-18 μηνών 12-30 μηνών 2-4 ετών 4-6 ετών

Και τα πιο χαριτωμένα γυαλάκια Ourson που κάνουν θραύση με τα αυτάκια και τη μυτούλα στο σκελετό τους. Σε δύο μοναδικές αποχρώσεις στο χρώμα της κρέμας και του ροδάκινου για μετατρέψουν το μωράκι σας σε σταρ του καλοκαιριού!

1-2 & 2-4 ετών

Και για τα μεγαλύτερα παιδιά από 6-9 ετών και 9+ ετών η σειρά της KiETLA CraZyg-Zag ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες τους.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας ανάμεσα στα υπέροχα χρώματα και σχέδια!

6-9 ετών

9+ ετών


Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Φακοί Πολαράιζ, κατηγορία 3
 • Φίλτρο που μπλοκάρει το blue light
 • Προστασία 100% από ακτίνες UVA, UVB, UVC
 • Μεγάλο σχήμα για να καλύπτει τέλει τα μάτια των παιδιών
 • Πολύ ελαφριά και άνετα για καθημερινή χρήση
 • Σε υπέροχη συσκευασία


Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ από τη δημοσίευση της κας Κωνσταντίνα Κουφαλά Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής