Φίλτρο

Ποδήλατα Ισορροπίας Kiddimoto

Η Kiddimoto είναι η Νο1 κατασκευάστρια εταιρεία ποδηλάτων ισορροπίας!
 
Είναι τα καλύτερα ποδήλατα ισορροπίας της αγοράς και έχουν βραβευτεί για την καινοτομία και την εργονομία τους!
 Το ποδήλατο ισορροπίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει το παιδί ποδήλατο!
 
Ξεκινώντας σε ένα ποδήλατο ισορροπίας τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες ισορροπίας χωρίς να χρειαστεί να κάνουν πετάλι. Η ισορροπία και το πετάλι είναι δύο εντολές που προέρχονται από διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου. Έτσι, το να τα μαθαίνει ένα-ένα το παιδί το κάνει πιο εύκολο και αποτελεσματικό.
Μαθαίνουν πρώτα να ελέγχουν το σώμα τους και μετά το ποδήλατο.
 
 
 
Νιώθουν ασφάλεια κατακτώντας την ισορροπία τους και γίνονται πιο δυνατά. Η σκέψη και μόνο, ότι καταφέρνουν κάτι που στην αρχή μοιάζει δύσκολο, τα κάνει να γεμίζουν αυτοπεποίηθηση. Ένα ποδήλατο ισορροπίας δεν μαθαίνει στο παιδί μόνο να ισορροπεί. Είναι σχεδιασμένο να προτρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα χέρια τους, να σηκώνουν τα πόδια τους όταν κινούνται και με αυτό τον τρόπο δυναμώνουν οι μυς τους, βελτιώνονται, συντονίζονται οι κινητικές τους δεξιότητες και γίνονται πιο ευκίνητα.  
Ένα παιδί χρειάζεται το "σπρώξιμο" και την καθοδήγηση από τους γονείς, αλλά θέλει να πετύχει μόνο του.
 
Ξεκινώντας, θα πατάει τα ποδαράκια του, σιγά σιγά θα τα αφήνει ένα-ένα και τελικά θα τα σηκώνει μαζί.
 
Τα ποδήλατα ισορροπίας είναι κατασκευσμένα για παιδιά ακόμα και από 2 ετώνΌσο πιο μικρό είναι ένα παιδί τόσο πιο εύκολα μαθαίνει ισορροπία, ενώ όσο πιο μεγάλο είναι τόσο πιο πολύ  δυσκολεύεται. Ένα παιδί που ξεκινάει από μικρή ηλικία να αποκτήσει ισορροπία καλλιεργεί και το μυαλό του, αφού μπαίνει στη διαδικασία να ελέγξει το σώμα του, και έτσι δυναμώνει πνευματικά αλλά και σωματικά.
 
 
Ο Chris Hoy θρύλος της Βρετανικής ποδηλασίας λέει: "Πάντα πίστευα ότι οι βοηθητικές ρόδες δεν είναι καλές για τα παιδιά γιατί πραγματικά δεν μαθαίνουν να έχουν ισορροπία. Ένα ποδήλατο ισορροπίας μαθαίνει το σημαντικό κομμάτι της ισορροπίας. Τα παιδιά νοιώθουν ασφαλή γιατί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μετακινούνται σπρώχνοντας το έδαφος με τα πόδια τους." 
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε το βίντεο για τα ποδήλατα ισορροπίας
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Kiddimoto διαθέτει και σειρά από πατίνια βραβευμένα για την καινοτομία τους.

Εκτός από τα ποδήλατα ισορροπίας η Kiddimoto διαθέτει και τα πιο ασφαλή Κράνη και Γάντια για να προστατεύουν τα χέρια του παιδιού σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τη συλλογή από κουδουνάκια και κόρνες και σακίδια πλάτης.