Σουτιέν Θηλασμού

Το στήθος σας αλλάζει δραματικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά περισσότερο κατά τη διάρκεια του θηλασμού.  Ένα καλό σουτιέν που θα στηρίζει καλά το στήθος σας σε όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης αλλά και κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι πολύ σημαντικό.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον θηλασμό, από την πρώτη μέρα που θα αρχίσετε να θηλάζετε μέχρι και τον απογαλακτισμό, αλλά ακόμη και ανάμεσα σε 2 διαδοχικούς θηλασμούς, μπορεί να αλλάξει μέγεθος μέχρι και 3 νούμερα! Ένα καλό σουτιέν θηλασμού πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει διαρκώς το στήθος σε όλες αυτές τις αλλαγές που υφίσταται, χωρίς να το πιέζει και χωρίς να διακόπτει τη ροή του γάλατος στους γαλακτοφόρους αδένες.

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς έχουμε επιλέξει τα σουτιέν της Mumba Bra, μίας εταιρείας που καινοτομεί στον σχεδιασμό των σουτιέν της και προσέχει τη μαμά, σε μία φάση της ζωής της που όλα τα φώτα είναι στραμένα στο μωρό. Εξασφαλίζουν ότι δε θα πάθετε μαστίτιδα και ότι το στήθος σας θα έχει τη σωστή υποστήριξη κάθε λεπτό που το φοράτε!

 

Τα σουτιέν Mumba Bra έχουn κερδίσει Χρυσό Βραβείο και Βραβείο Καλύτερης Επιλογής Καταναλωτών στην κατηγορία Εσώρουχα-Μητρότητα / Νοσηλευτική Εσώρουχα, στα βραβεία Best Baby & Toddler Gear 2017.


Επιπλέον σας προτείνουμε τα σουτιέν της Belly Bandit, γιατί είναι πολύ ελαστικά, παρέχουν τέλεια στήριξη και κολακεύουν πολύ την σιλουέτα. Τα σουτιέν της Belly Bandit είναι από τα ακριβότερα σουτιέν θηλασμού που όμως θα σας αποζημιώσουν αφού θα δείτε πως θα τα φοράτε διαρκώς και θα γίνουν τα αγαπημένα σας ακόμη και μετά που θα σταματήσετε τον θηλασμό. 

Τέλος προτείνουμε σε κάθε γυναίκα, θηλάζουσα ή μη, το φανελάκι θηλασμού της Belly Bandit που μαζεύει τέλεια την περιοχή της περιφέρειας και της κοιλιάς, χωρίς να πετάει τίποτα και με ένα πολύ απαλό ύφασμα που δεν αντιλαμβάνεσαι στην αφή του ότι κάνει αυτήν την δουλειά και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

Δείτε στο video τι εννούμε: