Κλείσιμο

Φίλτρο

Μέγεθος Καλοκαιρινή Συλλογή Fresk
Μέγεθος μαγιό Mayoparasol--
Φίλτρο

Πάνες μαγιό

Φορέστε στο μωράκι σας τις κομψές πάνες μαγιό με αντιηλιακή προστασία UPF 50+ και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Ανέμελα, χαρούμενα μωρά χωρις ατυχηματάκια!

Οι πάνες μαγιό με UV προστασία είναι κατάλληλες, λόγω της ειδικής ύφανσής τους, για να προστατεύουν απόλυτα το δερματάκι του μωρού, στεγνώνουν γρήγορα και είναι ιδιαίτερα άνετες.

  Έχουμε διαλέξει για εσάς τις καλύτερες πάνες μαγίο απο θέμα ποιότητας αλλά και σχεδίων!

  • Πάνες μαγιό της Mayoparasol  απο μαλακό υλικό με μικροίνες, με UPF 50+. Εϊναι πολύ άνετες, με ελαστικό λάστιχο στους μηρούς για την καλύτερη υποστήριξη. Ιδιαίτερα πρακτικές για να χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα στο μωρό σας. Με τις πάνες Mayo Parasol θα είστε απόλυτα σίγουρη πως φοράτε στο παιδί σας, σε ευαίσθητη περιοχή, την καλύτερη ποιότητα, με διαφορά. 

Ιδιαίτερα πρακτικές για να χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα στο μωρό σας. Με τις πάνες Mayo Parasol θα είστε απόλυτα σίγουρη πως φοράτε στο παιδί σας, σε ευαίσθητη περιοχή, την καλύτερη ποιότητα, με διαφορά. 

  • Πάνες Fresk με αγνά και με σεβασμό προς την παιδική επιδερμίδα υλικά! Προσφέρουν UV50 προστασία από τις ακτίνες του ήλιου για να παίζουν άφοβα στην παραλία. 

Είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο νάυλον ενώ με το μαλακό και απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό το δερματάκι του διατηρείται στεγνό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν .... "διαρροές" που προκύψουν!