Μουσικά Μενταγιόν Εγκυμοσύνης (Bola)

To μοναδικό γνήσιο Bola!

Τα μουσικά μενταγιόν Bola υπάρχουν σε πολλούς λαούς εδώ και εκατοντάδες χρόνια, άλλοτε σαν Harmony ball για τους χαλαρωτικούς τους ήχους (και μάλιστα το χρησιμοποιούν όχι μόνο γυναίκες που περιμένουν παιδί), και άλλοτε σαν Αngel Caller, όπου ο αρμονικός τους ήχος καλούσε το φύλακα άγγελο τους!

Τα Μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola είναι χειροποίητα και μας έρχονται από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.

Γνωρίζατε ότι το μωρό μπορεί να ακούει από την 20η εβδομάδα της κύησης και έπειτα?

Μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή σας, τους χτύπους της καρδιάς σας και άλλους εξωτερικούς ήχους.

Καθώς η γυναίκα που περιμένει παιδί κινείται για τις καθημερινές της δραστηριότητες, το μενταγιόν Bola που φοράει, παράγει  έναν ανεπαίσθητο ήχο. Τον απαλό, χαλαρωτικό, μαγικό αυτό ήχο ακούει το μωρό που μεγαλώνει, τον συνηθίζει και χαλαρώνει στο οικείο του άκουσμα, τόσο πριν, όσο και μετά τη γέννα. Θα δείτε πως όταν πια γεννηθεί, μόλις ακούει τους ήχους αυτούς αμέσως θα τους θυμάται και θα ηρεμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μαίες και γυναικολόγους, αλλά και με την παράδοση στο Μεξικό, τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης βοηθούν να έρθει το μωρό στη φυσιολογική θέση σε περιπτώσεις ισχιακής προβολής, καθώς το έμβρυο τείνει να στρέφεται προς τον ήχο που ακούει. Δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη βιβλιογραφία που να το επιβεβαιώνει. Αν έχετε κάποια προσωπική εμπειρία, παρακαλούμε να τη μοιραστείτε μαζί μας και με άλλες εγκυμονούσες που είναι με το άγχος, αν θα γυρίσει για τον τοκετό το μωρό τους.

O τρόπος που παράγει τον ήχο το μουσικό μενταγιόν είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή που δημιουργήθηκε για να δίνει το ίδιο ηχητικό αποτέλεσμα με το ξυλόφωνο. Δείτε το εσωτερικό της σφαίρας.

Η μουσική σφαίρα είναι κατασκευασμένη από αλπακά (είναι ένα κράμα χαλκού και ψευδαργύρου που χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων) γεγονός που κάνει τον ήχο να αντηχεί καλύτερα. Οι μαύρες γραμμές που βλέπετε είναι χαραγμένες στη σφαίρα. Οι χάντρες στο εσωτερικό ειναι τετράγωνες, έτσι ώστε οι γωνίες τους να παγιδεύονται στις χαραγμένες γραμμές που δημιουργούν το ίδιο ηχητικό εφέ όπως ένα ξυλόφωνο.

Τις ευεργετικές του ιδιότητες γνωρίζουν μέχρι και στο Hollywood.

Όλα τα προϊόντα Bola είναι χωρίς νικέλιο και χωρίς μόλυβδο.

Όλα τα μουσικά μενταγιόν συνοδεύονται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Δοκιμάστε τη σχεδόν μαγική του επίδραση κι όταν το μωρό σας μεγαλώσει, το μοναδικό αυτό αξεσουάρ θα γίνει ένα από τα αγαπημένα ενθύμια της εγκυμοσύνης σας.

Να αποφεύγεται η επαφή με κολόνια, άρωμα, οινόπνευμα κλπ.

Ένα δώρο αξεπέραστο, ανεκτίμητης αξίας!

Δείτε τα σχέδια εδώ 

Φωτογραφίστε το θαύμα της γέννησης του μωρού σας με τις  Milestone: 30 Φωτο Κάρτες για μωρά. Δημιουργήστε ένα άλμπουμ με αναμνήσεις από όλα τα στάδια ανάπτυξης και τα πρώτα κατορθώματα του μωρού σας!