Έχετε φτιάξει ποτέ βασιλόπιτα σε σχήμα ταράνδου;
Φέτος ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσετε!
Η XXL φόρμα για κέικ της Scrap Cooking μεταμορφώνει τις γιορτινές δημιουργίες σας σε ένα εντυπωσιακό τάρανδο που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Από βασιλόπιτα μέχρι σοκολατόπιτα ή κέικ βανίλιας, δώστε στα γλυκά σας μια αξέχαστη γιορτινή εμφάνιση.
Και ποιος ξέρει… μήπως το φλουρί κρύβεται στην κόκκινη μύτη του τάρανδου;

Γιατί θα σας ενθουσιάσει
-
Δημιουργεί ένα XXL κέικ σε εντυπωσιακό σχήμα τάρανδου.
-
Ιδανική για βασιλόπιτα, κέικ, brownies ή γιορτινά γλυκά.
-
Τέλειο κέντρο τραπεζιού για τις γιορτές.
-
Ανθεκτική, ασφαλής και κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα.
-
Εύκολη στη χρήση για ενήλικες και παιδιά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
-
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι ποιότητας τροφίμων
-
Διαστάσεις: 33,6 x 30 cm
-
Καθαρισμός: Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε τη φόρμα σε ζεστό νερό και στεγνώστε καλά.
Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!
Q: Επειδή θα το χρησιμοποιήσω για βασιλόπιτα που θα φάνε και τα παιδιά, είναι όντως ασφαλές το υλικό για επαφή με τρόφιμα; Μήπως περιέχει κάτι που δεν είναι καλό;
A: Ναι, η φόρμα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι ποιότητας τροφίμων, το οποίο είναι ανθεκτικό, ασφαλές και κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.
Q: Μπορώ να τη βάλω στο πλυντήριο πιάτων για ευκολία ή πρέπει να την πλένω στο χέρι; Φοβάμαι μήπως σκουριάσει αν δεν στεγνώσει καλά.
A: Μετά από κάθε χρήση, οι οδηγίες αναφέρουν να πλένετε τη φόρμα σε ζεστό νερό και να τη στεγνώνετε καλά, για να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.
Q: Λέει XXL, αλλά πόσο μεγάλη είναι στην πραγματικότητα; Θα χωρέσει στον συνηθισμένο φούρνο της κουζίνας μου ή είναι πολύ ογκώδης;
A: Οι διαστάσεις της φόρμας είναι 33,6 x 30 cm, οπότε μπορείτε να ελέγξετε αν ταιριάζει άνετα στον δικό σας φούρνο.

