Καθισματάκια αυτοκινήτου

Μοναδικά καθίσματα αυτοκινήτου με τεχνολογία Softness® από την Γαλλική Renolux!!

Καθίσματα αυτοκινήτου κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο με επένδυση αφρού πολυουρεθάνης που καθιστά το SOFTNESS® μοναδικό και εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας κατά την οδήγηση με αυτοκίνητο.

Η τεχνολογία SOFTNESS®, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Renolux, εγγυάται όχι μόνο την μοναδική υποδοχή και απαλότητα του καθίσματος, αλλά και την εργονομία προσαρμοσμένη στη μορφολογία των παιδιών. Υψηλή ποιότητα και προσεκτικό φινίρισμα στα καθίσματα αυτοκινήτων με τεχνολογία SOFTNESS®, κατασκευασμένα στη Γαλλία.

Τεχνολογία SOFTNESS®: δείτε το βίντεο

 

Η τεχνολογία SOFTNESS® προέρχεται από τη διαστημική και την αεροναυπηγική έρευνα. Οι ειδικές συνθήκες διαβίωσης είναι η βάση των πρωτοποριακών λύσεων για την εξασφάλιση της ζωής των αστροναυτών στο σκάφος και πάνω απ 'όλα της ασφάλειας τους. Το τεχνολογικό τμήμα της Renolux βασίστηκε σε αυτές τις έρευνες , καθώς και τις μελέτες που πραγματοποίησε η αυτοκινητοβιομηχανία όσον αφορά την παθητική ασφάλεια και ειδικότερα την απορρόφηση των κραδασμών, το σχεδιασμό και την εμφάνιση της τεχνολογίας SOFTNESS®. 

 Καθένα από τα καθίσματα αυτοκινήτων SOFTNESS® έχει περάσει με επιτυχία τις στατικές και δυναμικές δοκιμές σύγκρουσης που καθορίζονται από τα ισχύοντα πρότυπα πριν από τη διάθεσή τους στην αγορά. Επίσης, διεξάγονται συνεχώς δοκιμές σύγκρουσης σε ανεξάρτητα εργαστήρια που έχουν εγκριθεί από την Κυβέρνηση για να εξασφαλίσουν τις σωστές επιδόσεις.