Καθίσματα αυτοκινήτου τεχνολογίας Softness®

Καθίσματα αυτοκινήτου με τεχνολογία Softness® από την Γαλλική Renolux!!

Ευεξία και ασφάλεια για τα παιδιά! Εύκολη χρήση και ηρεμία για τους γονείς!

1) Βασισμένο στην αεροναυπηγική

Οι ειδικές συνθήκες διαβίωσης είναι η βάση των πρωτοποριακών λύσεων για την εξασφάλιση της ζωής των αστροναυτών στο σκάφος και πάνω απ 'όλα της ασφάλειας τους. Το τεχνολογικό τμήμα της Renolux βασίστηκε σε αυτές τις έρευνες , καθώς και τις μελέτες που πραγματοποίησε η αυτοκινητοβιομηχανία όσον αφορά την παθητική ασφάλεια και ειδικότερα την απορρόφηση των κραδασμών για το σχεδιασμό και την δημιουργία της τεχνολογίας SOFTNESS®. 

Κατασκευασμένο από στιβαρό ατσάλινο σκελετό με έγχυση αφρού πολυουρεθάνης κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το SOFTNESS® εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας ενώ ταξιδεύετε με αυτοκίνητο.

 2) Πατενταρισμένη άνεση "Made in France" - κατασκευάζεται στη Γαλλία

Η έρευνα για την ασφάλεια αλλά και για την άνεση είναι πάντα μια από τις προτεραιότητες πίσω από την καινοτομία στη Renolux, η οποία σχετίζεται άμεσα με την ευεξία των παιδιών. Η τεχνολογία SOFTNESS®, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Renolux, εγγυάται όχι μόνο μοναδική εφαρμογή και απαλότητα στο κάθισμα, αλλά και εργονομία προσαρμοσμένη στη μορφολογία των παιδιών, επιτρέποντάς τους να είναι πάντα άνετα. Η υψηλή ποιότητα και το προσεκτικό φινίρισμα των καθισμάτων αυτοκινήτου SOFTNESS® διασφαλίζονται από τη γαλλική κατασκευή.

3) Σεβασμός στον βιολογικό κύκλο

Ο ύπνος είναι ουσιαστικός παράγοντας για την εξέλιξη και την ανάπτυξη των παιδιών. Τίποτα δεν πρέπει να το διαταράσει, ούτε καν το αυτοκίνητο. Χάρη στο SOFTNESS®, το παιδί αισθάνεται αμέσως σαν ένα πραγματικό κουκούλι, το οποίο σέβεται πλήρως την ισορροπία του και το προσταεύει. Το ταξίδι γίνεται πιο ήρεμο και όλη η οικογένεια κερδίζει μέχρι και την άφιξη.

Στη συλλογή SOFTNESS® θα βρείτε: 

Olym Passion                               QUICK + ROMEO                           STEP MIDNIGHT

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην υπηρεσία της άνεσης και ευεξίας των παιδιών. Μια τεχνογνωσία που επιτρέπει να σκέφτεται, να καινοτομεί και να ελέγχει κάθε βήμα της κατασκευής των προϊόντων φροντίδας των παιδιών στις εγκαταστάσεις της στη Λυών της Γαλλίας.

Ενώ όλα τα άλλα καθίσματα αυτοκινήτων είναι κατασκευασμένα από παραδοσιακό πλαστικό, Η RENOLUX ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: SOFTNESS® TECHNOLOGY! 

Αποτελείται από το συνδυασμό χάλυβα υψηλής αντοχής με ειδικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά παραμόρφωσης και αφρό πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας για να απορροφά την ενέργεια από τις απότομες κρούσεις κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος.
Το SOFTNESS® είναι τα πιο απαλά, άνετα και προστατευτικά καθίσματα αυτοκινήτου για τα παιδιά σας!

Το SOFTNESS® είναι το αποτέλεσμα της θέλησης της Renolux να προσφέρει ένα κάθισμα αυτοκινήτου που εξασφαλίζει απόλυτη ηρεμία στα παιδιά και τους γονείς! Κάθε ένα από τα καθίσματα αυτοκινήτου SOFTNESS® έχει περάσει επιτυχώς τις στατικές και δυναμικές δοκιμές σύγκρουσης για έγκριση που ορίζονται από τα ισχύοντα πρότυπα πριν διατεθούν στην αγορά. Πραγματοποιούνται επίσης συνεχής δοκιμές σύγκρουσης συμμόρφωσης σε ανεξάρτητα εργαστήρια εγκεκριμένα από την κυβέρνηση για να διασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση. Τέλος, η Renolux, συνεργάζεται με κορυφαία εργαστήρια παθητικής ασφάλειας στον κόσμο για να σχεδιάσει τις θέσεις και τους ενισχυτές του σήμερα και του αύριο, τα οποία είναι όλο και πιο ασφαλή.