Φίλτρο

MOES

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των πιο πρωτοποριακών παιχνιδιών, που θα μετατρέψουν την καθημερινότητα των παιδιών στην πιο διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία που θα μπορούσαν να έχουν. Τα παιχνίδια από την εταιρία MOES είναι εδώ, για να προάγουν τη σωματική και την νοητική ανάπτυξη των παιδιών. 

Πρωτοπορία, διασκέδαση, design και αισθητική είναι τα συστατικά για να βοηθήσουν τα παιδιά μας να αναπτύξουν την φαντασία τους, τις κινητικές τους δεξιότητες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το σώμα τους και τον εαυτό τους.

H βελγική εταιρία δημιουργεί παιχνίδια βιώσιμου σχεδιασμού. Τα βιώσιμα παιχνίδια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή συνδυάζοντας  τη διασκέδαση και την προστασία του περιβάλλοντος. Παράγονται με βιώσιμες μεθόδους και μη τοξικά υλικά που δεν προκαλούν περιβαλλοντική ζημία.

Όλα τα παιχνίδια είναι τύπου open ended. Αυτό δίνει τη δυνατότητες στους μικρούς μας φίλους να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους ως προς τη χρήση ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν μυοσκελετικά και αποκτούν κινητικές δεξιότητες όπως ισορροπία, ανάπτυξη μεγάλων και μικρών μυϊκών ομάδων και ευλυγισία. Συμβάλλοντας έτσι, στην υγιή ανάπτυξη τους με σεβασμό και ασφάλεια.

Τα πολυμορφικά παιχνίδια της MOES υπόσχονται στιγμές διασκέδασης και ανακάλυψης μέσα από την εκπαίδευση και την αλληλεπίδραση με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Με οδηγό τη φαντασία τους και τη διάθεση για ανακάλυψη  νέων σχημάτων και μορφών, δημιουργούν έναν κόσμο γεμάτο νέες μορφές  παιχνιδιού και μάθησης χωρίς περιορισμούς.