Privacy and GPDR Cookie Consent

Moluk: Παιχνίδι νερού - Plui Green

43019
10,00 
Διαθέσιμο

Με το παιχνίδι νερού Plui της Moluk τα γέλια δεν θα σταματάνε! 

Η ώρα του μπάνιου μπορεί να γίνει τρομερά διασκεδαστική για τα παιδιά!

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια νερού που είναι κλασσικά και κάθολου ιδιαίτερα. Τα παιχνίδια της Moluk έχουν σκοπό να προσφέρουν ουσιαστική διέγερση στα παιδιά, στις αισθήσεις τους και να είναι ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικά! 

Αν αναρωτιέστε πως παίζεται, είναι απλό! 

Bυθίστε το στο νερό και το αφήνετε μέχρι να γεμίσει. Στη συνέχεια απλά αφήνετε το νερό να τρέξει σαν καταρράκτης! Λειτουργεί ουσιαστικά σαν πιπέτα, μολις ακουμπήσετε την οπή με το δάχτυλο αυτό σταματάει την ροή. Και μετά ξάνα το ίδιο και ξανά και ξανά!

Τα παιδιά θα έχουν στα χέρια τους μια μπάλα και παιχνιδιάρικα θα μάθουν τις βασικές αρχές της φυσικής!

Το Plui εισάγει απαλά και ήπια τα μωρά και τα νήπια στο στοιχείο του νερού, κάνει το μπάνιο διασκεδαστικό, ενώ παράλληλα τονώνει τη φαντασία και διεγείρει τις αισθήσεις τους.

Είναι κατάλληλο από 2 ετών και άνω. 

Xωρίς BPA, χωρίς φθαλικά, χωρίς λατέξ.

 

 

Δείτε το video με μία μπανιέρα γεμάτη γέλια με το Plui: 

 

Ένα παιχνίδι όμως δεν είναι αρκετό για τα παιδιά...θέλουν πάντα περισσότερα!

Και τα παιχνίδια της Moluk αξίζει να είναι περισσότερα! Κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά βοηθάει τα παιδιά να αναπτύσσουν τις ιδιαίτερες αισθήσεις τους, την κινητικότητα τους, να χρησιμοποιούν την φαντασία και τα χεράκια τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. 

Γι αυτό μπορείτε να τα συνδιάσετε με άλλα παιχνίδια Moluk νερού για να έχει μία συλλογή που είναι τόσο ιδιαίτερη και δημιουργική! 

Χωρίς μπαταρίες και οδηγίες χρήσης. Απλά και μόνο εξελίσσοντας όλη την απεριόριστη παιδική φαντασία που έχουν! 

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!

Αφήστε ένα σχόλιο!
0.00 / 5
5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0
Αφήστε ένα σχόλιο!
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Moluk! 
 
Τα καλά παιχνίδια βοηθάνε το παιδί να βρει τι μπορεί να κάνει, όχι να δείξουν τι το παιχνίδι μπορεί να κάνει! 
 

 

 

 

Τα παιχνίδια μας είναι μια πρόσκληση για το παιδί, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο. Αφήνουν χώρο για την φαντασία και ενδυνάμωση των παιδιών να εφεύρουν τα δικά τους παιχνίδια αντί να καταναλώνουν έτοιμες ιδέες. Πιστεύουμε με πάθος στη σημασία του ενεργού, ανοιχτού τύπου παιχνιδιού, ώστε να μεγαλώσουν με το παιδί και να αποκαλύψουν νέες δυνατότητες και χρήσεις σε διαφορετικές ηλικίες. Όλα τα παιχνίδια Moluk συνεργάζονται μεταξύ τους και  αλληλοσυμπληρώνονται.

 


Παιχνίδι - Μάθηση 
Κατά τη σύλληψη ενός νέου παιχνιδιού, στηριζόμαστε στην τελευταία έρευνα της νευροεπιστήμης σε συνεννόηση με εμπειρογνώμονες στην ανάπτυξη των παιδιών και στην επαγγελματική θεραπεία. 

Για να βοηθήσουν τα παιδιά σε περίπλοκες εργασίες όπως ανάγνωση, γραφή ή μαθηματικά, που είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να εκτίθονται σε ένα ευρύ φάσμα αισθητηριακής διέγερσης τα πρώτα χρόνια. Πρέπει να αγγίξουν, να μετακινηθούν, με ολόκληρο το σώμα τους και όλες τις αισθήσεις τους.

Η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ενσυναίσθηση είναι μεταξύ των ανθρώπινων δεξιοτήτων που δεν θα αντικατασταθούν ποτέ από μηχανές. Είναι ακριβώς αυτές οι ικανότητες που καλλιεργούνται από τα παιχνίδια Moluk!

 


Βιωσιμότητα
Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας που είναι 100% ασφαλή, εύκολα στον καθαρισμό και για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να παίζουν έξω με φυσικά στοιχεία όπως νερό, την άμμο ή το χιόνι.
Όλα τα παιχνίδια μας είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Χωρίς βαμμένα κομμάτια. Δεν υπάρχουν σύνθετα υλικά που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν.
Χωρίς PVC, χωρίς φθαλικούς εστέρες, χωρίς BPA.

Το πιο σημαντικό: Τα παιχνίδια είναι πολυλειτουργικά και σχεδιασμένα για να διαρκούν και να προκαλούν τα παιδιά σε κάθε ένα στάδιο της ανάπτυξής τους. Οι πόροι και η ενέργεια που απαιτείται για την παραγωγή ενός παιχνιδιού πάντα εξαρτάται από την σχέση με την αξία του παιχνιδιού και τα έτη χρήσης που θα το απολαμβάνετε. Από την άποψη αυτή, τα παιχνίδια Moluk έχουν ένα ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα.

 

 

Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά "παιχνίδι ανοιχτού τύπου" οι περισσότεροι από εμάς αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό;; Στην πραγματικότητα τα ανοιχτού τύπου παιχνίδια είναι εκείνα που δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο κανόνα. Το παιδί έχει την ευκαιρία να παίξει ακριβώς όπως το ίδιο θέλει και όχι όπως θα έπαιζε ένας ενήλικας ή όπως θα το καθοδηγούσαν οι κανόνες.

Παρακάτω θα δείτε γιατί τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου είναι σημαντικά και ποια η αξία τους:

Ενισχύεται η δημιουργικότητα:

Όταν υπάρχουν περιορισμοί στο παιχνίδι, το παιδί δεν έχει την ευκαιρία να αφήσει την δημιουργικότητα του ελεύθερη. Αν δώσουμε σε ένα παιδάκι δύο μαρκαδόρους και του πούμε να ζωγραφίσει μια γατούλα τότε αυτομάτως του έχουμε αφαιρέσει οποιοδήποτε δικαιώμα στην δημιουργικότητα. Αντιθέτως θα μπορούσαμε να του δώσουμε όλα τα χρώματα και άλλα υλικά και να το ενθαρρύνουμε να ζωγραφίσει όπως και ότι φανταστεί!

Η φαντασία πιο ελεύθερη από ποτέ:

Σήμερα, τα παιδιά από πολύ νωρίς έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και πηγές που τους στερούν την φαντασία και την δημιουργικότητα αφού τα κινητά και τα tablet κάνουν τα πάντα για αυτά πριν από αυτά και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους. Για αυτό τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου είναι πιο σημαντικά από ποτέ καθώς τα ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους για να σκεφτούν το δικό τους παιχνίδι, με τους δικούς τους κανόνες!

Τα παιδιά μαθαίνουν πολλά περισσότερα: 

Τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου μαθαίνουν στα παιδάκια πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε. Τα παιχνίδια ανοιχτού τύπου βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις νοητικές τους ικανότητες! Μέσα από αυτού του είδους παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν να αντιδρούν και να αντιμετωπίζουν καλύτερα κάποιες καταστάσεις, μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν επιλογές και νιώθουν πιο ανεξάρτητα!

  • Δημοφιλή
  • BestSeller
  • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών