ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Γυαλιά Ηλίου KiETLA

 

Η σειρά γυαλιών ηλίου της γαλλικής εταιρείας KIETLA εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό από τους κώδικες της μόδας, χωρίς να ξεχνά ωστόσο την τεχνική διάσταση, γεγονός που κάνει τα είδη της πραγματικό αξεσουάρ που "μιλάει" στα παιδιά. Η KiETLA σας προτείνει γυαλιά ηλίου με στυλ που προσφέρουν εξειδικευμένη προστασία και δεν είναι απλά παιχνίδια. Διαλέξτε ένα από τα 4 ευχάριστα και στιλάτα μοντέλα: DiaboLa, JokaKi, JokaLa και JokaKid’s.

Όλα τα γυαλιά ηλίου KiETLA διαθέτουν:
- Εύκαμπτο σκελετό σε ένα κομμάτι για απόλυτη ασφάλεια. Τέλος στα μικρά επικίνδυνα κομματάκια!
- Τεχνολογία ζικ-ζακ (εμπνευσμένη από την ευλυγισία του άχυρου) που κάνει τους σκελετούς της KiETLA τελείως άθραυστους. Μηδέν κίνδυνος για τα παιδιά.
- Οι φακοί προσφέρουν μέγιστη προστασία, επιπέδου 4, 100% κατά των ακτίνων UVA και UVB με ενσωματωμένο μπλε φίλτρο κατά της ακτινοβολίας.
- Μέγιστη άνεση μέσω του μαλακού σκελετού, αφού δεν ασκεί πίεση ούτε στους κροτάφους ούτε στα αυτιά.
- Μάλιστα, η εταιρεία σχεδίασε τα γυαλιά ηλίου της ώστε να είναι πλήρως ανακυκλώσιμα (εκτός από τους φακούς). Και μια μικρή υπενθύμιση: ακόμα και η συσκευασία και οι προθήκες είναι από ανακυκλώσιμο χαρτόνι.
- Για το λουκ της, η KiETLA επέλεξε μια χρωματική γκάμα 12 αποχρώσεων μακριά από τα παραδοσιακά στερεότυπα.


 
Όλα τα γυαλιά ηλίου KiETLA διαθέτουν:
- Εύκαμπτο σκελετό σε ένα κομμάτι για απόλυτη ασφάλεια. Τέλος στα μικρά επικίνδυνα κομματάκια!
- Τεχνολογία ζικ-ζακ (εμπνευσμένη από την ευλυγισία του άχυρου) που κάνει τους σκελετούς της KiETLA τελείως άθραυστους. Μηδέν κίνδυνος για τα παιδιά.
- Οι φακοί προσφέρουν μέγιστη προστασία, επιπέδου 4, 100% κατά των ακτίνων UVA και UVB με ενσωματωμένο μπλε φίλτρο κατά της ακτινοβολίας.
- Μέγιστη άνεση μέσω του μαλακού σκελετού, αφού δεν ασκεί πίεση ούτε στους κροτάφους ούτε στα αυτιά.
- Μάλιστα, η εταιρεία σχεδίασε τα γυαλιά ηλίου της ώστε να είναι πλήρως ανακυκλώσιμα (εκτός από τους φακούς). Και μια μικρή υπενθύμιση: ακόμα και η συσκευασία και οι προθήκες είναι από ανακυκλώσιμο χαρτόνι.
- Για το λουκ της, η KiETLA επέλεξε μια χρωματική γκάμα 12 αποχρώσεων μακριά από τα παραδοσιακά στερεότυπα.
 

Γνωρίζετε γιατί τα παιδιά πρέπει να φορούν γυαλιά ηλίου από τη βρεφική τους ηλικία;

Οι φακοί των ματιών ενός βρέφους έως 6 μηνών, δεν έχουν διαμορφώσει φίλτρα φυσικής προστασίας με αποτέλεσμα να παραμένουν απόλυτα εκτεθιμένα στον ήλιο και τις υπεριώδεις ακτίνες Α και Β. Ο αμφιβληστροειδής ιστός, ωριμάζει μετά τα 2 πρώτα έτη και αναπτύσσεται πλήρως μαζί με την όραση του παιδιού μας στην ηλικία των 6 ετών.

Είναι απαραίτητο από τη βρεφική ηλικία τα παιδιά μας να φορούν κατάλληλα γυαλιά ηλίου, αλλά και καπέλο με μεγάλο γείσο για τη προστασία των ματιών τους. Η επικινδυνότητα της έκθεσης στον ήλιο κάθε εποχή του χρόνου και ιδίως το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά υψηλή. Στη παραλία τόσο το νερό όσο και η άμμος αντανακλούν περισσότερο από 20% της ακτινοβολίας UV δημιουργώντας έντονους ερεθισμούς στα μάτια των μικρών παιδιών, που δεν έχουν διαμορφώσει τη φυσική προστασία που απαιτείται για τις ακτίνες του ήλιου. Σύμφωνα με έρευνες το 70% της ολικής έκθεσης στην ακτινοβολία UV, γίνεται μέχρι την ηλικία των 17 ετών της ζωής ενός ανθρώπου.

Τα βρεφικά γυαλιά ηλίου KIETLA

  • Διαθέτουν φακούς με τη μέγιστη προστασία επιπέδου 4, με λειτουργία 100% κατά των ακτινών UVA, UVB
  • Προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια με ευλίγιστο σκελετό και αύθραυστους φακούς που αντέχουν στις πιο δύσκολες συνθήκες και δε γρατζουνίζονται
  • Έχουν μαλακό και ελαστικό σκελετό για απόλυτη άνεση που δε πιέζει στους κροτάφους και τα αυτιά
  • Κυκλοφορούν σε 4 μεγέθη που διασφαλίζουν απόλυτη εφαρμογή σε όλη τη περιοχή των ματιών, για να καλύπτουν το παιδί με ασφάλεια σε κάθε στάδιο ανάπτυξης.
  • Είναι διαθέσιμα σε πολλά ζωηρά χρώματα και θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ των παιδιών σας

Φροντίστε άμεσα για την υγεία των ματιών του μωρού σας. Χρησιμοποιήστε γυαλιά KIETLA, προστατέψτε το παιδί σας από την υπεριώδη ακτινοβολία και χαρείτε με ασφάλεια τις βόλτες σας κάθε ηλιόλουστη μέρα!

 
Προσφορά
- 15%
Προσφορά
- 15%