ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl
Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl

Gro Snug 2 σε 1 Πάνα αγκαλιάς και υπνόσακος νεογέννητου Light Grey Marl


 

28.90 

AFA1003
Διαθέσιμο
+

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα πρέπει να τυλίξετε το μωρό σας σε μια πάνα αγκαλιάς ή να το πάτε κατευθείαν στον υπνόσακο; Με το Gro snug μπορείτε να έχετε εξίσου και τα δύο. Οι μοναδικές ραφές στο μπροστινό μέρος δίνουν αρκετό χώρο για μια φυσική θέση στα πόδια την ώρα του ύπνου και μπορείτε να έχετε τα χεράκια του μέσα ή έξω από αυτό.

Τυλίγοντας το μωρό σας με τα χέρια μέσα σημαίνει ότι θα αισθάνονται ασφαλή, όπως όταν ήταν στην κοιλίτσα σας, και ο φυσικός αντανακλαστικός αιφνιδιασμός θα μειωθεί. Αυτό θα βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί ευκολότερα και περισσότερο. 

Το ελαφρύ ύφασμα είναι ιδανικό για θερμοκρασίες 21-25C και το πλαϊνό φερμουάρ, ανοίγει από το κάτω μέρος και θα σας διευκολύνει στην αλλαγή της πάνας χωρίς να ενοχλείτε το μωρό σας.

Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και σχεδιασμένο από την Grobag, τους ειδικούς για έναν ασφαλή ύπνο.

Το Gro Snug προσφέρει στο μωρό σας ένα ασφαλές και άνετο ύπνο.

Είναι ένα μέγεθος και κατάλληλο για νεογέννητα από 2,3 - 5,5 κιλά

Περιλαμβάνει ένα θερμόμετρο και έναν οδηγό για τα κατάλληλα ρούχα 

Πλένεται στους 40βαθμούς και είναι κατασκευασμένο από πολύ μαλακό βαμβάκι με ελαστίνη για ελαστικότητα.

Δείτε το video που εξηγεί το Gro Snug και πως να το χρησιμοποιήσετε. 

 

Το Gro Snug πραγματικά με βοήθησε πολύ στις πρώτες βδομάδες της μπέμπας μου. Τυλιγμένη μέσα στο snug της ήταν εύκολος ο θηλασμός και ο ύπνος της. Τις πρώτες 4 εβδομάδες κοιμόταν με τα χεράκι ατης μέσα και τώρα τα έχουμε έξω.

Τόσο εύκολο στη χρήση!Κάνω το μωρό μου μπάνιο, το τυλίγω με το gro snug και ξέρει ότι είναι ώρα για ύπνο! Δεν ξεσκεπάζετε κατά τη διάρκεια της νύχτας και μπορώ να το ανοίξω στο κάτω μέρος για να του αλλάξω τη πάνα.

Το τι θα φορέσετε στο μωρό σας εξαρτάται από το βάρος του gro snug και την θερμοκρασία του δωματίου. 

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες του πίνακα, που ούτως ή αλλιώς περιέχονται και στη συσκευασία του Gro snug που θα παραλάβετε.