ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Το ταξίδι της παπλωματούς

Το ταξίδι της παπλωματούς


 

14.10 

23128
Διαθέσιμο
+

Χαρίστε ένα πολύτιμο δώρο στα παιδιά σας ή στους φίλους τους:  Δείξτε τους τον δρόμο της Καλοσύνης. Δώστε τους να καταλάβουν πώς, ότι κι αν κατακτήσουν στη ζωή,  το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο παραμένει ένα: όταν μεγαλώσουν να εξακολουθήσουν να είναι Άνθρωποι! Γιατί μόνο από εκεί πηγάζει η αληθινή Ευτυχία!...

Μια τρυφερή ιστορία που μιλά για την αξία της γενναιοδωρίας και την ομορφιά της προσφοράς - ένα γενναίο κορίτσι αφήνει τον τόπο της και ταξιδεύει σε άλλους τόπους, για να ανακαλύψει πού βρίσκεται η αληθινή ευτυχία.
Μα καθώς αφήνει τον τόπο της, έκπληκτη διαπιστώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που η φτώχεια τούς κάνει να είναι δυστυχισμένοι. Στην αρχή νομίζει πως η ίδια δεν μπορεί τίποτε να κάνει για να τους βοηθήσει, μα γρήγορα θα καταλάβει πως κάτι έχει κι αυτή να τους προσφέρει. Καθώς ανακαλύπτει το βαθύτερο νόημα της καλοσύνης και της αγάπης, το κορίτσι ανακαλύπτει και τη δικιά του ευτυχία, και κυρίως τη γαλήνη, που ποτέ ως τότε δεν είχε γνωρίσει.
Η όμορφη και δυνατή αυτή ιστορία του Jeff Brumbeau, που αφηγείται το τι είχε συμβεί πριν από τα όσα αναφέρονται, στο άλλο θαυμάσιο παραμύθι του, το "Δώρο της παπλωματούς", έχει εικονογραφηθεί από την Gail de Marcken με τέτοιο πλούσιο σε χρώματα τρόπο, που λες και συναγωνίζονται σε ομορφιά τα θαυμαστά παπλώματα της ηρωίδας.

Συγγραφέας : Μπριμπό, Τζεφ
Μετάφραση : Κοντολέων, Κώστια
Εικονογράφηση : Μάρκεν, Γκέιλ ντε
Εκδόσεις : ΑΓΚΥΡΑ
Χρονολογία έκδοσης : 2005
Σελίδες : 64