ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Ο Χρόνης έρχεται
Ο Χρόνης έρχεται Ο Χρόνης έρχεται Ο Χρόνης έρχεται

Ο Χρόνης έρχεται


 

9.90 

ΛΟΓ21
Διαθέσιμο
+
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.

Η Έφη περιμένει το Χρόνη και αυτός έρχεται....

Και όλο η Έφη τον περιμένει και όλο αυτός στο δρόμο είναι...

Και φυσικά ξέρετε πως είναι μία γυναίκα όταν περιμένει τον άντρα της ζωής της:

Με μπιγκουτί, κάνοντας ανταύγιες, μανικιούρ πεντικιούρ, δίαιτα, shopping, μιλώντας με τις φίλες της στο τηλέφωνο, στα καφέ, στα ποτάδικα, προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή της ανεπηρέαστα. Γίνεται όμως να μην επηρρεαστεί;

Η Έφη περιμένει το Χρόνη και μας μιλάει μέσα από την ψυχή της. Γι' αυτό και εμείς γελάμε, γελάμε πολύ και κλαίμε καμιά φορά, γιατί όπως φαίνεται, πίσω από το πολυ γέλιο, κρύβεται και πολύ κλάμα και γιατί, σε κάθε μία από τις ξεκαρδιστικές ιστορίες της, ίσως και να αναγνωρίζουμε κάτι από εμάς τις ίδιες όταν περιμένουμε με πάθος αυτό θέλουμε να έρθει και που όταν έρθει τελικά, συνειδητοποιούμε ότι η αναμονή είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της. 

Το βιβλίο της Έφης Γεωργάκη, "ο Χρόνης έρχεται" είναι το ωραιότερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μία φίλη σας, ή στον εαυτό σας. 

Προσωπικά διαβάζω ιστορίες της Έφης ακόμη και στα παιδιά μου και γελάνε και αυτά. Η 8χρονη κόρη μου μάλιστα τις αφηγείται, πολύ θεατρικά ομολογώ, και στις φίλες της. 

Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία βιβλιοθήκη.  Χροοοόνη.... έρχεσαι;;;;

Λίγα λόγια για τη Συγγραφέα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία να υπογράφει τα βιβλία της:

Η Έφη είναι μαμά, σύζυγος, ηθοποιός, απίστευτη μαγείρισα, ζωγράφος, κατασκευάστρια κοσμημάτων και άλλα πολλά. Έγινε και πολιτική επιστήμων στα 40 της όταν ανάμεσα σε αλλάγματα πάνας, κόψιμο φρούτων, δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών της και όποιων παιδιών βρίσκονται κάθε φορά στο φιλόξενο σπίτι της, αποφοίτησε με υποτροφία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Στην εκδήλωση της παρουσιάσης του βιβλίου της, περικυκλώθηκε από τουλάχιστον 150 ανθρώπους, δικούς της, φίλους κυρίως, που όλοι την αγαπούν  γιατί αυτό που είναι. Γιατί η Έφη πέρα από σύζυγος, μάνα, επιστήμων, συγγραφέας, κλπ, κλπ, είναι μία ανοιχτή αγκαλιά, ένα ζεστό χαμόγελο, και μία καλή κουβέντα για όποιον βρίσκεται γύρω της.  Άλλα βιογραφικά στοιχεία της Έφης, θα βρείτε στο βιβλίο, όμως πιστεύω πως τα πιο σημαντικά τα γράψαμε εμείς εδώ. 

Μην ξεχάσετε να κάνετε LIKE στη σελίδα του Χρόνη εδώ.