Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι

Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι

Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι
Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι

Ezpz Εκπαιδευτικό ποτήρι Mini Cup + καλαμάκι

Ezpz  

23.90 
MS-B7612U
+
Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:
Ποσότητα 2+
Τιμή 20.61 €

Το Mini Cup με καλαμάκι αναπτύσσει τη στρογγυλοποίηση των χειλιών και προάγει την ανάπτυξη της ομιλίας!

Διδάσκει τα νήπια να πίνουν από ένα ποτήρι με ανοιχτό στόμιο και να μάθουν με ασφάλεια να χρησιμοποιούν το καλαμάκι.

 

Η κατανάλωση με ανοιχτό στόμιο είναι σημαντική:

✔ Yποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη του στόματος και της ομιλίας

✔ Bοηθά στην οδοντοφυΐα και μπορεί να μειώσει την φθορά των δοντιών

✔ Bοηθά το μικρό παιδί σας να να καταπίνει 

 

Τι προσφέρει το Mini Cup με καλαμάκι στο μικρό σας: 

 

Ξεκινούν από την πλευρά που το καλαμάκι έχει τις φουσκάλες και είναι μεγαλύτερο σε μήκος για να τα βοηθήσει περισσότερο και μόλις εξοικειωθούν, αναποδογυρίζετε το καλαμάκι και το μικρότερο μήκος βοηθάει στην αναπνοή από την μύτη. 


Σχεδιασμένο από Εξειδικευμένο Παιδίατρο στην Διατροφή για να ταιριάζει στο μικρό στόμα και στα μικρά χεράκια των παιδιών.

Η αντιολισθητική του επιφάνεια βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες και τον συντονισμό των χεριών με τα μάτια.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ασφαλές για χρήση με κρύα, ζεστά και καυτά φαγητά και υγρά
 • Κατασκευασμένο από 100% σιλικόνη και είναι BPA, BPS, PVC και φθαλικό άλας, free
 • Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
 • Χωρητικότητα: 118,30ml
 • Κατασκευασμένο για να διαρκεί (η σιλικόνη είναι εύκαμπτη και δεν ξεθωριάζει ή διαβρώνεται)
 • Κατάλληλο για παιδάκια από 12 μηνών και άνω.
 • Διαστάσεις: Ποτήρι: 7.85 x 6.35εκ -  Καλαμάκι: 10.92 x 0.89εκ - Καπάκι 3.55 x 5.3εκ

 

Το υπέρλατρευουμε αυτό το ποτηράκι!! Το παιδί μου 11 μηνών το πήρε και μετά από 2 προσπάθειες και τώρα του αρέσει να πίνει!
0
0
Reply
Ο γιος μου μόλις άρχισε να χρησιμοποιεί το ποτηράκι του. Λειτουργεί υπέροχα για smoothies και χυμούς με πιο παχιά υφή. Είναι το αγαπημενο του ποτηρακι για να πινει!!
0
0
Reply
Ανυπομονούσα να πάρω αυτό το προϊόν! Το χρησιμοποιώ καθημερινά με το παιδί μου που ειναι 12 μηνων. Το μέγεθος του ποτηριου είναι έξυπνο για τα χεράκια της. Το μήκος απο το καλαμάκι ταιριάζει τελεια στα χειλάκια της και το υλικό είναι ανθεκτικό και ρυθμισμενο για εύκολο κράτημα. Η μάθηση πλεον είναι εύκολη και διασκεδαστική!
0
0
Reply
Ο μικρός μου είναι 12 ετών και είναι ένα πολύ ανεξάρτητο παιδί γιατί θελει να τα κάνει όλα μόνος του. Προσπαθεί να καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει ένα καλαμάκι εδω και 5 μήνες και ήταν απογοητευμένη όλο αυτό το διάστημα. Με αυτό το ποτηράκι όμως τα κατάφερε πολύ γρήγορα!!
0
0
Reply
Αυτό το σύστημα είναι φανταστικό! Η κόρη μου 9 μηνών έμαθε εύκολα πώς να πίνει από ένα καλαμάκι και της αρέσει να πίνει νερό μόνο απο το ποτήρι της!
0
0
Reply
Είχαμε το απλό Mini Cup και μόλις είδαμε αυτό με το καλαμάκι το πήραμε αμέσως! Η κόρη μου είναι 13 μηνών και το χρησιμοποιεί καθημερινά. Η λειτουργικότητα του είναι τέλεια!
0
0
Reply
Ο παιδίατρος μας συνέστησε στο παιδί μας 7 μηνών να πίνει τουλάχιστον μία γουλιά νερό με κάθε γεύμα. Δοκίμασα τα πάντα και δεν μπορούσα να τον κάνω να πιει νερό. Του αρέσει να βλέπει τα αδέλφια του να πίνουν από τα καλαμάκια τους, έτσι σκέφτηκα να δοκιμάσω το ezpz λόγω της απαλής αίσθησης στα μικρά ούλα του. Επιτέλους το καταφέραμε και το απολαμβάνει! Ευχαριστούμε Ezpz!!!
0
0
Reply
Εξαιρετική τιμή, εξαιρετικό προϊόν, εξαιρετική εξυπηρέτηση! Συστήνω ανεπιφύλακτα! Είναι μια μεγάλη επένδυση για το μικρό μας και του αρέσει πολύ να χρησιμοποιεί το καλαμάκι!
0
0
Reply
Μόλις παραλάβαμε το ποτηράκι μας!! Κατά την έναρξη στερεών τροφών ο γιος μας είχε θέμα με το εντεράκι του λόγω έλλειψης νερού. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε ένα ποτήρι που μπορεί να πιει από τότε που βρήκα το ποτηράκι της Ezpz μας έλυσε το πρόβλημα!! Είναι 10 μηνών και έχει μάθει να πίνει από το ποτήρι μόνο τους.
0
0
Reply
Αγόρασα αυτό το προϊόν για την 7 μηνών κόρη μου. Είναι λίγο μεγάλο για εκείνη αλλά είπαμε να το δοκιμάσουμε. Κάνει ήδη εξαιρετική δουλειά και μαθαίνει να ρουφάει απο το καλαμάκι και να κρατάει λίγο το ποτήρι μονη της. Απο τα καλύτερα προιοντα που έχουμε πάρει!!
0
0
Reply
Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!

Η Ezpz έχει σχεδιάσει κάθε προϊόν με σκοπό να δίνει την κατάλληλη εκπαίδευση στα παιδιά ανάλογα την ηλικιακή τους όμάδα! 

Πάμε να συγκρίνουμε τα είδη για να ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο για το παιδάκι σας στην ηλικία που είναι και το καλύτερο σκεύος φαγητού γι αυτό! 

Ποτηράκια 

 

Μπολ φαγητού 

Πιατάκια φαγητού 

 

 

 

Μικροκύματα: 
Όλα τα είδη είναι 100% σιλικόνης και είναι κατάλληλα για μικροκύματα (1000 watt σε υψηλή θερμοκρασία για πέντε λεπτά / πέντε φορές). 
 
Φούρνος:  
- Για όλα τα πιατάκια (Tiny bowl, Mini bowl, Mini mat, Happy mat, Peppa) έχουν γίνει μελέτες και δοκιμές ότι αντέχουν στον φούρνο με μέγιστη θερμοκρασία 220 βαθμούς Κελσίου.
 
- Τα ποτηράκια και τα κουταλάκια δεν έχουν δοκιμαστεί σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες.
Μπορείτε να τα βάζετε σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες αν είναι απαραίτητο. 
 

Καθώς το μικρό παιδί σας μεγαλώνει, οι ανάγκες του θα αλλάξουν. Δείτε αν το μικρό σας είναι έτοιμο να προχωρήσει στο επόμενο κυπελάκι με καλαμάκι (Happy cup) με αυτές τις συμβουλές ειδικών! Η ezpz είναι η μόνη εταιρεία στην αγορά που έχει σχεδιαστεί να μελετά λεπτομερώς το κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού σας.

Είναι το νήπιό σας μεγαλύτερο από 24 μηνών;

Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε αναπτυξιακά το παιδί σας είναι έτοιμο για το σύστημα Happy Cup + Straw. Αυτό το κύπελλο είναι το τέλειο μέγεθος για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σκοπός είναι ότι στους 24 μήνες ένα νήπιο θα πρέπει να πίνει μόνο του και χωρίς καμία βοήθεια από ένα κύπελλο με ανοιχτό στόμιο  χωρίς να χυθεί το νερό ή ο χυμός. Το Happy Cup έχει μια σταθμισμένη βάση για να ελαχιστοποιήσει τις διαρροές και να βοηθήσει το παιδί σας να επιτύχει την ανεξάρτητη κατανάλωση.

Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Mini Cup + Straw. Ο σκοπός για την κατανάλωση υγρών σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα είναι ότι στους 12 μήνες ένα νήπιο θα πρέπει να πίνει μόνο του από ένα κύπελλο με ανοιχτό στόμιο. Το Mini Cup έχει εσωτερική γωνία για μείωση της αναρρόφησης και του πνιγμού παρέχοντας μια ασφαλή θέση κατανάλωσης. Αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας θα βοηθήσει το μικρούλι σας να γίνει πιο ανεξάρτητο και να αναπτύξει τη στρογγυλοποίηση των χειλιών. 

Στρογγυλοποίηση χειλιών: Η κατανάλωση από καλαμάκι βελτιώνει τη στρογγυλοποίηση των χειλιών, η οποία είναι μια βασική κίνηση του στόματος για να πίνει και να καταπίνει το παιδί με ασφάλεια.

Έχει το νήπιό σας την ικανότητα να σφραγίζει τα χείλη του γύρω από την άκρη του καλαμακιού χωρίς να τρέχουν σάλια ή να φεύγουν τα υγρά;

Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Mini Cup and Straw Training System, το οποίο έχει αισθητήρια εξογκώματα στο καλαμάκι. Αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό βοηθάει τα νήπια να κατανοήσουν (και να αισθανθούν) ακριβώς πού πρέπει να τοποθετηθούν τα χείλη τους για την κατάποση ανάλογα με την ηλικία τους. Μόλις μπορέσουν να διατηρήσουν τα χείλη τους στρογγυλεμένα στην άκρη του καλαμιού (αυτό μπορεί να χρειαστεί μερικές εβδομάδες εξάσκησης), τότε μπορείτε να αναποδογυρίσετε το καλαμάκι που δεν έχει αισθητηριακά εξογκώματα. 

Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε το παιδί σας είναι έτοιμο να μεταβεί στο Happy Cup + Straw, που επίσης έχει επίσης αισθητήρια εξογκώματα. Το μακρύτερο καλαμάκι απαιτεί περισσότερη αναπνευστική δύναμη κι έτσι ενδυναμώνει την αναπνοή από την μύτη.  

Κλείσιμο χειλιών: Η κατανάλωση υγρών με ανοιχτό στόμιο είναι σημαντική, καθώς ενισχύει το κλείσιμο των χειλιών για φαγητό, ποτό, την ανάπτυξη ομιλίας και την επαρκή αναπνοή από τη μύτη.

Έχει το νήπιό σας την ικανότητα να σφραγίζει τα χείλη του γύρω από το χείλος ενός ανοιχτού κυπέλλου χωρίς να τρέχουν σάλια ή να διαφεύγουν υγρά;

Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε το καπάκι και το καλαμάκι από το μικρότερο σύστημα εκπαίδευσης Mini Cup + Straw και αφήστε το μικρό σας να εξασκηθεί και να πίνει από το ανοιχτό κύπελλο.

Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε το παιδί σας είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει το Happy Cup + Straw. Αφαιρέστε το καπάκι για να εξασκηθεί στο κλείσιμο των χειλιών από το χείλος του ποτηριού μεγαλύτερου μεγέθους, το οποίο είναι αναπτυξιακά κατάλληλο για τη δομή της γνάθου ενός μεγαλύτερου παιδιού. Βεβαιωθείτε ότι το φλιτζάνι χωράει άνετα στις γωνίες των χειλιών του παιδιού σας. Εάν είναι πολύ μεγάλο, μεταβείτε στο Mini Cup για μερικές εβδομάδες έως ότου η δομή του προσώπου του παιδιού σας μεγαλώσει λίγο περισσότερο.

Το αναπτυξιακό σύστημα ποτηριών της Ezpz απαιτεί υπομονή, εξάσκηση και επανάληψη – όπως όλα τα άλλα στην ανατροφή των παιδιών. Η εκμάθηση του τρόπου μετάβασης από το Mini Cup στο Happy Cup μπορεί εύκολα να βοηθήσει το νήπιό σας να πίνει μόνος του νερό ή χυμό χωρίς να χρειάζεται την βοήθειά σας!

Τι ξεχωρίζει την EZPZ;

Η EZPZ εστιάζει στον μελετημένο σχεδιασμό των προϊόντων της τα οποία φροντίζει να είναι έξυπνα, πρακτικά και ποιοτικά. Κάθε προϊόν σχεδιάζεται από την ειδική επιστήμονα παιδιατρικής σίτισης.

"η EZPZ κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς την ώρα του φαγητού και για αυτό παρέχουμε εργαλεία που θα υποστηρίξουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία γεύματος"

-Lindsey Laurain, ιδρύτρια EZPZ

Από τι υλικό κατασκευάζοντα τα EZPZ;

Τα EZPZ έχουν σχεδιαστεί από 100% food-grade σιλικόνη η οποία είναι απόλυτα ασφαλής για τα μωρά και τα παιδιά.

Γιατί είναι τόσο καλή;

 • Μπαίνει σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων (μέχρι και 350 βαθμούς)
 • Free BPA, BPF, BPS, PVC
 • Επιφάνειες χωρίς πόρους για να αποτρέπεται η ανάπτυξη βακτηριων
 • Ανθεκτικά, ευλύγιστα και δεν φθείρονται
 • Η απαλή και εύκαμπτη υφή τους προστατεύουν τα νέα δοντάκια των μωρών και τα ούλα

Ποιο σκεύος είναι το καλύτερο για το μωρό μου;

Όλα τα σκεύη της EZPZ έχουν ως στόχο να εξασκήσουν την λεπτή κινητικότητα των μωρών έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να μεταβούν στη στερεά τροφή να έχουν εξασκήσεις τις απαραίτητες κινήσεις όπως να μπορούν να πιάνουν το κουτάλι, να το βάζουν στο στόμα και να κινούν σωστά τη γλώσσα και το στόμα. 

Tiny Bowl 4+ μηνών

Mini Mat  6+ μηνών, Mini Bowl 12+ μηνών

Happy Mat 24+ μηνών, Happy Bowl 24+ μηνών

Όλα τα εκπαιδευτικά αξεσουάρ γεύματος βασίζονται στα στάδια ανάπτυξης των μωρών:

Tiny Spoon - βοηθάει τα μωρά να μάθουν να τρέφονται ανεξάρτητα βουτόντας και δοκιμάζοντας με το κουτάλι (4+ μηνών)

Tiny Cup - βοηθά τα μωρά να μεταφούν από το μπουκάλι στο ποτήρι με ή χωρίς καπάκι (4+ μηνών)

Mini Utensils - βοηθά τα παιδιά να μάθουν να τρώνε με κουτάλι και πιρούνι (12+ μηνών)

Mini Cup + Straw - μαθαίνει τα παιδιά να πίνουν περισσότερο από ποτήρι με ανοιχτό στόμιο και να χρησιμοποιούν με ασφάλεια το καλαμάκι (9+μηνών)

Είναι η EZPZ ο εφευρέτης των εκπαιδευτικών σκευών;

Ναι η EZPZ είναι η εταιρεία που πατεντάρισε τα HAPPY MAT. Στην εξέλιξη και στον σχεδιασμό των προϊόντων συνέβαλε και η συνεργάτης-επιστήμονας στην παιδιατρική σίτιση με αμέτρητα τέστ και ελέγχους ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος εξοπλίσμος και εργαλεία που θα συμβάλλουν στα αναπτυξιακά ορόσημα του μωρού.

Είναι τα EZPZ σταθερά;

Ναι! Τα EZPZ είναι σχεδιασμένα για να βεντουζώνουν στις επιφάνειες και να μην ξεκολλάνε ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν να τρέφονται ανεξάρτητα χωρίς ατυχήματα.

 

Μπορώ να βάλω τα EZPZ στον φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων;

Όλα τα εκπαιδευτικά σκεύη φαγητού της EZPZ μπορούν να μπούν στον φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων (μέχρι και τη θερμοκρασία των 350°C

*Μην βράσετε, απολυμάνετε ή βάλετε στα μικροκύματα τα κουτάλια, πιρούνια και μαχαίρια της EZPZ.

Τι να κάνω αν υπάρχουν σημάδια νερού ή μυρωδιά σαπουνιού;

 • Πλύντε τα σκεύη με ζεστό νερό αντί στο πλυντήριο πιάτων. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε υγρό πιάτων βιολογικό καθώς τα έλαια μπορούν να αφήσουν μια αίσθηση σαπουνιού μετά την πλύση.
 • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία στεγνώματος στο πλυντήριο πιάτων και φροντίστε να υπάρχει αρκετή απόσταση
 • Χρησιμοποιήστε pods ή υγρό πιάτων και όχι σκόνη. 
 • Βάλτσε στο φούρνο το mat στους 275°C για περίπου 45 λεπτά, αυτό θα βοηθήσει στο να εξουδετερωθεί η οσμή του σαπουνίο. * Η συμβουλή ισχύει μονο για τα mat. Τα μικρότερα εκπαιδευτικά σκεύη (ποτήρια, μαχαιροπίρουνα δεν πρέπει να τοποθετούνται στον φούρνο)

Υπάρχουν προϊόντα της EZPZ για τον καθαρισμό των σκευών;

Ναι, υπάρχει συλλογή που βοηθά στον καθαρισμό των εκπαιδευτικών σκευών αλλά και άλλων οικιακών σκευών: