ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Αμυντικό Σπρέι Nitty Gritty 250ml

Αμυντικό Σπρέι Nitty Gritty 250ml


 

14.90 

NG00
Εξαντλήθηκε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη χτένα μας Nitty Gritty θα καθαρίσετε το κεφάλι του παιδιού σας ή και το δικό σας από τις ψείρες. 

Το μόνο σίγουρο είναι όμως, πως αν δεν καθαριστούν συντονισμένα, όλα τα παιδιά στο σχολείο, θα ξανακολλήσετε. Και επειδή το πιθανότερο είναι ότι δε θα γίνει συντονισμένη εξόντωση των ψειρών, θα χρειαστείτε το αμυντικό σπρέι, που θα σας προφυλάξει από το να ξανακολήσετε. 

Είναι φτιαγμένο από ένα μίγμα φυσικών συστατικών, με ένα απαλό και ωραίο άρωμα λεβάντας, που διατηρεί τα μαλιά σας, αρωματισμένα, απαλά, γυαλιστερά και υπέροχα, αλλά κυρίως χωρίς ψείρες. 

Είναι ένα οικολογικό σπρέι σε συσκευασία 250 ml που θα σας κρατήσει για πολύ καιρό χωρίς ψείρες. 

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 2 ετών. 

Το κεφάλι και τα μαλιά του κάθε ανθρώπου έχουν το δικό τους μοναδικό άρωμα και - όπως και τα κουνούπια- οι ψείρες χρησιμοποιούν την όσφρησή για να εντοπίσουν "νέα μαλιά", ακόμη και σε πολύ σύντομη κεφάλι με κεφάλι επαφή. Με αυτό το σπρέι που κρατάει τα μαλιά σας σε καταπληκτική κατάσταση, το ραντάρ των ψειρών μπερδεύεται και αντί να μεταφερθούν προς το νέο κεφάλι, μένουν στη θέση τους!

Και αν δεν έχετε προλάβει να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα αυτά ζωήφια σας προτείνουμε ΑΝΕΠIΦYΛΑΚΤΑ την Χτένα Nitty Gritty που απομακρύνει πολύ εύκολα και γρήγορα ψείρες και κόνιδες! Και για επιπλέον αντιμετώπιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα θεραπείας της Nitty Girtty  από φυσικά συστατικά και χωρίς καθόλου χημικές ουσίες.