Privacy and GPDR Cookie Consent
 

GroBag Υπνόσακος Καλοκαιρινός 0.2 tog (για θερμοκρασίες 24°C +) 6-18 μηνών Abstract Animal

GroBag, 0.2 tog (θερμοκρασίες 24oC+)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 49.90 
44.91 
Κερδίστε: 4.99  (10%)
491095
Διαθέσιμο
+

Ο ύπνος του μωρού σε ένα υπνόσακο είναι ο ωραιότερος ύπνος, καθώς το παιδί έχει πάντα την ίδια θερμοκρασία, δεν κινδυνεύει να κρυώσει ή να υπερ-ζεσταθεί, δεν κινδυνεύει να κουκουλωθεί. Για το λόγο αυτό είναι και ο ωραιότερος ύπνος για τους γονείς, ιδιαίτερα για τη μαμά που σηκώνεται διαρκώς μες τη νύχτα με το άγχος αν το μωρό κρυώνει ή έχει κουκουλωθεί και κινδυνεύει. 

Οι πολυβραβευμένοι υπνόσακοι Gro έρχονται από την Αγγλία, όπου μετά από έρευνα ένα 84%  των μωρών που χρησιμοποιούν υπνόσακο, κοιμούνται σε υπνόσακο Gro. Είναι βαμβακεροί, απαράμιλλης ποιότητας και ραφής και φέρουν την υπογραφή του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των βρεφών. Πλένονται άφοβα στο πλυντήριο και μπαίνουν στο στεγνωτήριο. 

 

Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά;

Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα μωρά τους. 9 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των μωρών που όπως με Βρετανικό χιούμορ ισχυρίζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους!

Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του. 

Όταν λοιπόν αγοράζετε ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:

 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τα τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρετανικού Προτύπου (BS 8510:2009)
 • Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνετε από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρετανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου 
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ. 
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρετανικό Πρότυπο 
 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών
 • Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρετανίας!

Ασφαλέστερος Ύπνος

Ύπνος με διάρκεια

Υγιή ισχύα

Σχεδιασμένο να είναι άνετο στο πάνω μέρος με άφθονο χώρο για τα πόδια στο κάτω μέρος. ΔΕΝ χρειάζεται άλλα σκεπάσματα που είναι άβολα και ξεσκεπάζονται συνέχεια από αυτά. Όλα στους υπνόσακους Grobag είναι σχεδιασμένα για να κρατάνε το μωρό σας σε άνετη θερμοκρασία καθώς κοιμάται που σημαίνει περισσότερος υπνός ακόμα και για την μαμάκαι τον μπαμπά Ειδικά σχεδιασμένος για να επιτρέπει την υγιή ανάπτυξη των ισχύων όταν το μωρό κοιμάται
 

Πολυβραβευμένοι

Κάθε χρόνο η εταιρεία Gro κερδίζει βραβεία που επιβεβαιώνουν την προτίμηση των μαμάδων αλλά και την αναγνώριση της ποιότητάς τους από τον Κλάδο των Βρεφικών Ειδών. Είναι ενθουσιασμένοι που και φέτος κερδίσανε Χρυσά Βραβεία, ως το καλύτερο βρεφικό προϊόν. Σήμερα η Gro Bag απαριθμεί 4 Χρυσά Βραβεία Mother and Baby και 2 Βραβεία Πρακτικού Γονέα. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι η προτίμηση των μαμάδων που τους έχει κατατάξει στο πρώτο προϊόν της κατηγορίας με περισσότερους από 3 εκατομμύρια υπνόσακους να έχουν πουληθεί στην Αγγλία μέχρι στιγμής.

Όπως λένε και στην Αγγλία: Ένας οποιοσδήποτε υπνόσακος, με ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, απλά ΔΕΝ είναι Gro. 

Κατάλληλο για παιδιά με ελάχιστο βάρος 8.1 κιλά (65-80εκ) και για θερμοκρασίες 24°C+.

Ο ιδανικός χρόνος για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε στο μωρό σας έναν υπνόσακο Grobag είναι όταν το μωρό σας ζυγίζει περισσότερο από 4 κιλά (0-6 μηνών μέγεθος). Το κεφαλάκι του, δεν πρέπει να χωράει να περάσει από την λαιμόκοψη όταν είναι κουμπωμένος ο υπνόσακος, διαφορετικά θα είναι μεγάλος. 

Ελέγξε τον παρακάτω πίνακα για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το δικό σας μωράκι!

Η blogger Ολίβια Γαβρίλη μας εξηγεί πώς να διαλέξουμε το σωστό tog στους υπνόσακους Grobag

Tog σημαίνει πόσο χονδρός θα είναι ο υπνόσακός σας και για ποιες θερμοκρασίες δωματίου προορίζεται. Οι υπνόσακοι GroBag που έρχονται στην Ελλάδα είναι μέχρι 2.5 tog καθώς η θερμοκρασία μέσα στα σπίτια σπάνια είναι κάτω των 16°C.

Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 24-26°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog

Αν το δικό σας πάπλωμα είναι για παράδειγμα 6 tog και λογικά απορείτε πως το παιδί δεν θα κρυώνει μέσα σε ένα υπνόσακο 2.5 tog σκεφτείτε ότι ο υπνόσακος τυλίγει το παιδί και από την κάτω του πλευρά, ενώ εσείς με το πάπλωμα απλά σκεπάζεστε. Οι υπνόσακοι GroBag είναι εγγυημένα οι πλέον ασφαλείς υπνόσακοι. Οι προδιαγραφές τους έχουν τεθεί σε συνεργασία με το Lullaby Trust τον Βρετανικό Οργανισμό που ερευνά τα θέματα ασφαλούς ύπνου των μωρών για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια του μωρού σας. 

Ανάλογα με τη θερμοκρασία στο σπίτι και τα tog που έχετε επιλέξει θα ντύσετε και το παιδί σας μέσα από τον υπνόσακο. 

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες του πίνακα, που ούτως ή αλλιώς περιέχονται και στη συσκευασία του υπνόσακου που θα παραλάβετε

  
Η εταιρεία Gro Bag ΔΕΝ κατασκευάζει υπνόσακους με μανίκια.

Η εταιρεία Gro Bag σε συνεργασία με το Lullaby Trust, το Βρετανικό Οργανισμό που διερευνά θέματα ασφαλούς βρεφικού ύπνου, θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου / SIDS και συμπαραστέκεται στις οικογένειες που υπήρξαν άτυχες, έχουν δημιουργήσει το Βρετανικό Πρότυπο για τους υπνόσακους, το οποίο υιοθέτησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με το πρότυπο αυτό, τα μανίκια δεν ενδύκνεινται για τον ασφαλή ύπνο του μωρού, γιατί ενέχουν κινδύνους υπερθέρμανσης.

ΟΙ υπνόσακοι χωρίς μανίκια επιτρέπουν καλύτερα την κυκλοφορία του αέρα και με δεδομένο ότι αφήνουν τα χέρια του παιδιού ακάλυπτα το βοηθούν όταν χρειάζεται να αποβάλει θερμότητα και να αυτορυθμίζει τη θερμοκρασία του. Άλλωστε θα προσέξετε ότι και τα παιδιά που κοιμούνται με κουβέρτες, πάντα θέλουν να έχουν τα χέρια τους έξω από την κουβέρτα.

Με απλά λόγια, σκεφτείτε τον εαυτό σας κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα ζεστό και να είστε ανήμποροι να το ανασηκώσετε να πάρετε αέρα ή να βγάλετε τα χέρια σας έξω από το πάπλωμα.
Καμία μεγάλη και επώνυμη εταιρία πλέον δεν παράγει υπνόσακους με μανίκια.
Η blogger Ολίβια στο παρακάτω video περιγράφει αναλυτικά όσα θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα ενός υπνόσακου Grobag. 

Ελέγξτε τον υπνόσακο του μωρού σας 

Τα βραβεία της Grobag

Οι δικές σας κριτικέςΓιατί να προτιμήσετε έναν υπνόσακο Grobag

Στην Αγγλία συνηθίζουν να λένε ότι "A Baby Sleep Bag by any other name is simply not a Grobag", ή στα Ελληνικά "Ένας οποιοσδήποτε βρεφικός υπνόσακος, απλά δεν είναι GroBag".  Δείτε τους λόγους αυτής της τόσο ευρείας αποδοχής παρακάτω: 

Πρωτοπόροι

Οι υπνόσακοι Gro ξεκίνησαν την επανάσταση στο χώρο του ύπνου των μωρών το 2000, όταν στην Αγγλία το ποσοστό των μαμάδων που χρησιμοποιούσαν υπνάσακο ήταν πολύ μικρό. Σήμερα ποσοστό μεγαλύτερο του 95% των γονιών στην Αγγλία κοιμίζει τα παιδιά τους σε υπνόσακο, κάνοντας τις παραδοσιακές κουβέρτες και σκεπάσματα να μοιάζουν παρελθόν. 

Ασφαλείς

Η εταρεία Gro δουλεύει σε στενή συνεργασία με τον Οργανισμό Lullaby Trust που προάγει τον ασφαλή ύπνο των παιδιών. Όλοι οι υπνόσακοι περιλαμβάνουν δωρεάν θερμόμετρο δωματίου και οδηγό για το πως να ντύσετε το μωρό σας μέσα από τον υπνόσακο ανάλογα με τη θερμοκρασία στο δωμάτιό του. 

Ποιότητα και αισθητική

Στη Gro υπερβαίνουν τα κανονικά όρια για να διασφαλίσουν ότι οι υπνόσακοι είναι άριστης ποιότητας και από τα υψηλότερης ποιότητας υλικά. Όλοι οι υπνόσακοι Gro είναι απολύτως σύμφωνοι με τα Βρετανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Για την ακρίβεια το τελευταίο Βρετανικό πρότυπο για τους υπνόσακους, βασίστηκε σε δικές τους αρχικές προδιαγραφές για την ασφάλεια του βρέφους

Πολυβραβευμένοι

Κάθε χρόνο η εταιρεία Gro κερδίζει βραβεία που επιβεβαιώνουν την προτίμηση των μαμάδων αλλά και την αναγνώριση της ποιότητάς τους από τον Κλάδο των Βρεφικών Ειδών. Είναι ενθουσιασμένοι που και φέτος κερδίσανε Χρυσά Βραβεία, ως το καλύτερο βρεφικό προϊόν. Σήμερα η Gro Bag απαριθμεί 4 Χρυσά Βραβεία Mother and Baby και 2 Βραβεία Πρακτικού Γονέα. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι η προτίμηση των μαμάδων που τους έχει κατατάξει στο πρώτο προϊόν της κατηγορίας με περισσότερους από 3 εκαττομύρια υπνόσακους να έχουν πουληθεί στην Αγγλία μέχρι στιγμής.


Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά; 

Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα μωρά τους. 9 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των μωρών που όπως με Βρετανικό χιούμορ ισχυρίζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους! Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του.


Αγοράζοντας για το μωρό σας ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:

 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρεττανικού Προτύπου (BS 8510:2009)
 • Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνεται από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρεττανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου 
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ. 
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρεττανικό Πρότυπο 
 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών
 • Παίρνετε και ένα δωρεάν θερμόμετρο εσωτερικού χώρου με οδηγίες πως να ντύνετε το μωρό σας κάτω από τον υπνόσακο, ώστε να είστε πάντα σίγουρες ότι χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο σωστά και για τον καλύτερο και ασφαλέστερο ύπνο του μωρού σας
 • Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρεττανίας!

Τι είναι το Lyllaby Trust

To Lullaby Trust (παλιότερα γνωστό ως το Ινστιτούτο Έρευνας των Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου) είναι ο κορυφαίος Βρετανικός Οργανισμός που ερευνά τους θανάτους βρεφών, με σκοπό να προάγει την υγεία των βρεφών και να υποστηρίξει τις οικογένειες θυμάτων. Εκτιμάται ότι περισσότερες από 20.000 ζωές έχουν σωθεί χάρη στο έργο του και στα project ευαισθητοποίησης νέων γονιών που οργανώνει. 

Η εταιρεία Gro εργάζεται σε στενή συνεργασία με το Lullaby Trust από το 2000 και βοηθά τους γονείς να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά τους. Έχουν χρηματοδοτήσει την έρευνα αλλά και καμπάνιες ευαισθητοποίησης του Lullaby Trust και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες και τις οδηγίες που αντλούνε για το σχεδιασμό των προϊόντων τους, αλλά και για να τις μοιράζοντε μαζί σας. 

Πρόσφατα έχουν εκδώσει έναν οδηγό ασφαλούς ύπνου των μωρών με σκοπό τη διάδοση της καμπάνιας "Μείωση των Κινδύνων" σε κατά το δυνατόν περισσότερους γονείς. Το Lullaby Trust ήταν και παραμένει ο μόνος ειδικός για τον ύπνο των μωρών. Από όλες τις φιλανθρωπίες που θα μπορούσανε να υποστηρίξουνε, το Lullaby Trust είναι αυτό που επιλέγουνε, καθώς οι αντικειμενικοί σκοποί του ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς τους για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για σας και το μωρό σας. 

Και για να κλείσουμε όπως ξεκινήσαμε...

Ένας οποιοσδήποτε υπνόσακος, με ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, απλά ΔΕΝ είναι Gro.

 
Δείτε γιατί να προτιμήσετε έναν υπνόσακο Grobag
 
 
Η blogger Ολίβια στο παρακάτω video περιγράφει αναλυτικά όσα θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα ενός υπνόσακου Grobag.
 
 

Ο κ. Διογένης πρώτο-αγόρασε υπνόσακο Grobag όταν το παιδάκι του ήταν νεογέννητο και τους χρησιμοποιεί ακόμη και τώρα που το μωράκι του είναι 20 μηνών.

Του ζητήσαμε να μας πει τη γνώμη του και να μας περιγράψει την εμπειρία τους με τους υπνόσακους Grobag. 

 
"Θυμάμαι τη σύζυγο μου, πριν ακόμα γεννηθεί η κορούλα μας, να μου αναφέρει το πόσο σημαντικό είναι για τους πρώτους μήνες του βρέφους να αποκλείσεις όσο μπορείς με κάθε τρόπο του κινδύνους που σχετίζονται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών. Μέσα απο έρευνα που κάναμε, καταλήξαμε οτι το να κοιμάται σε υπνόσακο, απο πολλές απόψεις αλλά κυρίως θέμα ασφάλειαςείναι ότι καλύτερο για το βρέφος.
Ενω δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, εμείς καταλήξαμε ως γονείς οτι αυτό θέλουμε και αυτό είναι το σωστό να κάνουμε.
Καταλήξαμε στους Grobag υπνόσακους λόγω feedback απο γνωστούς μας αλλά και απο βαθμολογίες παγκοσμίως στο διαδίκτυο. Πέραν όμως των λόγων για τους οποίους αρχικά καταλήξαμε σε αυτούς, σημασία έχει να σας μεταφέρω το γιατι συνεχίζουμε να παίρνουμε υπνόσακους Grobag για κάθε εποχή μέχρι και σήμερα που είναι 20 μηνών.
Ήταν τριών μηνών όταν μπήκε πρώτη φορά σε υπνόσακο GrobagΟ υπνόσακος δεν έχει ξεχωριστά ποδαράκια, ούτε μανίκια. Αυτός ο συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα το κορμακι του παιδιού να έχει σταθερη ζεστή θερμοκρασία μεσα στον υπνόσακο. Ούτε να ζεσταίνεται, ούτε να κρυώνει. Έχει ιδανικό φερμουάρ που προσαρμόζετε σε κάθε ύψος με αποτέλεσμα να ανοίξεις σε όποιο ύψος θέλεις εσυ, να βα΄λεις το χέρι σου μέσα κια να δεις το πόσο ζεστό ή οχι είναι το παιδί, ή αν θέλει άλλαγμα πάνας.
Καθώς μεγάλωνε το παιδί, ξεκινούσε να κάνει τούμπες σε όλο το κρεβάτι μέσα στον ύπνο του. Ακόμα αναρωτιέμαι αν ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα ή πάπλωμα τι θα γινόταν ?? Θα ήταν μόνιμα ξεσκεπασμένο ή θα είχε γίνει μια μάζα με το σκέπασμα ?? Όπως και να έχει θα ήμασταν alert όλη τη νύχτα είτε για να το σκεπάζουμε για να μην κρυώσει είτε για να το φτιάχνουμε για να μην είναι κουκουλωμένο. Με τον υπνόσακο δεν είχαμε καμμία τέτοια έννοια. Μόνιμα σωστα σκεπασμένο όσες κωλοτούμπες και αν κάνει τη νύχτα. Γιατί κάνει, κάνει ΠΟΛΛΕΣ.
Τα παιδιά αγαπάνε τη ρουτίνα. Είναι αποδεδειγμένο απο μελέτες και έρευνες. Ο υπνόσακος έγινε κομμάτι της ρουτίνας  ύπνουΝιώθει ασφάλειακαταλαβαίνει ότι μπαίνοντας στον υπνόσακο ήρθε η ώρα για ύπνο. Και το απολαμβάνει. Γιατί το ξέρει!!
Θυμάμαι απο βρεφάκι που ήταν η κόρη μου, να της λέω "έλα να μπούμε στον υπνοσακό σου..βάλε μέσα τα ποδαράκια.." και χαιρόταν..μου χαμογελούσε..αυτό το συνεχίζω μέχρι και σήμερα..
Δεν τους αλλάζουμε σε καμμια περίπτωση..Είναι τέλειοι, είναι πανέμορφοι με υπέροχα σχέδια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχει μεγέθη, μέχρι και αρκετών ετών.
Είτε είμαστε σε ταξίδι, είτε σε κάποια επίσκεψη, κοιμάται πάντα στον υπνόσακο.
 
Ευχαριστούμε Grobag !!"