ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia
Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia

Βρεφική Αιώρα Yayita απο τη Babylonia


 

99.99 

YABB
Διαθέσιμο
+

Η αιώρα Yayita της Babylonia είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώνει με ασφάλεια το μωρό σας!

Μέσα σε μια αιώρα το νεογέννητο έχει την σωστή στάση για την κατάλληλη ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης και των ισχίων. Tο σώμα του υποστηρίζεται και δεν αναγκάζετε να μένει σε μία και μόνο στάση.

Τα μωράκια προτιμούν να είναι ξαπλωμένα με την πλάτη τους σε εμβρυακή στάση όπως είναι στην κοιλιά της μαμάς τους. Η απαλή κίνηση διεγείρει την αίσθηση της ισορροπίας και υποστηρίζει τη συνολική ανάπτυξη του παιδιού.

Η αιώρα Yayita είναι ο καλύτερος τρόπος για την σωστή στάση σώματος του μωρού σας αλλά και της σωματικής άσκησης

Είναι κατασκευασμένη από μαλακό οργανικό βαμβάκι και δίνει στους μικρούς τους αίσθημα ασφάλειας. Διαθέτει μια πρακτική μπάρα που επιτρέπει την ευέλικτη προσαρμογή στη στάση που προτιμά το μωρό σας, πιο αγκαλιασμένο ή πιο ανοιχτό. Οι ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια.

Το βιολογικό βαμβακερό ύφασμα είναι ιδιαίτερα μαλακό στην αφή και εύκολο να καθαριστεί. Η βάση απο μπαμπού υψηλής ποιότητας είναι ιδιαίτερα στιβαρή και σταθερή. Κατάλληλο για βρέφη από 0-12 μήνες.

Πιστοποίηση TÜV και διεθνής αναγνωρισμένη ετικέτα ποιότητας "GS-Prüfung" που απονέμεται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Το ύφασμα της αιώρας μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο πλυντήριο στους 30 ° βαθμούς.

Για το μωρό, η αιώρα είναι συχνά το πιο καταλληλος τρόπος να χαλαρώσει, να πάρει έναν υπνάκο ή απλά απολαυσει το λίκνισμα της αιώρας στους δικούς του ρυθμούς!

Δείτε και την βάση απο μπαμπού εδώ

 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε