ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Hoppa Dolls

Hoppa Dolls – Η κούκλα που μυρίζει μαμά!

 

Υποδεχείτε τις Hoppa Dolls -τις κούκλες και πανάκια παρηγοριάς - που όλα τα μωρά θα λατρέψουν από τη πρώτη στιγμή!

Τα πανάκια παρηγοριάς και οι κούκλες της σειράς Hoppa Dolls κατασκευάζονται αποκλειστικά από 100% οργανικό βαμβάκι, ενώ στο κεφάλι τους περιέχεται αγνό μαλλί προβάτουΤο συγκεκριμένο υλικό έχει την μοναδική ιδιότητα να απορροφά και να συγκρατεί τις μυρωδιές σε υψηλό βαθμό, προσφέροντας ανακούφιση και ηρεμία στο μωρό όταν κοιμάται ή παίζει.

 

Η μαμά και ο μπαμπάς μπορούν να κρατήσουν κοντά τους για λίγες ημέρες μια Hoppa Doll και έπειτα να τη δώσουν στο μωρό τους. Οι οικεία μυρωδιά που απορροφάται στο πανάκι ή τη κούκλα, δημιουργεί στο μωρό την αίσθηση της ασφάλειας και της τρυφερότητας, ακόμη κι όταν αποχωρίζεται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Οι Hoppa Dolls στοχεύουν στη όσφρηση ως τη πρώτη και σημαντικότερη αίσθηση που έχει αναπτύξει ένα βρέφος από τη πρώτη στιγμή που γεννιέται. Ενώ τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το στάδιο απευθύνονται με άλλα ερεθίσματα στις υπόλοιπες αισθήσεις του μωρού, οι Hoppa Dolls αναπαράγουν τις οικείες μυρωδιές του μωρού που συνδέονται με συγκεκριμένα αντικείμενα και ανθρώπους.

Έτσι όταν θα θα βγαίνετε βόλτα, το αγαπημένο του παιχνίδι, που κρατά μέσα του τα αρώματα του σπιτιού, θα το βοηθά να προσαρμόζεται χωρίς να νιώθει το νέο του περιβάλλον ξένο και να βιώνει ανησυχία.

 

Οι Hoppa Dolls θα γίνουν το αγαπημένο του αξεσουάρ και ο λόγος είναι απλός. Ό,τι το μωρό σας αγαπά περισσότερο, νιώθει πως είναι πάντοτε μαζί του!

Αντίο δάκρυα, άγχος και ανησυχία. Με τις Peppa Dolls το μωρό σας πραγματικά ανακουφίζεται και αισθάνεται ηρεμία κάθε φορά που χρειάζεται να σας αποχωριστεί!

Τις Hoppa dolls μπορείτε να βρείτε είτε

Επίσης υπάρχουν και χειροποίητες πλεκτές κουδουνίστρες peppa, που θα μωρά σας θα λατρέψουν.