ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2103422583
Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη
Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη

Renolux Ρηλάξ με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη


 

104.90 

RNL051146
Διαθέσιμο
+

Πιο ασφαλές και σταθερό ρηλάξ απο αυτό της Renolux δεν θα βρείτε!

Η γαλλική Renolux μαζί με την αγαπημένη σας Σόφι τη καμηλοπάρδαλη έφτιαξαν για εσάς το πιο αναπαυτικό και ανατομικό καθισματάκι για το μωρό σας!

Έχει ειδικό μαξιλαράκι από φυσικό και υποαλλεργικό μπαμπού για υποστηρίζει το κεφαλάκι του μωρού.

Μπορείτε να το έχετε σταθερό ή να αιωρείται φυσικά με την κίνηση του παιδιού ή από εσάς. 

Διαθέτει μπάρα δραστηριοτήτες με τη Σόφι τη καμηλοπάρδαλη και άλλα παιχνίδια για να περνάει δημιουργικά την ώρα του το μωρό σας.

Είναι πολύ βολικό για τη μαμά, γιατί:

  • είναι πολύ ελαφρύ από 100% αλουμινένιο σκελετό 
  • μπορεί να ρυθμίσει την κλίση της πλάτης με το ένα χέρι 
  • μπορεί να το κλείνει με το ένα χέρι για να το μεταφέρει όπου επιθυμεί

Έχει ουδέτερο φυσικό χρώμα που το κάνει να ταιριάζει σε οποιοδήποτε σαλόνι ή δωμάτιο και φυσικά είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλλα παιδιού. 

Το κάλυμμα αφαιρείται εύκολα για να μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο όποτε επιθυμείτε!

Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητα μέχρι και 9 κιλά.

Το ρηλάξ της Renolux είναι αυτό που χρειάζεστε από ένα ρηλάξ!  

 

Δώρο από τους γονείς μου για τη γέννηση της κόρης μου, η οποία είναι τώρα 5 ετών και εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ για το γιό μου που είναι 8 μηνών.
Είναι πολύ άνετο, πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορεί να μετακινηθεί σε κουνιστή ή σταθερή θέση. Το μικρό μαξιλάρι για το κεφάλι είναι πολύ πρακτικό, γιατί μπορεί να το κρατάει και το μωρό.
Τα σημεία στήριξης είναι πολύ σταθερά.
Και φυσικά πλένεται το κάλυμμα στο πλυντήριο, πολύ σημαντικό!

Σας ευχαριστούμε θερμότατα για την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση. Το ριλάξ με τη Σόφι το καμηλοπαρδαλάκι είναι φανταστικό. Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε την πιθανότητα για λίιιιιιιιιιιγο μεγαλύτερη ποικιλία σε κάποια από τα προϊόντα σας, αν και φαντάζομαι αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι επιλέγετε προσεκτικά κάθε τί που προτείνετε σε εμάς τους πελάτες. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα σας ξαναεπιλέξουμε για προσεχή αγορά μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι... και θα τα ξαναπούμε!