ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
GroBag Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Υπνόσακος Sail Away
GroBag Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Υπνόσακος Sail Away GroBag Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Υπνόσακος Sail Away GroBag Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Υπνόσακος Sail Away GroBag Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Υπνόσακος Sail Away GroBag Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Υπνόσακος Sail Away

GroBag Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Υπνόσακος Sail Away

GroBag, 0.5 tog (θερμοκρασίες 24-27oC)


 

35.90 

AAA3547
Διαθέσιμο
+

Μετατρέψτε την καρέκλα
σε κάθισμα φαγητού 
για το μωρό σας
με το Chair harness

Διπλώνει εύκολα για μεταφορά και αποθήκευση

Ο ιδανικός υπνόσακος για το μικρό σας αγοράκι με τέλειο καλοκαιρινό σχέδιο για να επιπλέει στα όνειρά του!

To συγκεκριμένο μοντέλο είναι και ταξιδίου (travel)Έχει δηλαδή, έξυπνο αμφίδρομο φερμουάρ και υποδοχή ζώνης 5 σημείων για να περνιούνται οι ζώνες ασφαλείας του καθίσματος αυτοκινήτου ή του καροτσιού και έτσι το μωρό σας να είναι πάντα ζεστό και στη βόλτα του!

Όταν η ειδική σχισμή στο πίσω μέρος είναι κλειστή (όχι σε κατάσταση ταξιδίου), μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως έναν κανονικό υπνόσακο Gro Bag.

Φτιαγμένο από 100% βαμβάκι.

Διατίθεται σε μεγέθη 0-6 μηνών, 6-18 μηνών και 18-36 μηνών.

Περιλαμβάνει θερμόμετρο στα μεγέθη 0-6 μηνών και 6-18 μηνών εγχειρίδιο χρήσης και ασφαλείς οδηγίες ύπνου σύμφωνες με τα εγκεκριμένα βρετανικά πρότυπα.

Όπως λένε και στην Αγγλία: Ένας οποιοσδήποτε υπνόσακος, με ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, απλά ΔΕΝ είναι Gro.

Δείτε γιατί να προτιμήσετε έναν υπνόσακο Grobag

Η blogger Ολίβια στο παρακάτω video περιγράφει αναλυτικά όσα θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα ενός υπνόσακου Grobag.

Τέλεια ποιότητα και άνετα για τα μωράκια μας... Είχα αμφιβολίες στην αρχή για το αν θα κρυώνει μιας και είναι λεπτοί αλλά μας έφεραν έναν δώρο και ξετρελάθηκα... Πήραμε και άλλο ένα και μας βλέπω και για τρίτο...

Υπέροχα σχέδια κ τρομερή ποιότητα! !! Το μωράκι μου κάνει τέλειο ύπνο! !!

Η εταιρεία Gro Bag ΔΕΝ κατασκευάζει υπνόσακους με μανίκια.

Η εταιρεία Gro Bag σε συνεργασία με το Lullaby Trust, το Βρετανικό Οργανισμό που διερευνά θέματα ασφαλούς βρεφικού ύπνου, θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου / SIDS και συμπαραστέκεται στις οικογένειες που υπήρξαν άτυχες, έχουν δημιουργήσει το Βρετανικό Πρότυπο για τους υπνόσακους, το οποίο υιοθέτησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με το πρότυπο αυτό, τα μανίκια δεν ενδύκνεινται για τον ασφαλή ύπνο του μωρού, γιατί ενέχουν κινδύνους υπερθέρμανσης.

ΟΙ υπνόσακοι χωρίς μανίκια επιτρέπουν καλύτερα την κυκλοφορία του αέρα και με δεδομένο ότι αφήνουν τα χέρια του παιδιού ακάλυπτα το βοηθούν όταν χρειάζεται να αποβάλει θερμότητα και να αυτορυθμίζει τη θερμοκρασία του. Άλλωστε θα προσέξετε ότι και τα παιδιά που κοιμούνται με κουβέρτες, πάντα θέλουν να έχουν τα χέρια τους έξω από την κουβέρτα.

Με απλά λόγια, σκεφτείτε τον εαυτό σας κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα ζεστό και να είστε ανήμποροι να το ανασηκώσετε να πάρετε αέρα ή να βγάλετε τα χέρια σας έξω από το πάπλωμα.
Καμία μεγάλη και επώνυμη εταιρία πλέον δεν παράγει υπνόσακους με μανίκια.

Tog σημαίνει πόσο χονδρός θα ειναι ο υπνόσακός σας και για ποιες θερμοκρασίες δωματίου προορίζεται. Οι υπνόσακοι GroBag που έρχονται στην Ελλάδα είναι μέχρι 2.5 tog καθώς η θερμοκρασία μέσα στα σπίτια σπάνια είναι κάτω των 16°C.

Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 24-26°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog

Αν το δικό σας πάπλωμα είναι για παράδειγμα 6 tog και λογικά απορείτε πως το παιδί δεν θα κρυώνει μέσα σε ένα υπνόσακο 2.5 tog σκεφτείτε ότι ο υπνόσακος τυλίγει το παιδί και από την κάτω του πλευρά, ενώ εσείς με το πάπλωμα απλά σκεπάζεστε. Οι υπνόσακοι GroBag είναι εγγυημένα οι πλέον ασφαλείς υπνόσακοι. Οι προδιαγραφές τους έχουν τεθεί σε συνεργασία με το Lullaby Trust τον Βρετανικό Οργανισμό που ερευνά τα θέματα ασφαλούς ύπνου των μωρών για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια του μωρού σας.
Αν χρειαστείτε 2 υπνόσακους, κάτι που συστήνουμε πάντα, μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς μας για αγορά 2 υπνόσακων στην τιμή των 65 ευρώ.

Ανάλογα με τη θερμοκρασία στο σπίτι και τα tog που έχετε επιλέξει θα ντύσετε και το παιδί σας μέσα από τον υπνόσακο. 

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες του πίνακα, που ούτως ή αλλιώς περιέχονται και στη συσκευασία του υπνόσακου που θα παραλάβετε. (όπου λέμε κορμάκι εννοούμε τα παιδικά φανελάκια που κλείνουν κάτω από την πάνα και όπου λεμε φορμάκι εννοούμε το κορμάκι με πόδια)

Θερμοκρασία Δωματίου 2.5 tog 1 tog 0.5 tog
23°C     αμάνικο κορμάκι
21°C    κοντομάνικο κορμάκι  
20°C μακρυμάνικο κορμάκι

μακρυμάνικο κορμάκι και πάνω μέρος πυζάμας

 
18-20°C  μακρυμάνικο φορμάκι    
16-18°C αμάνικο ή κοντομάνικο κορμάκι ή φανελάκι και μακρυμάνικο φορμάκι    

Ο ιδανικός χρόνος για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε στο μωρό σας έναν υπνόσακο Grobag είναι όταν το μωρό σας ζυγίζει περισσότερο από 4 κιλά (0-6 μηνών μέγεθος). Το κεφαλάκι του, δεν πρέπει να χωράει να περάσει από την λαιμόκοψη όταν είναι κουμπωμένος ο υπνόσακος, διαφορετικά θα είναι μεγάλος. 

Ελέγξε τον παρακάτω πίνακα για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το δικό σας μωράκι!