ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
GroBag Υπνόσακος 2.5 tog χειμωνιάτικος 0-6 μηνών Night Fall - Rob Ryan
GroBag Υπνόσακος 2.5 tog χειμωνιάτικος 0-6 μηνών Night Fall - Rob Ryan GroBag Υπνόσακος 2.5 tog χειμωνιάτικος 0-6 μηνών Night Fall - Rob Ryan GroBag Υπνόσακος 2.5 tog χειμωνιάτικος 0-6 μηνών Night Fall - Rob Ryan GroBag Υπνόσακος 2.5 tog χειμωνιάτικος 0-6 μηνών Night Fall - Rob Ryan

GroBag Υπνόσακος 2.5 tog χειμωνιάτικος 0-6 μηνών Night Fall - Rob Ryan

GroBag, 2.5 tog (θερμοκρασίες 16-20oC)


 

45.00 

AAA5995
Εξαντλήθηκε
Πανάκια παρηγοριάς
Gro Comforter
Θα γίνουν οι καλύτεροι
φίλοι του μωρού σας!
 

Οι υψηλής ποιότητας υπνόσακοι της Grobag τώρα έχουν στολιστεί με τα διασκεδαστικά και χαρούμενα σχέδια του διάσημου βρετανού σχεδιαστή Rob Ryan.

Αυτό το αποκλειστικό σχέδιο "Nightfall" θα γίνει το απαραίτητο κομμάτι για όλα τα μωρά!

Τα σχέδια αφηγούνται την ιστορία δύο μικρών πουλιών που κουρνιάζουν να κοιμηθούν το βράδυ ενώ οι γονείς τους τα προσέχουν. Σε τόνους του μπλέ, με ντελικάτο κέντημα και απλικαρισμένες λεπτομέρειες, αυτό το τρυφερό σχέδιο φτιαγμένο με καλοσύνη και αγάπη είναι σίγουρα το καταλληλότερο μέρος να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν ήρεμα το βράδυ τα παιδά. 

 Ο ύπνος του μωρού σε ένα υπνόσακο είναι ο ωραιότερος ύπνος, καθώς το παιδί έχει πάντα την ίδια θερμοκρασία, δεν κινδυνεύει να κρυώσει ή να υπερ-ζεσταθεί, δεν κινδυνεύει να κουκουλωθεί. Για το λόγο αυτό είναι και ο ωραιότερος ύπνος για τους γονείς, ιδιαίτερα για τη μαμά που σηκώνεται διαρκώς μες τη νύχτα με το άγχος αν το μωρό κρυώνει ή έχει κουκουλωθεί και κινδυνεύει. 

Οι πολυβραβευμένοι υπνόσακοι Gro έρχονται από την Αγγλία, όπου μετά από έρευνα ένα 84%  των μωρών που χρησιμοποιούν υπνόσακο, κοιμούνται σε υπνόσακο Gro. Είναι βαμβακεροί, απαράμιλλης ποιότητας και ραφής και φέρουν την υπογραφή του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των βρεφών. Κάθε υπνόσακος σας έρχεται με ένα θερμόμετρο εσωτερικού χώρου και οδηγίες για το τι θα φοράει το μωρό σας κάτω από τον υπνόσακο ανάλογα με τη θερμοκρασία στο βρεφικό υπνοδωμάτιο, ώστε πάντα να είστε σίγουρες ότι ακόμη και αν ο χώρος δεν είναι αρκετά ζεστός, το μωρό σας σίγουρα δεν κρυώνει και απολαμβάνει τον ύπνο του. Πλένονται άφοβα στο πλυντήριο και μπαίνουν στο στεγνωτήριο. 

 

Δείτε γιατί να προτιμήσετε έναν υπνόσακο Grobag

Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά;

Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα μωρά τους. 9 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των μωρών που όπως με Βρεττανικό χιούμορ ισχυριζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους!

Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του. 

Όταν λοιπόν αγοράζετε ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:

 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τα τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρεττανικού Προτύπου (BS 8510:2009)
 • Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνετε από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρεττανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου 
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ. 
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρεττανικό Πρότυπο 
 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών
 • Παίρνετε και ένα δωρεάν θερμόμετρο εσωτερικού χώρου με οδηγίες, ώστε να είστε πάντα σίγουρες ότι χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο σωστά και για τον καλύτερο και ασφαλέστερο ύπνο του μωρού σας
 • Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρεττανίας!

Η blogger Ολίβια στο παρακάτω video περιγράφει αναλυτικά όσα θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα ενός υπνόσακου Grobag.

Όπως λένε και στην Αγγλία: Ένας οποιοσδήποτε υπνόσακος, με ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, απλά ΔΕΝ είναι Gro. 

 

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Η εταιρεία Gro Bag ΔΕΝ κατασκευάζει υπνόσακους με μανίκια.

Η εταιρεία Gro Bag σε συνεργασία με το Lullaby Trust, το Βρετανικό Οργανισμό που διερευνά θέματα ασφαλούς βρεφικού ύπνου, θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου / SIDS και συμπαραστέκεται στις οικογένειες που υπήρξαν άτυχες, έχουν δημιουργήσει το Βρετανικό Πρότυπο για τους υπνόσακους, το οποίο υιοθέτησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με το πρότυπο αυτό, τα μανίκια δεν ενδύκνεινται για τον ασφαλή ύπνο του μωρού, γιατί ενέχουν κινδύνους υπερθέρμανσης.

ΟΙ υπνόσακοι χωρίς μανίκια επιτρέπουν καλύτερα την κυκλοφορία του αέρα και με δεδομένο ότι αφήνουν τα χέρια του παιδιού ακάλυπτα το βοηθούν όταν χρειάζεται να αποβάλει θερμότητα και να αυτορυθμίζει τη θερμοκρασία του. Άλλωστε θα προσέξετε ότι και τα παιδιά που κοιμούνται με κουβέρτες, πάντα θέλουν να έχουν τα χέρια τους έξω από την κουβέρτα.

Με απλά λόγια, σκεφτείτε τον εαυτό σας κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα ζεστό και να είστε ανήμποροι να το ανασηκώσετε να πάρετε αέρα ή να βγάλετε τα χέρια σας έξω από το πάπλωμα.
Καμία μεγάλη και επώνυμη εταιρία πλέον δεν παράγει υπνόσακους με μανίκια.

Ανάλογα με τη θερμοκρασία στο σπίτι και τα tog που έχετε επιλέξει θα ντύσετε και το παιδί σας μέσα από τον υπνόσακο. 

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες του πίνακα, που ούτως ή αλλιώς περιέχονται και στη συσκευασία του υπνόσακου που θα παραλάβετε. (όπου λέμε κορμάκι εννοούμε τα παιδικά φανελάκια που κλείνουν κάτω από την πάνα και όπου λεμε φορμάκι εννοούμε το κορμάκι με πόδια)

Θερμοκρασία Δωματίου 2.5 tog 1 tog 0.5 tog
23°C     αμάνικο κορμάκι
21°C    κοντομάνικο κορμάκι  
20°C μακρυμάνικο κορμάκι

μακρυμάνικο κορμάκι και πάνω μέρος πυζάμας

 
18-20°C  μακρυμάνικο φορμάκι    
16-18°C αμάνικο ή κοντομάνικο κορμάκι ή φανελάκι και μακρυμάνικο φορμάκι    

Ο ιδανικός χρόνος για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε στο μωρό σας έναν υπνόσακο Grobag είναι όταν το μωρό σας ζυγίζει περισσότερο από 4 κιλά (0-6 μηνών μέγεθος). Το κεφαλάκι του, δεν πρέπει να χωράει να περάσει από την λαιμόκοψη όταν είναι κουμπωμένος ο υπνόσακος, διαφορετικά θα είναι μεγάλος. 

Ελέγξε τον παρακάτω πίνακα για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το δικό σας μωράκι!

Η blogger Ολίβια στο παρακάτω video περιγράφει αναλυτικά όσα θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα ενός υπνόσακου Grobag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Οι δικές σας κριτικές

Η blogger Ολίβια Γαβρίλη μας εξηγεί πώς να διαλέξουμε το σωστό tog στους υπνόσακους Grobag

Tog σημαίνει πόσο χονδρός θα ειναι ο υπνόσακός σας και για ποιες θερμοκρασίες δωματίου προορίζεται. Οι υπνόσακοι GroBag που έρχονται στην Ελλάδα είναι μέχρι 2.5 tog καθώς η θερμοκρασία μέσα στα σπίτια σπάνια είναι κάτω των 16°C.

Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 24-26°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog

Αν το δικό σας πάπλωμα είναι για παράδειγμα 6 tog και λογικά απορείτε πως το παιδί δεν θα κρυώνει μέσα σε ένα υπνόσακο 2.5 tog σκεφτείτε ότι ο υπνόσακος τυλίγει το παιδί και από την κάτω του πλευρά, ενώ εσείς με το πάπλωμα απλά σκεπάζεστε. Οι υπνόσακοι GroBag είναι εγγυημένα οι πλέον ασφαλείς υπνόσακοι. Οι προδιαγραφές τους έχουν τεθεί σε συνεργασία με το Lullaby Trust τον Βρετανικό Οργανισμό που ερευνά τα θέματα ασφαλούς ύπνου των μωρών για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια του μωρού σας. 

Ο ύπνος του μωρού σε ένα υπνόσακο είναι ο καλύτερος ύπνος, καθώς το παιδί έχει πάντα την ίδια θερμοκρασία και δεν κινδυνεύει να κουκουλωθεί. Με τον υπνόσακο οι γονείς είναι σίγουροι οτι το παιδί θα έχει πάντα έναν ασφαλή ύπνο.
Οι πολυβραβευμένοι υπνόσακοι Gro έρχονται από την Αγγλία, όπου μετά από έρευνα ένα 84% των μωρών που χρησιμοποιούν υπνόσακο, κοιμούνται σε υπνόσακο Gro.
Είναι βαμβακεροί, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής και φέρουν την υπογραφή του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των βρεφών.
Κάθε υπνόσακος έρχεται με ένα θερμόμετρο εσωτερικού χώρου και οδηγίες για το τι θα φοράει το παιδί κάτω από τον υπνόσακο ανάλογα με τη θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιο.
 
Δείτε γιατί να προτιμήσετε έναν υπνόσακο Grobag
 
 
Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά;
 
Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα παιδιάτους. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, 9 χρόνια πριν, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των παιδιών που όπως με Βρεττανικό χιούμορ ισχυριζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους!
 
Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του.
 
 
 
Όταν λοιπόν αγοράζετε ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:
 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τα τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρεττανικού Προτύπου (BS 8510:2009)
 • Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνετε από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρεττανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ.
 • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρεττανικό Πρότυπο
 • Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών
 • Παίρνετε και ένα δωρεάν θερμόμετρο εσωτερικού χώρου με οδηγίες, ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο σωστά και για τον καλύτερο και ασφαλέστερο ύπνο του παιδιού
 • Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρεττανίας!
 
Η blogger Ολίβια στο παρακάτω video περιγράφει αναλυτικά όσα θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα ενός υπνόσακου Grobag.
 
 
Όπως λένε και στην Αγγλία: Ένας οποιοσδήποτε υπνόσακος, με ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, απλά ΔΕΝ είναι Gro.
 

Ο κ. Διογένης πρώτο-αγόρασε υπνόσακο Grobag όταν το παιδάκι του ήταν νεογέννητο και τους χρησιμοποιεί ακόμη και τώρα που το μωράκι του είναι 20 μηνών.

Του ζητήσαμε να μας πει τη γνώμη του και να μας περιγράψει την εμπειρία τους με τους υπνόσακους Grobag. 

 
"Θυμάμαι τη σύζυγο μου, πριν ακόμα γεννηθεί η κορούλα μας, να μου αναφέρει το πόσο σημαντικό είναι για τους πρώτους μήνες του βρέφους να αποκλείσεις όσο μπορείς με κάθε τρόπο του κινδύνους που σχετίζονται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών. Μέσα απο έρευνα που κάναμε, καταλήξαμε οτι το να κοιμάται σε υπνόσακο, απο πολλές απόψεις αλλά κυρίως θέμα ασφάλειαςείναι ότι καλύτερο για το βρέφος.
Ενω δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, εμείς καταλήξαμε ως γονείς οτι αυτό θέλουμε και αυτό είναι το σωστό να κάνουμε.
Καταλήξαμε στους Grobag υπνόσακους λόγω feedback απο γνωστούς μας αλλά και απο βαθμολογίες παγκοσμίως στο διαδίκτυο. Πέραν όμως των λόγων για τους οποίους αρχικά καταλήξαμε σε αυτούς, σημασία έχει να σας μεταφέρω το γιατι συνεχίζουμε να παίρνουμε υπνόσακους Grobag για κάθε εποχή μέχρι και σήμερα που είναι 20 μηνών.
Ήταν τριών μηνών όταν μπήκε πρώτη φορά σε υπνόσακο GrobagΟ υπνόσακος δεν έχει ξεχωριστά ποδαράκια, ούτε μανίκια. Αυτός ο συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα το κορμακι του παιδιού να έχει σταθερη ζεστή θερμοκρασία μεσα στον υπνόσακο. Ούτε να ζεσταίνεται, ούτε να κρυώνει. Έχει ιδανικό φερμουάρ που προσαρμόζετε σε κάθε ύψος με αποτέλεσμα να ανοίξεις σε όποιο ύψος θέλεις εσυ, να βα΄λεις το χέρι σου μέσα κια να δεις το πόσο ζεστό ή οχι είναι το παιδί, ή αν θέλει άλλαγμα πάνας.
Καθώς μεγάλωνε το παιδί, ξεκινούσε να κάνει τούμπες σε όλο το κρεβάτι μέσα στον ύπνο του. Ακόμα αναρωτιέμαι αν ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα ή πάπλωμα τι θα γινόταν ?? Θα ήταν μόνιμα ξεσκεπασμένο ή θα είχε γίνει μια μάζα με το σκέπασμα ?? Όπως και να έχει θα ήμασταν alert όλη τη νύχτα είτε για να το σκεπάζουμε για να μην κρυώσει είτε για να το φτιάχνουμε για να μην είναι κουκουλωμένο. Με τον υπνόσακο δεν είχαμε καμμία τέτοια έννοια. Μόνιμα σωστα σκεπασμένο όσες κωλοτούμπες και αν κάνει τη νύχτα. Γιατί κάνει, κάνει ΠΟΛΛΕΣ.
Τα παιδιά αγαπάνε τη ρουτίνα. Είναι αποδεδειγμένο απο μελέτες και έρευνες. Ο υπνόσακος έγινε κομμάτι της ρουτίνας  ύπνουΝιώθει ασφάλειακαταλαβαίνει ότι μπαίνοντας στον υπνόσακο ήρθε η ώρα για ύπνο. Και το απολαμβάνει. Γιατί το ξέρει!!
Θυμάμαι απο βρεφάκι που ήταν η κόρη μου, να της λέω "έλα να μπούμε στον υπνοσακό σου..βάλε μέσα τα ποδαράκια.." και χαιρόταν..μου χαμογελούσε..αυτό το συνεχίζω μέχρι και σήμερα..
Δεν τους αλλάζουμε σε καμμια περίπτωση..Είναι τέλειοι, είναι πανέμορφοι με υπέροχα σχέδια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχει μεγέθη, μέχρι και αρκετών ετών.
Είτε είμαστε σε ταξίδι, είτε σε κάποια επίσκεψη, κοιμάται πάντα στον υπνόσακο.
 
Ευχαριστούμε Grobag !!"

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε