ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα
Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα

Gro Company Apple of my eye Gro-swaddle Πάνα αγκαλιάς για νεογέννητα


 

18.90 

AGA158
Εξαντλήθηκε

Ότι πιο μαλακό, ασφαλές και ζεστό μετά την αγκαλιά της μαμάς!

Αυτή η εκπληκτική πάνα αγκαλιάς από βαμβακερό ύφασμα με ειδικό πατρόν και ραφή για να τυλίγεται γύρω από το νεογέννητο και να το κάνουν να αισθάνεται ασφαλές όπως στην κοιλίστα της μαμάς του!

Δεν χρειάζονται κόπιτσες για να κλείσει και δεν έχει τρουκ. 

Διαθέτει αρκετό ύφασμα για να κρατά το μωρό σας ζεστό και χουχουλιάρικο, αλλά όχι τόσο για να το ζεσταίνει υπερβολικά ή να το τυλίγει επικίνδυνα.

Εκπληκτικό σχέδιο με αερόστατα για να πέσει σε βαθύ ύπνο!

- Είναι ελαφρύ.
- 100% βαμβακερό ύφασμα κατάλληλο από 0-3 μηνών (μέγιστο βάρος 6,5 κιλά).
- δημιουργεί θαλπωρή όπως στην κοιλίτσα της μαμάς.
- Πλένεται στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς.

Δείτε το video που εξηγεί το Gro Swaddle και πως να το χρησιμοποιήσετε. 

 

 

 

 

Το Groswaddle είναι όμορφο, έχει ωραία αίσθηση και έχει σχεδιαστεί από την The Gro Company για να κάνει απλό το τύλιγμα του μωρού.
Οι μαμάδες μας αγάπησαν το υλικό και το σχέδιο, και πόσο εύκολο ήταν να τυλίξουν ακόμα και το πιο αντιδραστικό μωρό

"Είναι πολύ έξυπνα σχεδιασμένο έτσι ώστε το μωρό να είναι άνετα χωρίς να πιέζεται και να ζεσταίνεται. Έχει πολύ όμορφα σχέδια και εξαιρετική ποιότητα. Ενώ έχει πλύθεί αρκετές φορές, εξακολουθεί να φαίνεται ολοκαίνουργιο!

Βοηθά το μωρό μου να κοιμάται όλη τη νύχτα, δίνοντας του την αίσθηση της αγκαλιάς. Επίσης είμαι ήσυχη οτι δεν θα ξεσκεπαστεί για να κρυώνει όσο εγώ κάνω τις δουλειές μου στο σπίτι.

Το Gro Swaddle έχει πολύ καλό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από πολύ υψηλής ποιότητας ύφασμα. Η εταιρεία Gro έχει πάντα πολύ ωραίες και ελκυστικές συσκευασίες που είναι ιδανικές και για δώρο.