ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά
Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά

Gro Hush Συσκευή λευκού θορύβου που ηρεμεί τα μωρά


 

35.90 

HBB201
Εξαντλήθηκε

To Gro Hush είναι μία μοναδική συσκευή που παράγει λευκούς θορύβους, ειδικά κατασκευασμένη για χρήση σε βρέφη, που καταπραϋνει τα μωρά και τα ηρεμεί. 

Εκατομμύρια downloads λευκών ήχων γίνονται σε όλο τον κόσμο σε κινητά τηλέφωνα για να ηρεμήσουν τα μωρά με ήχους όπως αυτούς που έχουν συνηθίσει να ακούν στη μήτρα της μητέρας τους. Η χρήση όμως των κινητών δεν είναι ασφαλής για τα μωρά, εφόσον α) δεν μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση του ήχου που είναι συνάρτηση της απόστασης που τοποθετείται η συσκευή από το παιδί και της ρύθμισης του ήχου της ίδιας της συσκευής και β) τα κινητά εκπέμπουν επικίνδυνη ακτινοβολία. 

Το Gro Hush παράγει 3 κατευναστικούς ήχους: των κυμμάτων της θάλασσας, της καρδιάς και της βροχής. Έχει ρυθμιστεί στην ασφαλή ένταση των 75 decibel για τα μωρά και μπορείτε με ασφάλεια να το τοποθετήσετε πάνω στο αυτί του παιδιού σας που μαγικά ηρεμεί, χωρίς κανένας άλλος να μπορεί να ακούσει τον ήχο που παράγει.

Ζυγίζει μόλις 107 γραμμάρια μαζί με τις μπαταρίες και σας έρχεται σε θήκη ταξιδίου για να το έχετε παντού μαζί σας. Το μέρος που ακουμπάει στο αυτί του μωρού σας καλύπτεται από απαλό βαμβακερό μαξιλαράκι, που όποτε θέλετε μπορείτε να το πλύνετε. Ρυθμισμένο ώστε να σβήνει μετά από 10 λεπτά. 

Απαιτεί 3 ΑΑΑ μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται). 

Με το Gro Hush το μωρό σας θα ηρεμεί και οι δύσκολες ώρες... θα είναι πολύ λιγότερες!

Δείτε οπωσδήποτε και το video.