ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 10%
Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου
Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου

Σόφι καμηλοπάρδαλη Ρολόι - Ξυπνητήρι - Εκπαίδευση Ύπνου


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 51.90   

46.71 

Κερδίζετε : 5.19  (10%)
S850727
Διαθέσιμο
+

Το Tik Tok είναι ρολόι, λαμπάκι νυκτός, ξυπνητήρι και ιδανικό να μάθει στο μωρό σας να ξεχωρίζει τη μέρα από τη νύχτα και να αντιλαμβάνεται την ώρα που πρέπει να ξυπνήσει!

Το μόνο που έχετε να κάνετε με αυτό το ρολόι είναι να ρυθμίσετε το χρόνο που θέλετε το μωρό σας να κοιμηθεί, είτε για το βραδυνό είτε για το μεσημεριανό του ύπνο. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η Σόφι!

Κατάσταση ύπνου:Sleep mode: Ανάβει ένα μπλε λαμπάκι και εμφανίζει μία νυχτερινή εικόνα που το μωρό κατανοεί και καταλαβαίνει πως δεν είναι ώρα ακόμη να ξυπνήσει. 

Κατάσταση Ξυπνητηριού:  Το ρολόι αλλάζει χρώμα και ένα κίτρινο λαμπερό χρώμα εμφανίζεται. Η εικόνα γίνεται πλέον εικόνα ημέρας, η Σόφι κλείνει το μάτι και το μωρό σας καταλαβαίνει πως ήρθε πια η ώρα να ξυπνήσει.

Λειτουργεί είτε με ρεύμα είτε με μπαταρίες (3xLR6).