ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Ρολόι παιδικό-Gro Clock
Ρολόι παιδικό-Gro Clock Ρολόι παιδικό-Gro Clock Ρολόι παιδικό-Gro Clock Ρολόι παιδικό-Gro Clock Ρολόι παιδικό-Gro Clock Ρολόι παιδικό-Gro Clock

Ρολόι παιδικό-Gro Clock


 

39.90 

HJ010
Διαθέσιμο
+

Κάλυμμα
Gro clock

 Συχνά τα παιδιά ξυπνάνε τη νύχτα και θέλουν παιχνίδια γιατί πιστεύουν ότι ξημέρωσε. Πως να τους πείτε ότι ακόμη δεν είναι ώρα να σηκωθούν από το κρεββάτι τους; Πολύ απλά λέγοντάς τους ότι "πρέπει να μείνεις στο κρεββάτι σου μέχρι να δεις τον ήλιο"
 
 
Το Gro Clock είναι ένα ρολόι που μιλάει τη γλώσσα των παιδιών. Όσο είναι νύχτα ανάβουν τα αστεράκια, τα οποία με την πάροδο της νύχτας σβήνουν και λιγοστεύουν μέχρι που ξημερώνει και εμφανίζεται ο ήλιος. Το ρολόι είναι ένα κανονικό ψηφιακό ρολόι και οι γονείς ανάλογα με την ηλικία των παιδιών τους μπορούν να επιλέξουν αν θα φαίνεται η ψηφιακή ένδειξη ή όχι.
 

Κάπως έτσι τελειώνει και το πρωϊνό ξύπνημα στις 5 το πρωϊ και απολαμβάνουν γονεις και παιδιά περισσότερο ύπνο.

Το Gro Clock είναι ένα μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης των παιδιών στον ύπνο που έχει γνωρίσει παγκόσμια μοναδική επιτυχία.

Χαρακταριστικά:
- Λαμπερή οθόνη που δείχνει τα αστέρια και στον ήλιο για να μιλήσει στη γλώσσα των παιδιών και να τους υποδείξει την ώρα που πέφτουμε για ύπνο και την ώρα που ξυπνάμε.
- Τα αστέρια σβήνουν ένα ένα καθώς η ώρα παρέρχεται
- Επιλογή κλειδώματος των κουμπιών
- Επιλογή ρύθμισης 2 ωρών αφύπνισης (Σαββατοκύριακο/ Καθημερινές ή βραδυνός/μεσημεριανός ύπνος
- Ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης
- Αθόρυβη λειτουργία
- Δυνατότητα ακουστικού ξυπνήματος
- Λειτουργεί με ρεύμα
- Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών
- Σύμφωνο με τα αυστηρότερα Βρεττανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα
- Επιμορφωτική επιλογή ένδειξης του ψηφιακού ρολογιού καθώς η νύχτα προχωρά και τα αστέρια σβήνουν για να εμφανιστεί ο ήλιος
 
Οι οδηγίες για το ρολόι είναι και στα ελληνικά.
 
Δείτε οπωσδήποτε το Video

Η κόρη μου δεν μπορεί να κοιμηθεί πια χωρίς το ρολόι της. Τα αστεράκια το βράδυ με τον απαλό φωτισμό τους της προκαλούν μια ηρεμία και ασφάλεια που με χαρά πηγαίνει για ύπνο!

Ο γιος μου έχει αγαπήσει το ρολόι του και κάθε πρωί χαίρεται που ξυπνάει μετά τον κο Ήλιο!

7 συμβουλές για τη χρήση του GroClock

Το GroClock είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που μαθαίνει  στα παιδιά που ξυπνάνε νωρίς να μένουν στο κρεβάτι τους λίγο παραπάνω. Εδώ θα βρείτε μερικές πληφορορίες για τη χρήση του.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα παιδί ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί. Μπορεί να πηγαίνουν για ύπνο πολύ νωρίς, μπορεί να ήρθε η ώρα να μειώσουν ή και να κόψουν τον μεσημεριανό ύπνο, είναι μια συνήθεια ή απλά δεν θέλουν να κοιμηθούμν γιατί χάνουν ώρες από το παιχνίδι.

Αν δεν ξυπνάνε με γκρίνια είναι μια χαρά –για τα παιδιά. Οι γονείς όμως ψάχνουν να βρουν τρόπο για να κερδίσουν έστω 5 λεπτά ύπνο επιπλέον.

Βάλτε ένα GroClock

Όταν το βλέπετε μοιάζει με ένα χαριτωμένο παιδικό ρολόι. Είναι όμως κάτι παραπάνω από αυτό. Με τα εικονίδα που έχει του ήλιο και των αστεριών και τα χρώματα που τα αντιπροσωπεύουν (μπλε και κίτρινο αντίστοιχα), το ρολόι μαθαίνει στο παιδί σας πότε πρέπει να κοιμάται ή   πότε να σηκωθεί από το κρεβάτι χρησιμοποιώντας τις ώρες που εσείς έχετε ορίσει.Το  GroClock είναι το πιο δημοφελές προιόν στην κατηγορία του εδώ  και χρόνια.

Έχετε ένα ή σκέφτεστε να αγοράσετε ένα? Εδω θα μάθετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση του.

1. Μη ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το GroClock πολύ νωρίς

Αν το 10 μηνών παιδί σας ξυπνάει στις 4,30 το πρωί καταλαβαίνουμε ότι είναι κουραστικό αλλά και το απιδί σας είναι πολύ μικρό για να καταλάβει το ρολόι. Οι μαρτυρίες γονιών λένε ότι κάποια παιδιά το καταλαβαίνουν από 18 μηνών, εμείς όμως σας προτείνουμε την ηικία των 2 ετών για τη χρήση και κατανόηση του GroClock.

2. Πριν τη χρήση του GroClock, μάθετε στο παιδί σας για τον ήλιο και τα αστέρια

Για να καταλάβουν τα παιδιά το GroClock, πρέπει να καταλάβουν ότι τη νύχτα ο ήλιος φεύγει, τα αστέρια βγαίνουν στον ουρανό και τότε είναι η ώρα να κοιμηθούμε.Το πρωί ο ήλιος ξαναβγάινει και τότε έιναι η ώρα να ξυπνήσουμε. Μιλήστε για αυτό το θέμα και περιμένετε το παιδί να κατανοήση αυτές τις πληροφορίες επριν ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το GroClock.

3. Εξηγήστε το GroClock στο παιδί

Το GroClock συνοδεύεται από ένα βιβλίο που μπορείτε να διαβάσετε στο παιδί για να το βοηθήσετε να καταλάβει πως δουλεύει. Έχει επίσης ένα demo που σας επιτρέπει να κάνετε εξάσκηση πριν το χρησιμοποιήσετε. «Δοκιμάσαμε να λέμε καληνύχτα στον κο Ήλιο κάθε φορά πριν κοιμηθούμε και να ξυπνάμε όταν εμφανιζόταν στο ρολόι», λέει μια μαμά «κάνοντας αυτό για μερικές φορές πραγματικά βοήθησε τα πρώτα βράδια με το ρολόι.»

4. Αλλάξτε την ώρα που ξυπνάει το παιδί σας σταδιακά.

Αν το παιδί σας ξυπνάει κάθε μέρα στην «υπεροχη» ώρα των 4,30 το πρωί και εσείς πήρατε το GroClock για να σας λύσει το πρόβλημα, σίγουρα θα μπέιτε στον πειρασμό να το ρυθμίσετε από την πρώτη μέρα στις 6,30 το πρωί. Όχι τόσο γρήγορα, το παιδί δεν θα μπορέσει να προσαρμοστεί με επιτυχία.

Την πρώτη βραδιά ρυθμίστε το ρολόι να βγεί ο ήλιος στην ώρα που συνήθως ξυπνάει το παιδί σας -ακόμα–και αν είναι απελπιστικά νωρίς- . Το παιδί θα ξυπνήσει θα δεί τον ήλιο και θα σχηματίσει μια θετική σχέση με το ρολόι, εσείς από τη μεριά σας επαινέστε το απιδί σας

Μετά από αυτό αυξήστε το χρόνο ανά 10 λεπτά κάθε πρωί. Αν έχετε υπομονή αυξήστε το 5 λεπτά τη φορά. Το GroClock πετυχαίνει με τα περισσότερα παιδιά, όμως απαιτείτε υπομονή στην αρχή για να δώσετε στα παιδιά τον χρόνο προσαρμογής στην νέα ώρα.

5. Να είστε σταθεροί στους κανόνες που έχετε ορίσει

Μαθαίνετε στο παιδί σας να μένει ήσυχο στο κρεβάτι του μέχρι ο κος Ήλιος να ξυπνήσει. Σε περίπτωση που δεν το τηρήσει και αρχίζει και σας φωνάζει μη τρέξετε στο δωμάτιο του. Αν το κάνετε θα του δώσετε το μήνυμα ότι μπορεί να αγνοεί το ρολόι όποτε θέλει. Μια μητέρα μας είπε ότι όταν ξύπναγε ο γιός της και φώναζε πήγαινε μέχρι την πόρτα του και του έλεγε «ο κος ήλιος κοιμάται ακόμα και όλοι πρέπει να κοιμηθούμε επίσης» Το αποτέλεσμα ήταν ότι αν κάποιες φορές ξυπνούσε ο γιός της (σπάνια) έπαιζε ήσυχα στο δωμάτιο του μέχρι να ξυπνήσει ο κος Ήλιος.

Φυσικά θα υπάρξουν στιγμές που πραγμάτικά θα χρειαστεί να πάτε στο δωμάτιο του παιδιού πριν εμφανιστεί ο κος Ήλιος, για μια βρεγμένη πάνα, είναι αδιάθετο κλπ. Αν φοβάστε ότι το παιδί θα το εκμεταλευθεί κάντε κάτι λίγο πονηρό, πείτε του ότι πρέπει να περιμένετε να εμφανιστεί ο κος Ήλιος και να κλείσει τα μάτια του. Όταν δεν θα κοιτάει πατήστε το κουμπί «wakeup” και ο ήλιος θα εμφανιστεί. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβει ότι για να σηκωθεί από το κρεβάτι εξαρτάται απο τον κο Ήλιο.

6. Επιβραβεύστε

Οι κατασκευαστές του ρολογιού Gro προσφέρουν ένα δωρεάν διάγραμμα επιβράβευσεις  που μπορείτε να το κατεβάσετε, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε θετικά την καλή συμπεριφορά του παιδιού σας. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα ή σχεδιάστε ένα χαμογελαστό πρόσωπο για να επισημάνετε κάθε μέρα.

7. Μη περιμένετε το GroClock να κάνει θαύματα

Eίναι κλισέ αλλά είναι αλήθεια, κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Για κάποια παιδιά το ρολόι θα λειτουργήσει καταπληκτικά και θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, για κάποια άλλα παιδιά όχι τόσο όσο θα θέλατε. Όπως κάθε βοήθημα που χρησιμοποιούν οι γονείς δεν μπορεί να  κάνει θαύματα μπορεί όμως να προσφέρει μια μικρή βοήθεια