Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού

Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού
Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού

Προσφορά: Gro company Ollie η κουκουβάγια + Pearhead Βιβλίο αναμνήσεων μωρού

GroBag  

 

 

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 74.50 
67.05 
Κερδίστε: 7.45 € (10%)
AKA0057+PH-P62200
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+
Πληρώστε το με Άτοκες Δόσεις
2 μήνες x 33.53 €
Το σετ δώρου που θα αγαπήσουν οι νέοι γονείς!
Η Ollie η κουκουβάγια της Gro Company είναι η πρώτη φίλη των νεογέννητων που η μανούλα από το πρώτο κιόλας βράδυ την έχει και παίζει με τους λευκούς της ήχους ή την μουσικούλα της για να ηρεμεί το μωράκι. Είναι βραβευμένη με χιλιάδες διακρίσεις και είναι η πρώτη επιλογή στα δώρα!
Τώρα μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα όμορφο βιβλίο αναμνήσεων της Pearhead για να δώσετε ένα ολοκληρωμένο δωράκι στους αγαπημένους σας που περιμένουν ή μόλις ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας. 
 
Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες της προσφοράς: 
 
Η Ollie η κουκουβάγια έχει αποκοιμίσει χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο, έχει λατρευτεί από τις μανούλες και έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία για την αποτελεσματικότητα της! 
 
Για ένα χαλαρωτικό ποιοτικό ύπνο τον μωρών, η Gro με βαθιά γνώση στις ανάγκες ενός νεογέννητου σχεδίασε την Ollie με στόχο να κοιμούνται τα παιδιά περισσότερο και να ξεκουράζεται η μαμά όλο το βράδυ! 
 
 
Για να κοιμούνται τα μωρά καλύτερα αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους :
- Χτύπους καρδιάς,
- Σταγόνες βροχής,
- Στατικό λευκό ήχο, και
- Τρία νανουρίσματα.
 
Έχει ένα απαλό ζεστό φωτισμό που ρυθμίζεται από το ποδαράκια της και δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον για να κοιμηθεί πιο εύκολα το μωράκι σας.
Σκοπός της Ollie είναι ακόμα κι αν ξυπνήσει να κοιμηθεί αμέσως χωρίς να γκρινιάξει και πρέπει να σηκωθεί και η μαμά.
Γι αυτό και έχει αισθητήρα κλάματος για να αναγνωρίζει το κλάμα του μωρού και ενεργοποιείται αυτόματα.
Μόλις το μωράκι ξυπνήσει και ακουστεί, η Ollie ξεκινάει και παίζει ξανά χαλαρωτικούς ήχους και η μελωδία της αποκοιμίζει και πάλι το μωρό. 
Μπορείτε να ρυθμίσετε τον αισθητήρα για κάποιες ώρες, να είναι ενεργός όλο το βράδυ ή και να τον απενεργοποιήσετε. 
 
 
 
 Χαρακτηριστικά:
 • Κατάλληλο από τη γέννηση
 • Ρυθμιζόμενη ένταση - υψηλή, μεσαία, χαμηλή (προσαρμοσμένη σε αυτή που ταιριάζει στο μωρό σας)
 • Αναπαραγωγή ήχου για 20 λεπτά
 • 3 διαφορετικά επίπεδα φωτός. Το φως λάμπει για 30 λεπτά
 • Ασφαλές στήριγμα με Velcro - δένεται στην κούνια, στο καροτσάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου
 • Καθαρίζεται με  ένα νωπό πανάκι
 • Δοκιμασμένο και συμμορφωμένο στο EN71-1/2/3 
 • Σε 5 ώρες φορτίζει πλήρως, διαρκεί 25 ώρες σε υψηλή λειτουργία & 75 σε χαμηλή λειτουργία

 

Βιβλίο αναμνήσεων: 

Με το Βιβλίο Αναμνήσεων Pearhead θα βλέπετε μια μια τις σελίδες και θα ξανά ζωντανεύουν όλες εκείνες οι μαγικές στιγμές.

Είπε πρώτη φορά μαμά, έβγαλε δοντάκια,τα πρώτα του βήματα...όλα θα είναι σε αυτό το βιβλίο!

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει 50 σελίδες για να τις συπληρώσετε με όλα τα σπουδαία νέα του μικρού σας!

Και το καλύτερο είναι ότι στο εξώφυλλο μπορείτε να βάλετε την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία από το γλυκούλικο φατσάκι του όπως επίσης και το μικροσκοπικό αποτύπωμα από το πατουσάκι του. Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά και εύκολα χωρίς να ταλαιπωρήσετε καθόλου το μιρούλι σας!

Είναι απόλυτα ασφαλές γιατί επιτυγχάνει ένα εξαιρετικά λεπτομερές αποτύπωμα του μικρού σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε μελάνι πάνω στο δερματάκι του! Ακουμπήστε απλά πάνω στο μαξιλάρι μελανιού καθαρής αφής το πατουσάκι του και μετά ξεκολλήστε το έτσι ώστε να μείνει η άσπρη κάρτα όπου θα έχει και το μικροσκοπικό αποτύπωμά του μωρού σας.

Αφήστε το να στεγνώσει για 1-2 ημέρες και έτοιμο για να διακοσμήσει οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας.

Εάν κάνετε λάθος δεν πειράζει! Έχετε την δυνατότητα να το ξανακάνετε μέχρι να πετύχετε το τέλιο αποτέλσμα!

Όσα χρόνια κι να περάσουν θα το κοιτάτε ξανά και ξανά μαζί με το παιδάκι σας και η συγκίνηση θα είναι πάντα η ίδια!

Διαστάσεις προϊόντος: Βιβλίο 22 x 25 εκ

Το βιβλίο είναι στα Αγγλικά

 

Πώς φορτίζει το βοήθημα ύπνου;

Αρχικά, ανοίξτε το velcro στο πίσω μέρος που περιλαμβάνει τον μηχανισμό και τοποθετήστε το καλώδιο USB στην υποδοχή φόρτισης. Όσο φορτίζει, στη συσκευή ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι, μόλις αυτό γίνει μπλέ σημαίνει ότι έχει φορτίσει πλήρως. Όταν δεν είναι σε φόρτιση δεν φωτίζει καθόλου. 

Κατά τη διάρκεια της φόρτισης το βοήθημα ύπνου δεν λειτουργεί.

Η πρωτη φορτιση διαρκεί περίπου 5 ώρες. Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, η μπαταρία θα διαρκέσει περίπου. 25 ώρες στην υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας και 75 ώρες στο χαμηλότερο επίπεδο ενέργειας.

 

Πως χρησιμοποιώ το βοήθημα ύπνου; 

 1. Ανοίξτε το βοήθημα ύπνου χρησιμοποιώντας τον κύριο διακόπτη on / off της μπαταρίας που βρίσκεται στην πλάτη του.
 2. Μετακινήστε τον διακόπτη πρός τα δεξιά για να ενεργοποιήστε τον ήχο και τον αισθητήρα κλάματος.
 3. Επιλέξτε από το αριστερό χεράκι ένα απαλό νανούρισμα ή τον λευκό στατικό θόρυβο. 'Οποιο και αν επιλέξετε από τα δυο, θα παίξει για 20 λεπτά πριν την ενεργοποίηση του αισθητήρα κλάματος.
  1. Απο το ίδιο χεράκι μπορείτε να επιλέξετε και τους υπόλοιπους λευκούς ήχους, οι οποίοι θα παίξουν για 20 λεπτά πριν απενεργοποιηθεί το καθένα αυτόματα.
 4. Επιλέξτε από το δεξί χέρι, έναν ήχο νανουρίσματος και θα παίξει για 20 λεπτά.
 5. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου από το δεξί ποδαράκι , σε 1 από τα 3 επίπεδα έντασης.
 6. Ρυθμίστε την ένταση στο φωτάκι από το αριστερό ποδαράκι, σε 1 από τα 4 επίπεδα φωτισμού. 

 

Ποιοί ήχοι είναι διαθέσιμοι όταν ο αισθητήρας κλάματος είναι ενεργοποιημένος;

Ο αισθητήρα κλάματος ενεργοποιείται όταν έχετε επιλέξει το κλασικό νανούρισμα ή τον στατικό λευκό θόρυβο από τη αριστερό χεράκι. Στους υπόλοιπους ήχους δεν θα υπάρχει η λειτουργία του αισθητήρα κλάματος.

 

Τι είναι ο αισθητήρας κλάματος;

Ο αισθητήρας κλάματος επιτρέπει στη βοήθημα ύπνου να εντοπίζει τους θορύβους που κάνει το μωρό. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο αισθητήρας, με τον θόρυβο, αυτόματα θα αρχίζει να παίζει τους χαλαρωτικούς ήχους και θα βοηθήσει το μωρό να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί. 

 

Πως λειτουργεί; 

 • Αφού ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα κλάματος, το βοήθημα ύπνου θα μπορεί να ακούσει το μικρό σας για τις επόμενες 3 ώρες.
 • Σε περίπτωση που ακούσει το μωρό σας μέσα σε αυτό το διάστημα τότε ο επιλεγμένος ήχος (νανούρισμα ή στατικός θόρυβος) θα ξεκινήσει να παίζει για 20 λεπτά.
 • Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην ακρόαση. Κάθε φορά που θα ακούει το μωρό θα ενεργοποιείται για 20 λεπτά και θα ξεκινάει πάλι να ακούει για ακόμα 3 ώρες.
 • Αν το μωρό σας έχει ένα δύσκολο βράδυ, μπορεί να παίζει συνέχεια τον επιλεγμένο ήχο από το ένα 20λεπτο στο επόμενο μέχρι το μωρό να χαλαρώσει.

 

Πώς ενεργοποιείται ο αισθητήρας κλάματος; Όλες οι ενδείξεις και τα σύμβολα είναι όπως είναι πάνω στον μηχανισμό.

  Απενεργοποιημένη συσκευή

 Ενεργοποιημένος αισθητήρας κλάματος: Σε αυτή την ένδειξη ο αισθητήρας θα είναι ενεργός και περιμένει να ακούσει το κλάμα του μωρού καθ'όλη τη διάρκεια  της νύχτας.

Αν αντιληφθεί κάποιον ήχο, θα αρχίσει να αναπαράγει τον λευκό στατικό ήχο ή το ήχο του νανουρίσματος ανάλογα με το ποιόν έχετε επιλέξει. 

Αυτόματη απενεργοποίηση αισθητήρα σε 3 ώρες: Σε αυτή την ένδειξη ο αισθητήρας θα είναι ενεργός για να ακούσει τον ήχο και να παίξει τη μελωδία, μόνο για 3 ώρες και έπειτα απενεργοποιείται αυτόματα.

Αν αντιληφθεί κάποιον ήχο, θα αρχίσει να αναπαράγει τον λευκό στατικό ήχο ή το ήχο του νανουρίσματος ανάλογα με το ποιόν έχετε επιλέξει.

Αν ο αισθητήρας κατά τη διάρκεια των 3 ωρών δεν αντιληφθεί κανέναν ήχο, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Απενεργοποιημένος αισθητήρας κλάματος: Σε αυτήν ένδειξη το βοήθημα παραμένει ενεργό για την αναπαραγωγη οποιασδήποτε μελωδίας, χωρίς να λειτουργεί ο αισθητήρας κλάματος.

Τι συμβαίνει αν πατήσεις ένα κουμπί όταν είναι στην λειτουργία του αισθητήρα κλάματος;

Αν πατήσετε οποιοδήποτε άλλο κουμπί ενώ βρίσκεστε στην λειτουργία του αισθητήρα κλάματος, θα απενεργοποιήσετε τον αισθητήρα και θα σταματήσει να ακούει. 

Πως μπορώ να ελέγξω αν ο αισθητήρας κλάματος λειτουργεί;

Αν θέλετε να ελέγξετε αυτή την λειτουργία, ενεργοποιήστε το και χτυπήστε παλαμάκια δίπλα του για να ακούσετε αν ενεργοποιείται ο επιλεγμένος ήχος.

Που πρέπει να τοποθετήσω το βοήθημα ύπνου;

Θα πρέπει να το τοποθετήσετε κοντά στο μωρό σας ώστε να μπορεί το μωρό να το βλέπει και να μπορεί ο αισθητήρας κλάματος να ενεργοποιηθεί όταν το ακούσει. Τα παιχνίδια δεν πρέπει να τοποθετούνται πάνω στα στρώματα για αυτό κρεμάστε το με το Velcro ή τοποθετήστε την σε ένα διπλανό έπιπλο.

Πως μπορώ να το κλείσω την Ollie;

Αν περάσουν 3 ώρες χωρίς να ακούσει το μωρό, ο αισθητήρας κλάματος κλείνει αυτόματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύριο διακόπτη για να το κλείσεις τελείως.

Πόσα επίπεδα φωτός υπάρχουν στην Ollie;

Υπάρχουν 4 επίπεδα συμπεριλαμβανόμενο και το "χωρίς φως" τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του δεξιού ποδιού.

Πως ρυθμίζω την ένταση του ήχου;

Ο έλεγχος της έντασης μπορεί να ρυθμιστεί από το αριστερό πόδι. 

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον ήχο; 

Οι ήχοι μπορούν να ενεργοποιηθούν από τα χεράκια.

Πώς μπορώ να μάθω πότε τελειώνει η διάρκεια φόρτισης; 

Το επίπεδο φωτισμού γίνεται ασθενέστερο και ο ήχος που παίζεται γίνεται λιγότερο ξεκάθαρος

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω μπαταρία; 

Χρησιμοποιήστε το μόνο για τις λειτουργίες ήχου, χωρίς φωτάκι εάν δεν χρειάζεται.

Ποιους ήχους μπορεί να ακούσει ο αισθητήρας κλάματος; 

Ο αισθητήρας κλάματος λειτουργεί καλύτερα όταν απέχει λιγότερο από 1 μέτρο από το παιδί σας. Όταν τα επίπεδα θορύβου φτάσουν μέσα σε 1 λεπτό τα 50dBA,  θα ενεργοποιηθεί και θα αναπαράγει τον επιλεγμένο ήχο.

Πως μπορώ να κάνω τον αισθητήρα κλάματος πιο ευαίσθητο;

Εάν θέλετε να υπάρχει πιο γρήγορη αντίδραση στους θορύβους όταν είναι στη λειτουργία ακρόασης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει εμπόδιο μεταξύ του παιδιού σας και της συσκευής. Για τις καλαθούνες με συμπαγής πλευρές τοποθετήστε το ψηλότερα από μια πλευρά και εξασφαλίστε ότι η κοιλιά του βλέπει την καλαθούνα.

Πως μπορώ να κάνω τον αισθητήρα κλάματος λιγότερο ευαίσθητο;

Εάν το βοήθημα είναι πολύ ευαίσθητο, μετακινήστε το λίγο πιο μακριά από το παιδί.

Πως φροντίζω την Ollie και τους φίλους της;

Μην την βάλετε στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο. Απλά σκουπίστε την με ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε χημικές ουσίες, καθώς ενδέχεται να επηρεάσουν τα υφάσματα ή να μεταφερθούν στο περιβάλλον του παιδιού σας.

Μπορώ να βάλω την Ollie ή τους φίλους της στην κούνια με το μωρό μου; 

Το Lullaby Trust συνιστά να έχετε μια καθαρή κούνια για το μωρό σας χωρίς προστατευτικά, παιχνίδια ή μαξιλάρια. Η Ollie έχει ένα ασφαλές λουράκι με velcro για να μπορεί να κρεμαστεί στο εξωτερικό της βρεφικής κούνιας ή  κάπου κοντά στο κρεβάτι.

Τι γίνεται αν δεν παίζει ήχο ή φως;

Θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε ότι ο κύριος διακόπτης τροφοδοσίας είναι στη θέση 'on'. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ελέγξτε τις υπόλοιπες λειτουργίες και αν είναι φορτισμένος ο μηχανισμός. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Gro. 

Για ποιά ηλικία είναι κατάλληλο;

Τα βοηθήματα ύπνου της Gro είναι κατάλληλα από νεογέννητο για να χαλαρώσει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το παιδί σας καθώς αυτό μεγαλώνει. Η τοποθέτηση των κουμπιών στα χέρια και τα πόδια την καθιστά ιδανική για να μπορεί ένα μικρό παιδί να την χρησιμοποιεί.

Eυχαριστούμε την blogger Ολίβια Γαβρίλη που μας έστειλε αυτό το όμορφο βίντεο παρουσίασης της Ollie!