Privacy and GPDR Cookie Consent
 
Gro company Ollie η κουκουβάγια, η τέλεια σύντροφος για τον ύπνο! Επαναφορτιζομενη με USB

Gro company Ollie η κουκουβάγια, η τέλεια σύντροφος για τον ύπνο! Επαναφορτιζομενη με USB

Gro company Ollie η κουκουβάγια, η τέλεια σύντροφος για τον ύπνο! Επαναφορτιζομενη με USB

Αγοράσετε την ολοκληρωμένη πρόταση της Gro, δηλαδή μία μικρή και μία μεγάλη Ollie, με έκπτωση στα 68 ευρώ (αντί 75,80 ευρώ)!
45.90 
AKA0057
+
Η Ollie η κουκουβάγια είναι η τέλεια σύντροφος για τον ύπνο και το επιβεβαιώνουν όλες οι μαμάδες!!!
 
Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για το πώς θα πάρει ο ύπνος το μωράκι σας και ούτε αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα αν θα ξανακοιμηθεί γιατί σας έχουμε τη λύση! Αυτό το βοήθημα ύπνου θα βοηθήσει το μωράκι σας να χαλαρωσει και να κοιμηθεί αλλά και αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα πάλι θα ακούσει την αγαπημένη του χαλαρωτική μελωδία.
 
Αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, νανούρισμα) και με έχει απαλό, ζεστό φωτισμό που δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον για να κοιμηθεί πιο εύκολα το μωράκι σας .
 
Με τον αισθητήρα κλάματος που διαθέτει αναγνωρίζει το κλάμα του μωρού, ενεργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως.
 
 
 
 
 • Κατάλληλο από τη γέννηση
 • 6 χαλαρωτικοί ήχοι (χτύποι καρδιάς, σταγόνες βροχής, Στατικός λευκός θόρυβος, 2 νανούρισμα)
 • Καινοτόμο αισθητήρα κλάματος που ενεργοποιείται με το νανούρισμα και τον λευκό ήχο και διαρκεί για 3 ώρες.
 • Ρυθμιζόμενη ένταση - υψηλή, μεσαία, χαμηλή (προσαρμοσμένη σε αυτή που ταιριάζει στο μωρό σας)
 • Αναπαραγωγή ήχου για 20 λεπτά
 • 3 διαφορετικά επίπεδα φωτός. Το φως λάμπει για 30 λεπτά
 • Ασφαλές στήριγμα με Velcro - δένεται στην κούνια, στο καροτσάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου
 • Καθαρίζεται με  ένα νωπό πανάκι
 • Δοκιμασμένο και συμμορφωμένο στο EN71-1/2/3 
 • Σε 5 ώρες φορτίζει πλήρως, διαρκεί 25ώρες σε υψηλή λειτουργία & 75 σε χαμηλή λειτουργία
Βοηθάει το παιδί επίσης να αναγνωρίζει τη διαδικασία του ύπνου. Κάθε βράδυ ανάβει το απαλό φως της Ollie της Κουκουβάγιας και ακούγεται η αγαπημένη του μελωδία, αυτό στη διάρκεια θα γίνει κομμάτι της ρουτίνας του ύπνου στο οποίο το μωρό θα προσαρμόζεται κάθε μέρα και πιο εύκολα.
 
Το καλύτερο δώρο για εσάς και το παιδί σας!
 
 
 
Μετά την παγκόσμια επιτυχία της Ollie της κουκουβάγιας και μετά από απαίτηση μαμάδων, η Gro έβγαλε και μία Ollie σε μικρό μέγεθος, που μπορείτε να την έχετε μαζί σας παντού και να διευκολύνονται τα μωράκια στον ύπνο ακόμη και στην βόλτα. Η Minni Ollie έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά της μεγάλης και κρεμιέται στο καρότσι για εύκολη μεταφορά.
 
Δείτε το φανταστικό βίντεο της μανούλας Ράνιας που έχει και τις δύο!
 
Αν θέλετε να αγοράσετε την ολοκληρωμένη πρόταση της Gro, δηλαδή μία μικρή και μία μεγάλη Ollie, μπορείτε να έχετε και τις δύο με έκπτωση στα 68 ευρώ (αντί 75,80 ευρώ). 
 

Πώς φορτίζει το βοήθημα ύπνου;

Αρχικά, ανοίξτε το velcro στο πίσω μέρος που περιλαμβάνει τον μηχανισμό και τοποθετήστε το καλώδιο USB στην υποδοχή φόρτισης. Όσο φορτίζει, στη συσκευή ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι, μόλις αυτό γίνει μπλέ σημαίνει ότι έχει φορτίσει πλήρως. Όταν δεν είναι σε φόρτιση δεν φωτίζει καθόλου. 

Κατά τη διάρκεια της φόρτισης το βοήθημα ύπνου δεν λειτουργεί.

Η πρωτη φορτιση διαρκεί περίπου 5 ώρες. Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, η μπαταρία θα διαρκέσει περίπου. 25 ώρες στην υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας και 75 ώρες στο χαμηλότερο επίπεδο ενέργειας.

 

Πως χρησιμοποιώ το βοήθημα ύπνου; 

 1. Ανοίξτε το βοήθημα ύπνου χρησιμοποιώντας τον κύριο διακόπτη on / off της μπαταρίας που βρίσκεται στην πλάτη του.
 2. Μετακινήστε τον διακόπτη πρός τα δεξιά για να ενεργοποιήστε τον ήχο και τον αισθητήρα κλάματος.
 3. Επιλέξτε από το αριστερό χεράκι ένα απαλό νανούρισμα ή τον λευκό στατικό θόρυβο. 'Οποιο και αν επιλέξετε από τα δυο, θα παίξει για 20 λεπτά πριν την ενεργοποίηση του αισθητήρα κλάματος.
  1. Απο το ίδιο χεράκι μπορείτε να επιλέξετε και τους υπόλοιπους λευκούς ήχους, οι οποίοι θα παίξουν για 20 λεπτά πριν απενεργοποιηθεί το καθένα αυτόματα.
 4. Επιλέξτε από το δεξί χέρι, έναν ήχο νανουρίσματος και θα παίξει για 20 λεπτά.
 5. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου από το δεξί ποδαράκι , σε 1 από τα 3 επίπεδα έντασης.
 6. Ρυθμίστε την ένταση στο φωτάκι από το αριστερό ποδαράκι, σε 1 από τα 4 επίπεδα φωτισμού. 

 

Ποιοί ήχοι είναι διαθέσιμοι όταν ο αισθητήρας κλάματος είναι ενεργοποιημένος;

Ο αισθητήρα κλάματος ενεργοποιείται όταν έχετε επιλέξει το κλασικό νανούρισμα ή τον στατικό λευκό θόρυβο από τη αριστερό χεράκι. Στους υπόλοιπους ήχους δεν θα υπάρχει η λειτουργία του αισθητήρα κλάματος.

 

Τι είναι ο αισθητήρας κλάματος;

Ο αισθητήρας κλάματος επιτρέπει στη βοήθημα ύπνου να εντοπίζει τους θορύβους που κάνει το μωρό. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο αισθητήρας, με τον θόρυβο, αυτόματα θα αρχίζει να παίζει τους χαλαρωτικούς ήχους και θα βοηθήσει το μωρό να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί. 

 

Πως λειτουργεί; 

 • Αφού ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα κλάματος, το βοήθημα ύπνου θα μπορεί να ακούσει το μικρό σας για τις επόμενες 3 ώρες.
 • Σε περίπτωση που ακούσει το μωρό σας μέσα σε αυτό το διάστημα τότε ο επιλεγμένος ήχος (νανούρισμα ή στατικός θόρυβος) θα ξεκινήσει να παίζει για 20 λεπτά.
 • Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην ακρόαση. Κάθε φορά που θα ακούει το μωρό θα ενεργοποιείται για 20 λεπτά και θα ξεκινάει πάλι να ακούει για ακόμα 3 ώρες.
 • Αν το μωρό σας έχει ένα δύσκολο βράδυ, μπορεί να παίζει συνέχεια τον επιλεγμένο ήχο από το ένα 20λεπτο στο επόμενο μέχρι το μωρό να χαλαρώσει.

 

Πώς ενεργοποιείται ο αισθητήρας κλάματος; Όλες οι ενδείξεις και τα σύμβολα είναι όπως είναι πάνω στον μηχανισμό.

  Απενεργοποιημένη συσκευή

 Ενεργοποιημένος αισθητήρας κλάματος: Σε αυτή την ένδειξη ο αισθητήρας θα είναι ενεργός και περιμένει να ακούσει το κλάμα του μωρού καθ'όλη τη διάρκεια  της νύχτας.

Αν αντιληφθεί κάποιον ήχο, θα αρχίσει να αναπαράγει τον λευκό στατικό ήχο ή το ήχο του νανουρίσματος ανάλογα με το ποιόν έχετε επιλέξει. 

Αυτόματη απενεργοποίηση αισθητήρα σε 3 ώρες: Σε αυτή την ένδειξη ο αισθητήρας θα είναι ενεργός για να ακούσει τον ήχο και να παίξει τη μελωδία, μόνο για 3 ώρες και έπειτα απενεργοποιείται αυτόματα.

Αν αντιληφθεί κάποιον ήχο, θα αρχίσει να αναπαράγει τον λευκό στατικό ήχο ή το ήχο του νανουρίσματος ανάλογα με το ποιόν έχετε επιλέξει.

Αν ο αισθητήρας κατά τη διάρκεια των 3 ωρών δεν αντιληφθεί κανέναν ήχο, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Απενεργοποιημένος αισθητήρας κλάματος: Σε αυτήν ένδειξη το βοήθημα παραμένει ενεργό για την αναπαραγωγη οποιασδήποτε μελωδίας, χωρίς να λειτουργεί ο αισθητήρας κλάματος.

Τι συμβαίνει αν πατήσεις ένα κουμπί όταν είναι στην λειτουργία του αισθητήρα κλάματος;

Αν πατήσετε οποιοδήποτε άλλο κουμπί ενώ βρίσκεστε στην λειτουργία του αισθητήρα κλάματος, θα απενεργοποιήσετε τον αισθητήρα και θα σταματήσει να ακούει. 

Πως μπορώ να ελέγξω αν ο αισθητήρας κλάματος λειτουργεί;

Αν θέλετε να ελέγξετε αυτή την λειτουργία, ενεργοποιήστε το και χτυπήστε παλαμάκια δίπλα του για να ακούσετε αν ενεργοποιείται ο επιλεγμένος ήχος.

Που πρέπει να τοποθετήσω το βοήθημα ύπνου;

Θα πρέπει να το τοποθετήσετε κοντά στο μωρό σας ώστε να μπορεί το μωρό να το βλέπει και να μπορεί ο αισθητήρας κλάματος να ενεργοποιηθεί όταν το ακούσει. Τα παιχνίδια δεν πρέπει να τοποθετούνται πάνω στα στρώματα για αυτό κρεμάστε το με το Velcro ή τοποθετήστε την σε ένα διπλανό έπιπλο.

Πως μπορώ να το κλείσω την Ollie;

Αν περάσουν 3 ώρες χωρίς να ακούσει το μωρό, ο αισθητήρας κλάματος κλείνει αυτόματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύριο διακόπτη για να το κλείσεις τελείως.

Πόσα επίπεδα φωτός υπάρχουν στην Ollie;

Υπάρχουν 4 επίπεδα συμπεριλαμβανόμενο και το "χωρίς φως" τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του δεξιού ποδιού.

Πως ρυθμίζω την ένταση του ήχου;

Ο έλεγχος της έντασης μπορεί να ρυθμιστεί από το αριστερό πόδι. 

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον ήχο; 

Οι ήχοι μπορούν να ενεργοποιηθούν από τα χεράκια.

Πώς μπορώ να μάθω πότε εξαντλούνται οι μπαταρίες; 

Το επίπεδο φωτισμού γίνεται ασθενέστερο και ο ήχος που παίζεται γίνεται λιγότερο ξεκάθαρος

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω μπαταρία; 

Χρησιμοποιήστε το μόνο για τις λειτουργίες ήχου, χωρίς φωτάκι εάν δεν χρειάζεται.

Ποιους ήχους μπορεί να ακούσει ο αισθητήρας κλάματος; 

Ο αισθητήρας κλάματος λειτουργεί καλύτερα όταν απέχει λιγότερο από 1 μέτρο από το παιδί σας. Όταν τα επίπεδα θορύβου φτάσουν μέσα σε 1 λεπτό τα 50dBA,  θα ενεργοποιηθεί και θα αναπαράγει τον επιλεγμένο ήχο.

Πως μπορώ να κάνω τον αισθητήρα κλάματος πιο ευαίσθητο;

Εάν θέλετε να υπάρχει πιο γρήγορη αντίδραση στους θορύβους όταν είναι στη λειτουργία ακρόασης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει εμπόδιο μεταξύ του παιδιού σας και της συσκευής. Για τις καλαθούνες με συμπαγής πλευρές τοποθετήστε το ψηλότερα από μια πλευρά και εξασφαλίστε ότι η κοιλιά του βλέπει την καλαθούνα.

Πως μπορώ να κάνω τον αισθητήρα κλάματος λιγότερο ευαίσθητο;

Εάν το βοήθημα είναι πολύ ευαίσθητο, μετακινήστε το λίγο πιο μακριά από το παιδί.

Πως φροντίζω την Ollie και τους φίλους της;

Μην την βάλετε στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο. Απλά σκουπίστε την με ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε χημικές ουσίες, καθώς ενδέχεται να επηρεάσουν τα υφάσματα ή να μεταφερθούν στο περιβάλλον του παιδιού σας.

Μπορώ να βάλω την Ollie ή τους φίλους της στην κούνια με το μωρό μου; 

Το Lullaby Trust συνιστά να έχετε μια καθαρή κούνια για το μωρό σας χωρίς προστατευτικά, παιχνίδια ή μαξιλάρια. Η Ollie έχει ένα ασφαλές λουράκι με velcro για να μπορεί να κρεμαστεί στο εξωτερικό της βρεφικής κούνιας ή  κάπου κοντά στο κρεβάτι.

Τι γίνεται αν δεν παίζει ήχο ή φως;

Θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε ότι ο κύριος διακόπτης τροφοδοσίας είναι στη θέση 'on'. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ελέγξτε τις υπόλοιπες λειτουργίες και αν είναι φορτισμένος ο μηχανισμός. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Gro. 

Για ποιά ηλικία είναι κατάλληλο;

Τα βοηθήματα ύπνου της Gro είναι κατάλληλα από νεογέννητο για να χαλαρώσει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το παιδί σας καθώς αυτό μεγαλώνει. Η τοποθέτηση των κουμπιών στα χέρια και τα πόδια την καθιστά ιδανική για να μπορεί ένα μικρό παιδί να την χρησιμοποιεί.

Eυχαριστούμε την blogger Ολίβια Γαβρίλη που μας έστειλε αυτό το όμορφο βίντεο παρουσίασης της Ollie!

Customer images

Είναι ότι πιο τέλειο την ακούει από νεογέννητο κ τώρα είμαστε 16 μηνών.. εδώ κ 2 μήνες κοιμάται μαζί της.. βάζει τον ήχο που θέλει κ ένταση μόνη της κ κοιμάται!!! Μπράβο σας ότι πιο ωραίο για όλα τα μωράκια!! Στην αρχή νόμιζα ότι δεν έκανα καλή αγορά πλέων το χειρίζεται μόνη της!!! ????????????
0
0
Reply
«Η συντροφιά μας»
0
0
Reply
Ανυπομονούμε να τη χρησιμοποιήσουμε την Ollie???? Είναι τέλεια! Ό,τι έχω πάρει από το κατάστημα σας είναι εξαιρετικής ποιότητας! Ανυπομονούμε να τα χαρεί ο μπέμπης μας ????
0
0
Reply
Bought this product
Καταπληκτική η κουκουβάγια!!!!Την έχει η εγγονή μου η Μαριάννα!!!
Η εγγονή μου η Λυδία έχει το Πάντα!!!
Και τα δύο υπέροχα με πολύ όμορφους ήχους!!!
Και για νανούρισμα και για παρεούλα ❤️❤️❤️
0
0
Reply
είναι καταπληκτική! Έχει 3 μουσικές και 3 ήχους "λευκούς" και έχει κ λειτουργία άμα κλάψει το παιδί να ξεκινάει πάλι! Εμάς μας βοήθησε πολύ! ❤️
0
0
Reply
Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι το φορτισα όταν μου το εφεραν. Όταν γεννήθηκε δηλαδή. Είναι 5 μηνών σήμερα και ακόμα δεν έχει τελειώσει η μπαταρία.
Τι διάολο ; Μπας και το φορτίζει μόνος του ο μικρός και μας δουλεύει;
0
0
Reply
Είναι ότι πιο τέλειο την ακούει από νεογέννητο κ τώρα είμαστε 16 μηνών.. εδώ κ 2 μήνες κοιμάται μαζί της.. βάζει τον ήχο που θέλει κ ένταση μόνη της κ κοιμάται!!! Μπράβο σας ότι πιο ωραίο για όλα τα μωράκια!! Στην αρχή νόμιζα ότι δεν έκανα καλή αγορά πλέων το χειρίζεται μόνη της!!! ????????????
Την ημέρα βάζει την βροχή η τον χτύπο καρδιάς κ το βράδυ την μελωδία το έχω παρατηρήσει..
0
0
Reply
Δεν κοιμόμαστε χωρίς αυτήν
0
0
Reply
Ο μπεμπης μας γεννήθηκε προωρακι κ είναι ζωηρό κ τώρα κοιμάται με τη φίλη του την Ollie!!!
0
0
Reply
Ο μπέμπης μας την έχει λατρέψει κ μας βοηθάει πολύ στον υπνο του
0
0
Reply
Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!