Προστατευτικό Γείσο για το κεφαλάκι του

8.90 
S523513
Διαθέσιμο
+

Ώρα για μπάνακι! Κάποιες φορές όχι πολύ ευχάριστη για τα μικρά μας. 

Λίγο το τσούξιμο στα μάτια από το σαπούνι, λίγο το βούλωμα των αυτιών από το νερό, είναι αρκετά να το κάνουν να δυσανασχετεί και όταν ακούει την λέξη "μπάνιο" να γκρινιάζει.

Με το αξιολάτρευτο προστατευτικό γείσο της αγαπημένης μας Σόφι της καμηλοπάρδαλης, το μπάνιο τους θα γίνετε πλέον μια ευχάριστη εμπειρία.

Έχει 3 θέσεις για κούμπωμα, που το καθιστά πολύ πρακτικό, μεγάλη ελλαστικότητα και προσαρμόζεται στο κεφαλάκι τους όσο μεγαλώνουν. (max περίμετρος γείσου 48εκ)

Καθαρίζεται πολύ εύκολα με χλιαρό νερό και σαπούνι και έχει πανέμορφα χρώματα και σχέδια με την Σόφι και τους φίλους της.

Από 6 μηνών

Παρακαλώ μετρήστε την περίμετρο κεφαλής του παιδιού σας όπως στο σχήμα, ώστε να είστε σίγουροι ότι το καπελάκι κάνει στο παιδί σας. Για λόγους υγιεινής στο προϊόν, δεν γίνονται δεκτες επιστροφές.

Καμπύλες περιμέτρου κεφάλης για κορίτσιαΚαμπύλες περιμέτρου κεφάλης για αγόρια

Είναι πολύ πρακτικό..παίζουμε άφοβα με το νερό χωρίς να σκεφτόμαστε τα αυτάκια η μη μπει σαπουνι στα ματια μας..Είναι μαλακό χωρίς να πιέζει το κεφαλάκι..
Πολύ χρήσιμο! Κατάλληλο από βρέφη έως παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς το μέγεθός του αυξομειώνεται. Η ώρα του μπάνιου έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια, χωρίς το φόβο να μπεί νερό στα μάτια και τα αυτάκια μας!
Μπήκε μια φορά σαπουνάδα στα μάτια της μικρής μου και τρόμαξα να την συνεφέρω από το κλάμα. Το γείσο της Σόφις πραγματικά μας έσωσε και δεν ανησυχούμε πλεον στο μπάνιο.
Πάρα πολύ καλό και πολύ πρακτικό!
Το αγόρασα για την κόρη μου που δεν έπρεπε να μπει νερό στο αυτιά μετά από ωτίτιδα. Το χρησιμοποιούμε συνέχεια ακόμα και τώρα. Το συνιστώ
Γράψτε μια κριτική