ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Ελληνικό Φυσικό Σφουγγάρι Pùpulo
Ελληνικό Φυσικό Σφουγγάρι Pùpulo Ελληνικό Φυσικό Σφουγγάρι Pùpulo Ελληνικό Φυσικό Σφουγγάρι Pùpulo

Ελληνικό Φυσικό Σφουγγάρι Pùpulo


 

7.70 

PPL001
Εξαντλήθηκε

Φυσικό σφουγγάρι Pùpulo: Ελληνικό φυσικό σφουγγάρι

Κατευθείαν από τον τόπο καταγωγής του, την Κάλυμνο –το μικρό νησί του Αιγαίου με τη μεγάλη παράδοση στη σπογγαλιεία- το φυσικό σφουγγάρι Pùpulo φέρνει μια αύρα θάλασσας και Ελλάδας, στην καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Χάρη στις υποαλλεργικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες, το φυσικό σφουγγάρι Pùpulo περιποιείται με ασφάλεια την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Η βελούδινη υφή που αποκτά μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μετετρέπει τον καθημερινό καθαρισμό σε μια άκρως απολαυστική, υπέροχα απαλή εμπειρία, που το μωράκι σας θα λατρέψει.

Eλληνικό προϊόν: Αν έχετε ήδη δοκιμάσει φυσικό σφουγγάρι και έχετε απογοητευτεί, τότε σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει το Pùpulo. Τα φυσικά σφουγγάρια Pùpulo είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, υποαλλεργικά, μικροβιολογικά ελεγμένα και υπερ απαλά. Καθαρίζουν και κάνουν μασάζ στο σώμα του παιδιού!

Λόγοι για να προτιμήσετε ένα φυσικό σφουγγάρι από ένα τεχνητό ένα τεχνητό σφουγγάρι: είναι βιομηχανικό προϊόν πετρελαίου, τα φυσικά σφουγγάρια είναι ανθεκτικότερα στην τριβή και είναι πιο μαλακά, καθώς είναι ιδιαίτερα υδρόφιλα, απορροφούν νερό πολλαπλάσιο του όγκου τους χωρίς να το αποβάλλούν. Τα φυσικά σφουγγάρια αυτοκαθαρίζονται, μέσω των περίπλοκων συγκοινωνούντων καναλιών από τα οποία και αποτελούνται. Δε λεκιάζουν και δε διατηρούν μυρωδιές. Δεν προκαλούν αλεργείες και δεν μπορούν να βλάψουν το δέρμα αυτού που το χρησιμοποιεί. Με τη χρήση φυσικού σφουγγαριού οι πόροι του δέρματος ανοίγουν, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει καλύτερα και διευκολύνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Γνωρίστε τη μάρκα Pùpulo! Είναι αγνό και ανάλαφρο. Είναι μεταξένια απαλό και 100% φυσικό. Στα ελληνικά σημαίνει «φτερό». Αυτό είναι το “Pùpulo”. Μια νέα σειρά προϊόντων με όλα τα ντελικάτα χαρακτηριστικά του ονόματός της, που εισάγει εσάς και το μωρό σας σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο τρυφερής και στοργικής καθημερινής φροντίδας.

Οδηγίες συντήρησης: Μετά από κάθε χρήση, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό και αφήστε να στεγνώσει σε ξηρή, αεριζόμενη επιφάνεια.

Εξαιρετική ποιότητα και πολύ ανθεκτικό.
Μπορεί να υπάρχουν φθηνότερα αλλά αυτό κρατάει πολύ περισσότερο και είναι ανώτερο σε ποιότητα. Και η συσκευασία, αντάξια του προϊόντος!
Πολύ καλή αγορά.