ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου
Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου

Babyono: Θήκη αποθήκευσης παιχνιδιών μπάνιου


 

12.90 

BN262
Εξαντλήθηκε

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παιχνίδι την ώρα του μπάνιου αλλά και για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια μετά από αυτό.

Κατά την διάρκεια του μπάνιου μπορεί το παιδί να διασκεδάσει προσπαθώντας να πιάσει άλλα παιχνίδια με αυτό ή να παίζει με το νερό. Μετά το μπάνιο, μπορούν τα παιχνίδια του να αποθηκευτούν μέσα σε αυτό και να στεγνώσουν γρήγορα.

  • Κάνει την ώρα του μπάνιου ευχάριστη & διασκεδαστική
  • Αποθηκεύει και οργανώνει τα προϊόντα του μπάνιου
  • Μειώνει τη συσσώρευση της μούχλας και της υγρασίας
  • Εύκολη τοποθέτηση με βεντούζα

Η θήκη μέχρι στιγμής είναι πολυ καλή. Τα σημαντικότερα θετικά χαρακτηριστικά της είναι ότι οι βεντούζες κρατούν αρκετό βάρος και πως στραγγίζουν ωραία τα νερά.

Εξαιρετική και πολύ χρήσιμη. Εμεινα πολύ ευχαριστημένη

Είναι πολύ χρήσιμο και βολικό, στο να έχεις τακτοποιημένα στο μπάνιο τα παιχνίδια του μωρού και όχι διάσπαρτα. Επίσης, με μία κίνηση (απο την ειδική χειρολαβή) πιάνοντας το με μια κίνηση μπορείς να μαζέψεις τα παιχνίδια από το νερό αλλά και να τα ρίξεις.Τέλος, πολύ σωστό και χρήσιμο να το έχεις κρεμασμένο στο τοίχο.