ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Minene βάση μπάνιου που επιπλέει - γατούλα
Minene βάση μπάνιου που επιπλέει - γατούλα Minene βάση μπάνιου που επιπλέει - γατούλα Minene βάση μπάνιου που επιπλέει - γατούλα Minene βάση μπάνιου που επιπλέει - γατούλα Minene βάση μπάνιου που επιπλέει - γατούλα

Minene βάση μπάνιου που επιπλέει - γατούλα


 

36.90 

N/A
MN30027
Διαθέσιμο
+

Όποια μπανιέρα και να χρησιμοποιήσετε για τα πρώτα μπάνια του μωρού σας, θα χρειαστείτε μία βάση για το νεογέννητο που θα τοποθετεί το μωρό σε αναπαυτική θέση και εσείς θα μπορείτε άνετα να το λούσετε. 

Η βάση αυτή μας αρέσει πολύ γιατί είναι μαξιλαρωτή και έρχεται να κάνει μία φωλίτσα γύρω από το σώμα του μωρού, οπότε το παιδί νιώθει ιδιαίτερα ασφαλές και προστατευμένο. 

Λόγω του υλικού της επιπλέει στο νερό, οπότε μπορείτε να τη βάζετε μέσα στη μπανιέρα από την αρχή καθώς τη γεμίζετε με νερό και μετά άνετα να τοποθετείτε επάνω το μωρό σας, που θα απολαμβάνει το μπάνιο του.  

Στεγνώνει πολύ γρήγορα και μπορείτε να το κρεμάσετε όπου σας βολεύει καλύτερα (πχ. πίσω από την πόρτα του μπάνιου, στην βρύση, στην κρεμάστρα της πετσέτας) μέχρι την επόμενη χρήση. Διαλέξτε ένα από τα απίθανα χρώματα και καλά μπανάκια!

Από τους φιναλίστ στο διαγωνισμό Best Baby and Toddler Gear το 2014. 

Διάσταση: 55*45εκατοστά