ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Rock Star Baby Γιο Γιο-Pirate

Rock Star Baby Γιο Γιο-Pirate


 

15.00 

RSB90094
Διαθέσιμο
+

Η μετάβαση από τις πάνες στην τουαλέτα, δεν χρειάζεται να σας φέρνει άγχος. Κάντε την διασκεδαστική εμπειρία με ένα γιογιο που θα του προσελκύει το ενδιαφέρον!

Πείτε ιστορίες στον μικρό σας πειρατή και να είστε σίγουροι πως με την χρήση του Rock Star Baby γιογιο, το μωρό σας θα περιμένει με ανυπομονησία να χρησιμοποιήσει το γιογιο του

Διαλέξτε το πιο στυλάτο γιογιο, ανατομικό, με στρογγυλεμένες άκρες για περισσότερη ασφάλεια και εύκολο στο καθάρισμα.  Κατασκευάζεται στη Γερμανία, είναι απο ασφαλή υλικά που αντιστοιχούν στα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς ασφάλειας και είναι BPA free.

Η σειρά βρεφικών προϊόντων Rock Star Baby ξεφεύγει από τα καθιερωμένα παλ χρώματα. Δημιούργηθηκε από τον drummer των Bon Jovi, Ticco Torres όταν έκανε το πρώτο του παιδί και δεν άντεχε άλλο το γαλάζιο παντού!

Κατασκευάζεται στην Γερμανία, είναι εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής. 

Η πειρατική ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας με Rock Star Baby μαζί με το παπάκι πειρατής θα μείνουν στη βρεφική ιστορία του μωρού σας!!

Όλη η συλλογή Rock Star Baby. Πιπίλες-κλίπ πιπίλας, θήκες πιπίλαςμπιμπερό, είδη φαγητού, ποτήρια-παγούριαπαιχνίδιασέτ δώρου μας.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε