ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Squiz: Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πολτοποιημένων τροφίμων ζωάκια
Squiz: Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πολτοποιημένων τροφίμων ζωάκια Squiz: Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πολτοποιημένων τροφίμων ζωάκια Squiz: Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πολτοποιημένων τροφίμων ζωάκια Squiz: Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πολτοποιημένων τροφίμων ζωάκια Squiz: Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πολτοποιημένων τροφίμων ζωάκια

Squiz: Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πολτοποιημένων τροφίμων ζωάκια


 

16.90 

PF01FE-CARN03A
Διαθέσιμο
+

Σούπερ πρακτική θήκη για τροφές Squiz με τα αγαπημένα σας ζωάκια!

Μπορείτε εύκολα να το γεμίσετε, όσες φορές θέλετε, με παιδική τροφή, χυμούς, smoothies και οποιoδήποτε άλλο θέλετε. Κλείνει με ασφάλεια με μια απλή συμπίεση των δακτύλων σας. 

Χρησιμοποιείστε το στο σπίτι, στη βόλτα, στον παιδικό σταθμό αλλά και στο σχολείο!

Δείτε το video και ξεκινήστε τα υγειϊνά σνακ άμεσα!

Το Squiz μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόλις το μωρό σας ξεκινήσει να τρώει στερεά τροφή (περίπου από 6 μηνών) αλλά και όσο μεγαλώνει μπορεί να το έχει μαζί του σχολείο για ένα υγιεινό και θρεπτικό σνάκ.

Μπαίνει και στη κατάψυξη! Ετοιμάστε το χυμό ή το smoothie που θέλετε, βάλτο στη κατάψυξη και την επόμενη μέρα θα είναι έτοιμο! Πάρτε το στην εκδρομή, ακόμη και στη παραλία μαζί με τα σνάκ που έχετε ετοιμάσει!

Το σύστημα διπλής ασφάλισης στο κάτω μέρος είναι εύκολο να κλείσει με την πίεση και να εγγυάται την ασφάλεια. Δυσάρεστες εκπλήξεις σε σακίδια και τσάντες ανήκουν στο παρελθόν!

  • ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ: Επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία, λιγότερα απορρίματα. Επαναχρησιμοποιείται κατά μέσο όρο για 50 χρήσεις.
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ: Γεμίζετε με σπιτικά γεύματα όπως τα θέλετε εσείς.
  • ΠΡΑΚΤΙΚΟ: Εύκολο στο γέμισμα και στην μεταφορά. Δεν έχει διαρροές χάρη στο διπλό ανθεκτικό zipper στο κάτω μέρος . Μπαίνει στη κατάψυξη. Πλένεται και στο πλυντήριο αλλά για μεγαλύτερη διάρκεια συνίσταται να πλένετε στο χέρι χρησιμοποιώντας μια βούρτσα.
  • ΕΞΥΠΝΟ: Ενθαρύννει την ανεξαρτησία του ταϊσματος με την θηλή από σιλικόνη
  • ΥΓΕΙΙΝΟ: Κατασκευάζεται στην Ελβετία, εγγυημένα χωρίς BPA, φθαλικές ενώσεις και PVC

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 squiz σε διαφορετικά, παιχνιδιάρικα σχέδια με την Σόφι την καμηλοπάρδαλη και έρχονται μέσα σε μια όμορφη θηκούλα. 

Χωρητικότητα: 90ml

Πολύ καλή ιδέα! Πολύ πρακτικό για υγρά και για παιδικές τροφές και παράλληλα καλό και για το περιβάλλον αφού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές θές.