ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 30%
Παιδικά γάντια για ξεφλούδισμα πατάτας και λαχανικών
Παιδικά γάντια για ξεφλούδισμα πατάτας και λαχανικών Παιδικά γάντια για ξεφλούδισμα πατάτας και λαχανικών Παιδικά γάντια για ξεφλούδισμα πατάτας και λαχανικών

Παιδικά γάντια για ξεφλούδισμα πατάτας και λαχανικών


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 4.90   

3.43 

Κερδίζετε : 1.47  (30%)
KO2PO
Διαθέσιμο
+

Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:

Ποσότητα  2+   3+ 
Τιμή  3.92 €   3.92 € 

Για παιδιά 4-12 ετών.

Τα παιδιά λατρεύουν να βοηθάνε τη μαμά τους κουζίνα. Να στρώνουν τον τραπέζι, να φτιάχνουν κέηκ και κουλουράκια και γιατί όχι; Να καθαρίζουν και τις πατάτες! Με αυτά τα γάντια, το καθάρισμα της πατάτας γίνεται παιχνίδι (και εσείς γλυτώνετε πολύ χρόνο!)

Με τα γάντια Δανέζικα γάντια Scrub'a θα απομακρύνετε εύκολα όλη τη βρωμιά από τα λαχανικά σας, κρατώντας όμως όλες τις θρεπτικές ούσίες που βρίσκονται στη φλούδα. 

Η φλούδα είναι το μέρος εκείνο των φρούτων και των λαχανικών που βλέπει συνέχεια ο ήλιος καθώς αυτά ωριμάζουν και καθώς έρχεται σε επαφή με την υπεριώδη ακτινοβολία είναι πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. 

Ειδικά η φλούδα της πατάτας συγκρατεί το κάλιο που περιέχεται στις πατάτες και το οποίο με το καθάρισμα απομακρύνεται με το νερό. Και όμως το κάλιο είναι σημαντικό, καθώς πέραν των θρεπτικών χαρακτηριστικών του, είναι και ρυθμιστικό της πίεσης. 

Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε τις πατάτες σας με φλούδα και να είστε σίγουρες,ι δοκιμάστε δυνατό τρίψιμο με τα γάντια Scrub'a και καλό πλύσιμο και είστε έτοιμες! Και επειδή τα παιδιά λατρεύουν να βοηθάνε στην κουζίνα, αυτή είναι μία δουλειά που μπορούν να την αναλάβουν εξολοκλήρου με τα παιδικά μας γάντια! Με τα γάντια Scrub'a θα καθαρίζετε γρήγορα, εύκολα, απολαυστικά και σίγουρα τις πατάτες σας και με την καλύτερη παρέα!

Τα γάντια Scrub'a σχεδιάστηκαν και κατασκευάζονται στη Δανία και έχουν πάρει εκπληκτικές κριτικές από όλο τον κόσμο. 

Είναι από Nylon πιστοποιημένo για τρόφιμα από τον FDA (Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων. 

Πλένονται στο πλυντήριο. Διεθνής πατέντα. 

Δείτε το video οπωσδήποτε:

Με την εγγύηση της Fabrikators που κατασκευάζει και τα μαγικά Toddler Cutlery

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις