Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη

Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη
Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη

Προσφορά: Ολοκληρωμένο σετ μικροεπίπλων Renolux Καρέκλα Φαγητού Vision + Παρκοκρέβατο Prism με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 343.90 
309.50 
Κερδίστε: 34.40 € (10%)
RNL093665+RNL121665
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+
Πληρώστε το με Άτοκες Δόσεις
2 μήνες x 154.75 €
3 μήνες x 103.17 €
4 μήνες x 77.38 €
5 μήνες x 61.90 €
6 μήνες x 51.58 €

Η συγκεκριμένη προσφορά τα έχει όλα!

Όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινότητα με το μωρό σας σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο!

 • Παρκοκρέβατο Prism - Τετράγωνο με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη
 • Καρέκλα Φαγητού Vision με τη Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη 

Ψάχνοντας για καρέκλες φαγητού, θα έχετε διαπιστώσει ότι όλες δεν έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα. Άλλες έχουν ανάκλιση, άλλες όχι, άλλες έχουν δίσκο άλλες όχι, άλλες έχουν απαλό κάθισμα άλλες όχι, άλλες κλείνουν, άλλες όχι, άλλες έχουν ρόδες, άλλες όχι, κλπ, κλπ. 

Η καρέκλα φαγητού της Renolux έχει συγκεντρώσει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε και με καινοτόμο σχεδιασμό και πάντα με γνώμονα την ποιότητα φέρνει το απόλυτο καρεκλάκι φαγητού! Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του!!!

 

Δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Χαρακτηριστικά

 • Κατάλληλο από νεογέννητο
 • Ανάκλιση 5 θέσεων για ξεκούραστο κάθισμα, ακόμη και για κανένα υπνάκο
 • Προσαρμογή θέσης σε 7 διαφορετικά ύψη
 • Άνετο ενισχυμένο κάθισμα που το αφαιρείται και πλένεται
 • Υποπόδιο που προσαρμόζεται σε 3 θέσεις, ώστε ποτέ να μη κρέμονται τα πόδια του παιδιού
 • Δίχτυ αποθήκευσης στο πίσω μέρος
 • Χώρος αποθήκευσης για το δίσκο
 • Αφαιρούμενος δίσκος / 2 θέσεις ρύθμισης
 • 2 ρόδες
 • Συμπαγές και τέλειο κλείσιμο για αποθήκευση της καρέκλας. 
 • Διαστασεις: 103*74*55
 • Βάρος καθίσματος 8,6 κιλά
 • Βάρος αντοχής: μέχρι 15 κιλά

Made in France by Renolux και φυσικά με την Παριζιάνικη αισθητική και εγγύηση της Σόφι της Καμηλοπάρδαλης!

Το τετράγωνο πάρκο της Renolux με την αγαπημένη μας Σόφι τη Καμηλοπάρδαλη είναι απλά μοναδικό!

Το πρωτότυπο τετράγωνο σχήμα του, δίνει στο παιδί μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων!

 

 

Οι τρεις πλευρές του είναι με δίχτυ ενώ η τέταρτη είναι από διακοσμημένο ύφασμα και λειτουργεί σαν πορτούλα με φερμουάρ που ανοίγει για να μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα.

Περιλαμβάνει μια μπάρα δραστηριοτήτων από μαλακά παιχνίδια με την αγαπημένη μας Σόφι την Καμηλοπάρδαλη που μπορεί να αφαιρεθεί και δύο λαβές οι οποίες βοηθάνε το μικρό σας να σταθεί.

Έχει δύο ρόδες με φρένα, διπλώνεται και μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα μεταφοράς του.

Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο και μέγιστη ηλικία 36 μηνών. Δεν περιλαμβάνεται στρωματάκι.

Μέγιστο βάρος μωρού 15 κιλά

Διαστάσεις: 95 x 95 εκατοστά

Βάρος πάρκου: 9.5 κιλά

Το προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε κάρτα ή paypal. 

Λόγω όγκου, δεν διατίθεται συσκευασία δώρου

Από την γέννηση μέχρι και την περίοδο το μωρό μας κάνει τα πρώτα του βήματα, το πάρκο προσφέρει στο μωρό ένα ασφαλές περιβάλλον. Το προστατεύει από τραυματισμός ενώ ταυτόχρονα του δίνει τον ελεύθερο χώρο που χρειάζεται.
 

Έχει τον δικό του παιδότοπο που μπορεί να μεταφερθεί σε οποιδήποτε μέρος του σπιτιού ή εξωτερικά.
Στην ηλικία των 4 μηνών το παιδί αρχίζει να θέλει να κινείται περισσότερο και να περνά περισσότερο χρόνο και εκτός δωματίου. Ένα παρκοκρέβατο που μετακινείται εύκολα το επιτρέπει ενώ ταυτόχρονα το κρατά προστατευμένο.

Γύρω στους 8-9 μήνες αρχίζει να μπουσουλάει και να θέλει να σταθεί. Μέσα στο κατάλληλο παρκοκρέβατο έχει το περιθώριο να εξελίξει τις κινητικές του δεξιότητες μέχρι να μάθει να περπατάει και να κινείται με ασφάλεια στον χώρο.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ;

Ασφάλεια

Είναι σημαντικό πρωτού επιλέξουμε να είμαστε σίγουρη για τη σταθερότητα του παρκοκρέβατου και το ύψος του το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 55cm.

Επίσης θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι γύρω από το παρκοκρέβατο δεν υπάρχουν μπρίζες ή καλώδια καθώς το μωρό μπορεί να τα φτάσει.

1110_Parc001

Διχτυωτό Πλέγμα

Το διχτυωτό πλέγμα εξασφαλίζει πως το μωρό ακόμη κι αν πέσει δεν θα τραυματιστεί. Επίσης το στρώμα είναι σημαντικό να είναι υπερυψωμένο για να μην είναι το μωρό στο έδαφος.

Το παρκοκρέβατο της Renolux είναι ιδανικό για μικρούς χώρους αφού διπλώνει και αποθηκεύεται με ευκολία και χωρίς να πιάνει χώρο.

Προτιμήστε πάρκο με τσάντα μεταφοράς και ρόδες για να μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα μέσα και έξω από το σπίτι!

1110_Parc002

 

Επιλέξτε ένα πάρκο που διεγείρει τις αισθήσεις τους

Ένα παρκοκρέβατο με μπάρα δραστηριοτήτων τα προτρέπει να κινηθούν και να ανακαλύπτουν διαφορετικές υφές, ήχους και ουσιαστικά διεγείρει κάθε τους αίσθηση. Αργότερα όταν το παιδί αρχίζει να περπατάει η πορτούλα που ανοίγει με το φερμουάρ θα μετατρέψει το παρκοκρέβατο σε ένα δικό του σπίτι όπου θα μπαίνει και θα βγαίνει ελεύθερα.

Ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων

Το παρκοκρέβατο της Σόφι έχει χερούλια που προτρέπουν το παιδί να κρατηθεί από αυτά και σιγά σιγά να σταθεί στα ποδαράκια του.

1110_Parc004