ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids
Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids

Cosatto Καρεκλάκι φαγητού Noodle Supa Mini mermaids


 

175.00 

CT3649
Εξαντλήθηκε

Tο προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε κάρτα ή paypal.

 

Το κλασικό συμπαγές καρεκλάκι φαγητού 

Το ανθεκτικό στην ταλαιπωρία Noodle Supa είναι ένας θρύλος του γεύματος κάνοντας τη μετάβαση από τον θηλασμό στις στέρεες τροφές, παιχνιδάκι. Το Noodle Supa προσαρμόζετε εύκολα και μετατρέπεται από ψηλό σε χαμηλό καρεκλάκι ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού.

Εσείς απλά φροντίστε το γεύμα του. 

Στη μεγάλη πρόκληση που είναι το πασάλειμμα - καρεκλάκι εναντίον φαγητού- το Noodle Supa κερδίζει χάρη στον εύκολα καθαρισμό του δίσκου. Αγοράστε ένα Cosatto’s Noodle Supa, με τον εύκολο καθαρισμό και φιλικό προς τα παιδά και τα γεύματα τους θα γίνει φίλος σας... 

Επιλέξτε Ψηλά ή Χαμηλά  – Το Noodle Supa με τα 6 επίπεδα ύψους θα σημαίνει για εσάς λιγότερη ταλαιπωρία για τη μέση σας όταν θα πρέπει να κυνηγήσετε τα μικρά στόματα που δεν μένουν ακίνητα.

Με Μεγάλη Προσαρμοστικότητα – Διπλωμένο, στέκεται όρθιο με τον εύχρηστο δίσκο να αποθηκεύεται εύκολα το Noodle Supa μπορεί να εξαφανιστεί από μπροστά σας..

Με τα δύο τμήματα του δίσκου για την αποφυγή σκορπίσματος του φαγητού και το καρεκλάκι με ανακάλκιση και το στήριγμα των ποδιών το γεύμα των παιδιών θα γίνει παιχνιδάκι. 

Σερβίρετε - Καθαρίστε – Το αφαιρούμενο και εύκολο στο καθάρισμα καρεκλάκι και δίσκος κάνουν το καρεκλάκι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο 

Όλοι μαζί στο Τραπέζι – Το Noodle Supa έχει 2 δίσκους που αφαιρούνται  με το ένα χέρι και διαθέτουν θήκη για το ποτήρι. Αφαιρέστε τα με το ένα χέρι για να έχετε το μικρό σας  στο ίδιο τραπέζι μαζί σας. Έχει 5 σημεία στήριξης τυ παιδιού και το στήριγμα του καθίσματος κρατάνε σταθερό το παιδί στη θέση του. 

Supper Smoothie - Επειδή το Noodle Supa είναι το μοναδικό αναβαθμισμέο συστατικό που  χρειάζεστε. Αφήστε το συναρπαστικό ταξίδι του φαγητού να ξεκινήσει. 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

 • Κατάλληλο από 6 μηνών μέχρι 15 κιλά (περίπου 3 ετών) 
 • Το κάθισμα προσαρμόζεται σε 6 θέσης ύψους.
 • Ρυθμιζόμενη στήριξη των ποδιών. 
 • Αφαιρούμενος δίσκος με το ένα χέρι. 
 • 2 αφαιρούμενοι δίσκοι , με το ένα χέρι, με θήκη για κύπελο, πλενόμενοι. 
 • Οι δίσκοι αφαιρούνται έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να πλησιάσει το τραπέζι και να είναι μαζί σας. 
 • Κάθισμα με ανάκλιση 3 θέσεων 
 • Εύκολο στη χρήση, συμπαγές όταν διπλώνει. 
 • Στέκεται όρθιο διπλωμένο και αφαιρείτε ο δίσκος για να αποθηκευτεί. 
 • Αφαιρούμενο κάλυμμα καθίσματος για εύκολο καθαρισμό. 
 • Ζώνη 5 σημείων 
 • Συμμορφώνεται με το πρότυπο BS EN 14988:2006+A1:2012
Διαστάσεις ανοιχτό:  Υ: 112cm  Π: 56.5cm  Β: 73cm
Διαστάσεις διπλωμένο:  Υ: 100cm  Π: 56.5cm  Β: 36cm
Βάρος:  8κιλά