ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty
Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty

Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty


 

75.90 

ZMA2
Διαθέσιμο
+

Συνδυάστε με κράνος Kiddimoto
για  απόλυτη ασφάλεια
Δείτε το ΕΔΩ

 

Το καλύτερο πατίνι που θα έχει το παιδί σας είναι το U-Zoom!

 
 
 
Τα πατίνια U-Zoom είναι τρίτροχα και διαθέτουν δύο τροχούς μπροστά και ένα τροχό πίσω. Έχουν σκελετό από αλουμίνιο και πλαστικό πάτο που κάνουν το πατίνι πολύ ανθεκτικό στα χτυπήματα και οι ρόδες φωσφορίζουν!
Το παιδί μαθαίνει να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του, έτσι αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες και μαθαίνει να ισορροπεί.
 
 
Έχουν ρυθμιζόμενο τιμόνι που τα κάνει απόλυτα ευέλικτα και εργονομικά. Μπορείτε να το διπλώσετε στα δύο και να το μεταφέρετε παντού εύκολα και γρήγορα.
Το σύστημα διεύθυνσης είναι εύκολο να το χειριστεί το παιδί και βοηθά στην καλύτερη ανάπτυξη της ισορροπίας. Η μεγάλη σανίδα προσφέρει μέγιστη ισορροπία του σώματος μειώνοντας τις πιθανότητες πτώσης κάνοντας πιο ασφαλή την οδήγηση. 
Κατάλληλο για ηλικίες 3+ και μέχρι 50 κιλά
 
 

- LED φωτισμός στους τροχούς-χωρίς μπαταρίες

- Τιμόνι που στρίβει

- Διπλώνει με μια κίνηση

- Λαβές που προσαρμόζονται

- Φρένο στον πίσω τροχό

***Προσφορά! Αγοράζοντας ένα πατίνι και ένα κράνος, σας κάνουμε δώρο ένα ζευγάρι γάντια!
 

Μου αρέσει πάρα πολύ που κάθε παιδί μπορεί να διαλέξει αυτό που ταιριάζει στη προσωπικότητα του και να ταιριάξει και τα αξεσουάρ! Η μικρή μου τα λάτρεψε!

Η κόρη μου ενθουσιάστηκε μόλις είδε το πατίνι της! Δεν το έχει αφήσει λεπτό!
Η συναρμολόγηση ήταν πολύ εύκολη και γρήγορη. Είναι πολύ ανθεκτικό και ελαφρύ και το παίρνουμε παντού μαζί!
Επίσης, η κόρη μου καμαρώνει και για τις ρόδες της που φωσφορίζουν!
Γενικά είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση και βοηθάει το τιμόνι που ρυθμίζεται. Μια εξαιρετική αγορά!

Έχω δύο αγόρια 4 και 2 χρονών που λατρεύουν το Kiddimoto U-Zoom. Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι εντυπωσιασμένος με το σκούτερ Kiddimoto! Έχει μια μεγάλη βάση, είναι εύκολο στην οδήγηση και ο γιος μου τρελαίνεται για τους τροχούς που αναβοσβήνουν.
Εμένα μου αρέσει που μπορώ να το διπλώσω και να το φορτώσω εύκολα και γρήγορα. Μου αρέσει επίσης που τα κράνη ταιριάζουν με τα πατίνια τους.

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε