Φίλτρο

Wrap Tricot Slen

Tο Tricot-Slen είναι μάρσιπος με φυσικά ελαστικό ύφασμα και είναι ο πιο εργονομικός που βάλατε!

Αποτελέιται από ένα μακρύ υφαντό ύφασμα (wrap) που μπορείτε να φορέσετε με διάφορους τρόπους και να έχετε το μωρό στην αγκαλιά σας. 

Το βάρος του παιδιού μοιράζεται σε όλο σας το σώμα και τους γοφούς σας, έτσι η μέση σας δεν επιβαρύνεται καθόλου

Θα το βρείτε σε δύο εκδοχές:  το Tricot-Slen Organic από 100% οργανικό βαμβάκι  και το Tricot-Slen Cool από νήματα Newlife ™ απο ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, βραβευμένο για τη καινοτομία του.

Mπορείτε εύκολα και γρήγορα να φορέστε το μωρό σας σε διάφορες θέσεις αφού έχει έναν τρόπο τοποθέτησης. Φοριέται μπροστά, στο πλάϊ και στη πλάτη

Ο μάρσιππος πρέπει να τοποθετηθεί σφιχτά και ψηλά  ώστε το μωρό σας να έχει τη σωστή θέση. Άν το τοποθετήσετε χαμηλά το μωρό σας δεν θα είναι άνετα και θα αισθάνεται περιορισμένο.

Σκεφτείτε την περίοδο των κολικών που το μωρό σας χρειάζεται την αγκαλιά περισσότερο για να ηρεμήσει, είναι ιδανικό.

Είναι εξαιρετικό να φοράς  το μωρό ενώ κάνεις τις δουλειές του σπτιτιού (πιάτα, ηλεκτρική σκούπα, ρούχα, κλπ.), να πηγαίνεις βόλτες, για ψώνια! Επίσης, χρησιμοποιείστε το για ταξίδια, αφού περνάτε άνετα τον έλεγχο στο αεροδρόμιο με το μωρό γιατί δεν έχει μεταλλικά στοιχεία, ή φερμουάρ που χτυπάνε στον ανιχνευτή και σας επιτρέπουν να κινηθείτε κρατώντας το μωρό σας χαρούμενο, ακόμα και αν κοιμάται καμιά φορά! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάλυμμα για έναν διακριτικό θηλασμο.