Φίλτρο

Tricot Click

Tricot-Click ο απόλυτα καινοτόμος και εργονομικός μάρσιπος της Babylonia!
Είναι ο μάρσιπος που ονειρευόσασταν γιατί συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης του Flexia με την άνεση και την απαλότητα του υφάσματος του Tricot-Slen!


Ο μάρσιπος Tricot-Click διαθέτει ενισχυμένους ιμάντες στους ώμους και φαρδιά ζώνη για τη μέση, για να είναι ευκολοφόρετος και να διανέμεται το βάρος σωστά στο σώμα, για να μην πονάει η πλάτη, η μέση αλλά ουτε οι ώμοι σας.
Η βασική θήκη-κάθισμα του μωρού είναι κατασκευασμένη από 3 στρώματα υφάσματος Tricot από 100% οργανικό βαμβάκι, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαλό, μαλάκο και ελαφρώς ελαστικό για να τυλίγεται τέλεια γύρω από το σώμα του μωρού σας χωρίς να πιέζει τη σπονδυλική του στήλη. 
Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τον μάρσιπο Tricot-Click σούπερ εργονομικό.


Στον μάρσιπο Tricot-Click το μωράκι σας κάθεται στην αναπαυτική στάση Μ, σαν "βατραχάκι", και είναι στραμμένο προς το πρόσωπο σας, που είναι η κατάλληλη στάση για το σώμα και την σπονδυλική του στήλη. 
Το πλάτος του καθίσματος ρυθμίζεται εύκολα χάρη σε 2 μικρά πλαίσια που μπορείτε να συνδέσετε πάνω ή κάτω, για να ταιριάζει απόλυτα με το μέγεθος του κάθε μωρού.
 
Μπορείτε να τον φορέσετε σε όποια θέση σας βολεύει, μπροστά, πλάι ή πίσω.
 
Είναι ο ιδανικός μάρσιπος για νεογέννητα γιατί είναι πολύ μαλακός και ευέλικτος και μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 15 κιλά.