ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Ring Sling

Το Ring Sling της Babylonia είναι απο 100% οργανικό βαμβάκι, ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση!
Είναι η καλύτερη ποιότητα μάρσιπου με κρίκους που βάλατε ποτέ!
 
Τα Ring Sling χαρακτηρίζονται απο τους κρίκους με τους οποίους προσαρμόζετε εύκολα το μάρσιπο στο σώμα σας και το μωρό σας είναι ασφαλές και άνετο. Είναι πολύ ευκολοφόρετοι και μόλις τους μάθετε δεν θα τους αποχωρίζεστε με τίποτα.
Με το Ring Sling ποτέ δεν θα πονέσει η μέση σας γιατί το ύφασμα απο οργανικό βαμβάκι έχει τη καλύτερη εφαρμογή γύρω απο το σώμα του μωρού. Το ύφασμα υφαίνεται στην Ινδία με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ελαστικό, με μεγάλη αντοχή και φυσικά απαλό για το μωρό σας.
Μπορείτε να το συγκρίνετε με οποιονδήποτε μάρσιπο, απο ύφασμα και με κρίκους, που κυκλοφορεί στην αγορά αλλά σαν τη ποιότητα υφάσματος της Babylonia δεν θα βρείτε πουθενά. 
Το ύφασμα γλυστράει εύκολα μέσα από τους κρίκους όταν το σφίγγετε και μαγκώνει εκεί που πρέπει, όταν έχετε βρεί τη σωστή θέση, χωρίς να χαλαρώνει. Οι δύο κρίκοι αλουμινίου ρυθμίζονται εύκολα σε διάφορες θέσεις που σας βολεύουν και το ύφασμα, προσφέρει τη καλύτερη υποστήριξη του μωρού.  Μπορείτε να το χρησιμοποιείστε από νεογέννητο μέχρι 3-4 ετών. 
Διαθέτει ειδική ραφή στη πλάτη που βοηθάει στην σωστή κατανομή του βάρους του παιδιού στο σώμα σας. 
Επίσης, υπάρχει με μαξιλάρι στον ώμο και χωρίς. Το μαξιλάρι στον ώμο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί αγκαλιάζει τον ώμο και βοηθάει να μη νιώθετε πίεση. Για γυναίκες με λεπτούς ώμους, ενδύκνειται περισσότερο το sling χωρίς μαξιλάρι. 

Μπορείτε να φορέσετε το μωρό σας και να το έχετε στην αγκαλιά σας, για να το θηλάσετεκάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, πηγαίνοντας για ψώνια, πηγαίνοντας βόλτα ξεκούραστα!

  69.90 
  64.90 
  69.90 
Εξαντλήθηκε
  64.90 
  69.90