Φίλτρο

Ring Sling

Το Ring Sling της Babylonia είναι απο 100% οργανικό βαμβάκι, ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση!
Είναι η καλύτερη ποιότητα μάρσιπου με κρίκους που βάλατε ποτέ!
 
Τα Ring Sling χαρακτηρίζονται απο τους κρίκους με τους οποίους προσαρμόζετε εύκολα το μάρσιπο στο σώμα σας και το μωρό σας είναι ασφαλές και άνετο. 
Είναι πολύ ευκολοφόρετοι και μόλις τους μάθετε δεν θα τους αποχωρίζεστε με τίποτα.
 
 
Με το Ring Sling ποτέ δεν θα πονέσει η μέση σας γιατί το ύφασμα απο οργανικό βαμβάκι έχει τη καλύτερη εφαρμογή γύρω απο το σώμα του μωρού.
Το ύφασμα υφαίνεται στην Ινδία με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ελαστικό, με μεγάλη αντοχή και φυσικά απαλό για το μωρό σας.
 
 
Οι κρίκοι της Babylonia δεν είναι κοινοί κρίκοι της αγοράς. Είναι διαπιστευμένοι για βάρος μωρού έως 15 κιλά και σας προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια.
  
  
Το ύφασμα γλυστράει εύκολα μέσα από τους κρίκους όταν το σφίγγετε και μαγκώνει εκεί που πρέπει, όταν έχετε βρεί τη σωστή θέση, χωρίς να χαλαρώνει. Οι δύο κρίκοι αλουμινίου ρυθμίζονται εύκολα σε διάφορες θέσεις που σας βολεύουν και το ύφασμα, προσφέρει τη καλύτερη υποστήριξη του μωρού.  Μπορείτε να το χρησιμοποιείστε από νεογέννητο μέχρι 3-4 ετών. 
 
Η μεγάλη καινοτομία της Babylonia είναι η ειδική ραφή στη πλάτη. Χάρη σε αυτή η μέση σας ΔΕΝ θα πονέσει ποτέ, καθώς το βάρος του παιδιού θα κατανέμεται ομοιόμορφα στο σώμας σας, χωρίς να σας πιέζει σε σημέια.  
 
 
Πολύ σημαντικό επίσης είναι το μαξιλάρι στον ώμο. Το μαξιλάρι στον ώμο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί αγκαλιάζει τον ώμο και βοηθάει να μη νιώθετε πίεση ακόμη και μετά από ώρες με το μωρό σας στην αγκαλιά
 
Με το μάρσιπο της Babylonia θα είστε τελείως ανεξάρτητη! Θα μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές του σπιτιού, να σπρώχνετε το καρότσι του supermaket και άλλα πολλά με το μωρό σας αγκαλιά. 
Με το μάρσιπο Ring Sling της Babylonia θα μπορείτε να θηλάζετε όπου και όποτε θέλετε χωρίς να σας εμποδίζουν τα αδιάκριτα βλέματα, δημιουργώντας μία ζεστή φωλιά για το μωρό σας, που θα νιώθει την ζεστασιά και την οικεία μυρωδιά σας. 
  
Μπορείτε να το συγκρίνετε με οποιονδήποτε μάρσιπο, απο ύφασμα και με κρίκους, που κυκλοφορεί στην αγορά αλλά από προσωπική πείρα και έχοντας δει από κοντά σχεδόν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει με μεγάλη σιγουριά σας λέμε ότι, σαν τη ποιότητα της Babylonia δεν θα βρείτε πουθενά.